הסבר | סקירה של המכשיר חצי טאצ' החדש LOM S9
-
ק קראנץ' ונילה התייחס לנושא זה
-
@אבידו כתב בהסבר | סקירה של המכשיר חצי טאצ' החדש LOM S9:
אז בתכל'ס ה F25 הכי מומלץ??
אם גודל המסך לא מפריע לך, ו-nfc לא דחוף לך, אין בכלל מקום לספיקות. קח את גירסת ה-6gb ראם, וקיבלת אחלה מכשיר בייצור של חברה עם מוניטין גבוה וניסיון רב.
@סוף-הרחוב יש הבדל בין הגרסה של חיימקה לגרסה של דיין?
-
@סוף-הרחוב יש הבדל בין הגרסה של חיימקה לגרסה של דיין?
-
שלום לכולם. יש לי כמה שאלות על המכשיר (ואולי לאו דווקא עליו...)
א. האם למישהו עבד פעם לאונצ'ר במכשיר בלי שום באגים? (לדוג' שאי אפשר לכבות בלחיצה אחת על האדום אלא רק 2 רצופות וכן שבאפליקציות אחרונות אי אפשר לגלול וכדו')
או שאולי ידוע על אפשרות אחרת להסתרת אפליקציות ממסך הבית (פשוט יש לי יותר מדי דברים שלא בשימוש אבל נצרכים...)
ב. לאחרונה יצא לי לשתף ע"י שיתוף מהיר למישהו עם שיאומי ופתאום הבנתי שבS9 ששולח לשיאומי וכן להיפך השיתוף באמת מהיר בשונה מS9 לS9 שאז הוא נראה לי בדיוק כמו בלוטוס בלבד.
ג. האם ידוע למישהו על אפליקצייה שמשפרת את המיקום של המכשיר באופליין כדי שהוא יוכל לקלוט את המיקום שלי בפחות מעשר דקות? -
א. האם למישהו עבד פעם לאונצ'ר במכשיר בלי שום באגים? (לדוג' שאי אפשר לכבות בלחיצה אחת על האדום אלא רק 2 רצופות וכן שבאפליקציות אחרונות אי אפשר לגלול וכדו')
או שאולי ידוע על אפשרות אחרת להסתרת אפליקציות ממסך הבית (פשוט יש לי יותר מדי דברים שלא בשימוש אבל נצרכים...)
ב. לאחרונה יצא לי לשתף ע"י שיתוף מהיר למישהו עם שיאומי ופתאום הבנתי שבS9 ששולח לשיאומי וכן להיפך השיתוף באמת מהיר בשונה מS9 לS9 שאז הוא נראה לי בדיוק כמו בלוטוס בלבד.
ג. האם ידוע למישהו על אפליקצייה שמשפרת את המיקום של המכשיר באופליין כדי שהוא יוכל לקלוט את המיקום שלי בפחות מעשר דקות? -
@elia1234 כתב בהסבר | סקירה של המכשיר חצי טאצ' החדש LOM S9:
שהוא יוכל לקלוט את המיקום שלי בפחות מעשר דקות?
לוקח לך 10 דקות? למה?
-
ג. האם ידוע למישהו על אפליקצייה שמשפרת את המיקום של המכשיר באופליין כדי שהוא יוכל לקלוט את המיקום שלי בפחות מעשר דקות?@elia1234 כתב בהסבר | סקירה של המכשיר חצי טאצ' החדש LOM S9:
כי אני בלי אינטרנט אז בהתחלה הוא בכלל לא מצא ואז התקנתי אפליקציית OSMAND ששם יש כפתור בהגדרות שללכת לפי המיקום של המכשיר ולא ע"פ גוגל פליי סרויס ומאז זה כן עובד אבל אחרי מלאאאא זמן
אם ככה, אז זה ממש לא הוגן מה שכתבת כאן...
ג. האם ידוע למישהו על אפליקצייה שמשפרת את המיקום של המכשיר כדי שהוא יוכל לקלוט את המיקום שלי בפחות מעשר דקות?
טוב שלבסוף הסברת שאתה משתמש עם דרכים עוקפות ולא עם חיבור אינטרנט יציב עם ווייז.
-
כי אני בלי אינטרנט אז בהתחלה הוא בכלל לא מצא ואז התקנתי אפליקציית OSMAND ששם יש כפתור בהגדרות שללכת לפי המיקום של המכשיר ולא ע"פ גוגל פליי סרויס ומאז זה כן עובד אבל אחרי מלאאאא זמן
ג. האם ידוע למישהו על אפליקצייה שמשפרת את המיקום של המכשיר כדי שהוא יוכל לקלוט את המיקום שלי בפחות מעשר דקות?
@סוף-הרחוב תיקנתי... (וגם שכחתי שיש אנשים שמסתכלים פה לבדוק אם כדאי לקנות... אגב מומלץ לדעתי! מכשיר מצוין)
-
@סוף-הרחוב כתב בהסבר | סקירה של המכשיר חצי טאצ' החדש LOM S9:
אני לא מסכים, חיישן gps תקין אמור למצוא מיקום ללא אינטרנט במהירות.
לא מדבר על המכשיר הזה ספציפית אלא בעיקרון.
-
אחד הדברים המעצבנים במכשיר הזה הוא שאין אפשרויות מפתחים, המכשיר קורס כשלוחצים על זה,
טוב זה כמובן בשביל ההגנה שלא יפתחו ADB וכולי,
אבל עוד משהו שמפריע לי זה שינוי הגודל של התצוגה, זה דבר שמאוד היה חשוב לי.
בשיאומי אני עושה את זה מלא פעמים
https://mitmachim.top/post/798085אבל פה זה חסר, אז הנה אפליקציה שעושה בדיוק את הפעולה הזאת, לא מכיר את האפליקציה, בלי אחריות, כן?
אבל ניסיתי את זה בעצמי במכשיר אחר שלי ונהניתי
לא לשכוח דורש רוט
DPI Changer.xap
בשביל המנוטפרים הורדתי את האות k מהסיומת של האפליקציה, פשוט תוסיפו את האות k ואז תתקינו עם מ''ט מנג'ר.