הסבר | סקירה של המכשיר חצי טאצ' החדש LOM S9
-
@שמעון-גרין לא מספיק מכיר את המכשיר הזה בשביל לענות לך
אבל סתם התעניינות, לא שמת לב לבעייה קצת יותר גדולה?
אתה יכול ללחוץ על מספרים בשיחה? (שלוחות)
לדוגמה בקלקו או קוי נייעס או מרפאה וכדו' ?וגם כדי שתערוך שהשאלות יהיו צמודות ולא ליד התמונות..
@נוחעם-FM
כן ניסיתי להזמין תור בבנק והצלחתי ללחוץ על כל השלוחות -
@נוחעם-FM
כן ניסיתי להזמין תור בבנק והצלחתי ללחוץ על כל השלוחות@שמעון-גרין אני ישמח אם תבדוק עוד מספרים שצריך שלוחות...
-
@שמעון-גרין אני ישמח אם תבדוק עוד מספרים שצריך שלוחות...
@נוחעם-FM
ניסיתי עכשיו עוד קו ושם גם הצלחתי ללחוץ -
שלום היום קניתי את את המכשיר
ויש כמה דברים שאשמח אם תכלו לעזור לי בזה
1 אני רואה שיש לי דור 4 וולטה אבל משום מה כל הזמן מופיע כזה סימן קריאה במשולש של הקליטה למה זה מופיע והאם זה אומר משהו לגביי הקליטה ?
2 שעושים סיסמה חייבים לעשות אחרי הסיסמה בחץ האם יש אפשרות לבטל את זה ושזה ייכנס מיד בלי ללחוץ על החץ ? (זה לא משהו קריטי סך הכל אפשר להתרגל לזה)
3 שיש שיחה נכנסת אם המסך מכובה יש שיחה נכנסת רגילה כמו בכל פלאפון שבכל המסך רואים שיש שיחה נכנסת אבל אם אתה באמצע לשחק עם המכשיר או סתם באמצע לדפדף באיזה הגדרות או לא משנה מה אם המסך לא מכובה זה לא יהיה שיחה נכנסת בכל המסך רק למעלה כמו שנכנס התראה כלשהו האם אפשר לעשות שבכל מצב. שיהיה שיחה נכנסת בכל המסך ולא כמו שנכנס התראה
תודה מראש@שמעון-גרין לפי הסימן אזהרה הקליטה כאילו הטלפון שלך על imei של דור 3..
-
@שמעון-גרין לפי הסימן אזהרה הקליטה כאילו הטלפון שלך על imei של דור 3..
@הרב-של-השכונה כזה ביטחון.
מניין לך זאת?? -
@שמעון-גרין לפי הסימן אזהרה הקליטה כאילו הטלפון שלך על imei של דור 3..
@הרב-של-השכונה
אבל תכלס זה מראה שאני על דור 4 ושיש לי וולטה
אני לא מבין בזה
אבל זה בעיה שזה ככה ? יש בגלל זה פחות קליטה או שפשוט להתעלם מזה ? -
@הרב-של-השכונה
אני לא מבין בזה
אבל זה בעיה שזה ככה ? יש בגלל זה פחות קליטה או שפשוט להתעלם מזה ?@שמעון-גרין לדעתי זה רק אומר שאין לך גישה לאינטרנט מהסים.
אני צודק שאין לך?
אם פתאום אתה רואה שבחלק מהמספרים לא עובד לך שלוחות אני ישמח אם תעדכן ...
-
@הרב-של-השכונה
אני לא מבין בזה
אבל זה בעיה שזה ככה ? יש בגלל זה פחות קליטה או שפשוט להתעלם מזה ?@שמעון-גרין תכלס נכון אין לי מה להגיד לך אבל הסמל הזה באה שמכניסים סים למכשיר שלא תומך וולטה בעיקר פרטנר ואז הם שולחים הודעה שמשרד התקשורת סוגר את G3/2 וכו' ואז נהיה האזהרה הזאת ברור שלך לא כך אבל בעיקרון זה מה שהסמל מסמן.
-
@שמעון-גרין לדעתי זה רק אומר שאין לך גישה לאינטרנט מהסים.
אני צודק שאין לך?
אם פתאום אתה רואה שבחלק מהמספרים לא עובד לך שלוחות אני ישמח אם תעדכן ...
@נוחעם-FM
כן אתה צודק
זה סים כשר
אני ינסה מחר עוד כמה קווים ואני יראה אם אני מצליח -
@הרב-של-השכונה כזה ביטחון.
מניין לך זאת??@נוחעם-FM מציאות..
-
1 אני רואה שיש לי דור 4 וולטה אבל משום מה כל הזמן מופיע כזה סימן קריאה במשולש של הקליטה למה זה מופיע והאם זה אומר משהו לגביי הקליטה ?
2 שעושים סיסמה חייבים לעשות אחרי הסיסמה בחץ האם יש אפשרות לבטל את זה ושזה ייכנס מיד בלי ללחוץ על החץ ? (זה לא משהו קריטי סך הכל אפשר להתרגל לזה)
3 שיש שיחה נכנסת אם המסך מכובה יש שיחה נכנסת רגילה כמו בכל פלאפון שבכל המסך רואים שיש שיחה נכנסת אבל אם אתה באמצע לשחק עם המכשיר או סתם באמצע לדפדף באיזה הגדרות או לא משנה מה אם המסך לא מכובה זה לא יהיה שיחה נכנסת בכל המסך רק למעלה כמו שנכנס התראה כלשהו האם אפשר לעשות שבכל מצב. שיהיה שיחה נכנסת בכל המסך ולא כמו שנכנס התראה
תודה מראש- זה סים כשר ולכן מופיע לך דור 4 ללא חבילת נתונים.
- כנס להגדרות > אבטחה > נעילת מסך ותבדוק אם יש לך אופציה לבטל את האישור לביטול נעילה.
- אני חושב שבחייגן של גוגל יכול להיות שכן יופיע לך התראה בכל המסך, כנראה אפשר לשחק בהגדרות של ההתראות שיחות נכנסות ולבדוק, כנס להגדרות > אפליקציות > [אפליקציית טלפון] > התראות חפש אפשרויות הקשורות ל"התראות בעדיפות גבוהה" או "התראות בחלון קופץ" (Pop-up notification) ותנסה לשנות או כנס להגדרות של התראות "הצגת התראות בעדיפות גבוהה" ותנסה לשנות.
-
תודה מראש@שמעון-גרין כתב בהסבר | סקירה של המכשיר חצי טאצ' החדש LOM S9:
אם תעשה קוד של 6 ספרות לא תצטרך ללחוץ אישור וזה יפתח אוטומט.