דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. סלולרי
  3. בקשת מידע | פלאפון מגע מעלי אקספרס

בקשת מידע | פלאפון מגע מעלי אקספרס

מתוזמן נעוץ נעול הועבר סלולרי
39 פוסטים 7 כותבים 1.8k צפיות 5 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • C מנותק
    C מנותק
    chaim7
    כתב נערך לאחרונה על ידי chaim7

נ.ב. לתשומת לב, שמתי לב שכל מה שדיבתי עם המוכר
    היה על מכשיר SERVO F24 PRO שנראה במפרט הטכני שאין לו מסך מגע!!!
    (מלבד הנוחות במסך מגע, נפק"מ גדולה מאוד כשהמקשים לא בעברית או אם אפשר להגדיל תמונות).
    לעומת המכשיר המדובר בפוסט שהוא UNIWA HOPE XS24 והוא בעל מסך מגע.
    חוץ מזה נראה שהמפרט אותו דבר לכאורה
    מעניין מאוד שג'עמיני משוכנע במאה אחוז שכן יש לכל המודלים האלו מסך מגע ושאין שום הבדל בין XS24 לבין XS17 ולבין F24 והכל אותו מכשיר במותגים שונים. אמנם זה מסתבר, אבל עדיין למיחש מיהא בעי אולי זה מודל יותר ישן וכד'....

תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • י מנותק
      י מנותק
      יאיר דניאל
      כתב נערך לאחרונה על ידי

לי המוכר טען שהפלאפון שהבאתי למעלה -תומך בשיחות VOLTE, שאלתי אותו פעמיים, ובשתיהם הוא כתב לי שהמכשיר תומך

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • י מנותק
        י מנותק
        יאיר דניאל
        כתב נערך לאחרונה על ידי

קיצור, לסיכומם של דברים:
        א. הטלפון לא בטוח תומך וולטה ישראל
        ב. הדור 4 שלו לא מכסה את כל הרשתות בישראל
        ג. המכשיר עצמו לא מי יודע מה שווה - לטענת שניים מן הכותבים, לא זוכר כרגע מי, (אף שלא הביאו סימוכין לדבריהם).
        תודה לכל העונים והמגיבים!!!
        תבורכו מן השמיים!
        ומקווה שאמצא טלפון, לא מידי יקר, ושווה משהו. כי הDOOV היה נראה שלא נהנו ממנו מידי.

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • C מנותק
          C מנותק
          chaim7

השאלה היא איך בודקים נתוני מכשיר ברגע שאתה מחזיק מכשיר פיזי בידים?
          אני חושב שהשאלה הזו רלוונטית להמון אנשים
          ביניהם אני.
          לקחתי סיכון והזמנתי ואחרי קבלת החבילה יהיו לי כמה ימים להחליט אם להחזיר.... מה הפרמטרים שעלי לבדוק במכשיר, ואיך?

[לכאורה השאלה הזו היא מופנית אל 'מישהו' הגאון הזה שלא נח מלעזור יומם ולילה במפעל העצום והנפלא הזה בו גם מאות פוסטים ענייניים שמכבדים מאוד כל פלטפורמה מקצועית ואת הרמה הציבורית בכלל.
          הזדמנות של כמה מילים להכיר בטוב
          בהחלט יישר כח בשם כולנו]

אני לא מכיר אותו, אבל התרשמתי מאוד... ועל כך תודתי

עמדתי היום בחנות פלאפונים אתה רואה אנשים עם בהלה בעיניים מניחים הנחות שאחרי תאריך מסויים המכשיר לא יעבוד להם לכאורה בהסתמך על הודעה שקבלו לפי מספר ה imei שלהם ---וחבל---

י י מישהו12מ 3 תגובות תגובה אחרונה
          1
          • C chaim7

ביניהם אני.
            לקחתי סיכון והזמנתי ואחרי קבלת החבילה יהיו לי כמה ימים להחליט אם להחזיר.... מה הפרמטרים שעלי לבדוק במכשיר, ואיך?

[לכאורה השאלה הזו היא מופנית אל 'מישהו' הגאון הזה שלא נח מלעזור יומם ולילה במפעל העצום והנפלא הזה בו גם מאות פוסטים ענייניים שמכבדים מאוד כל פלטפורמה מקצועית ואת הרמה הציבורית בכלל.
            בהחלט יישר כח בשם כולנו]

עמדתי היום בחנות פלאפונים אתה רואה אנשים עם בהלה בעיניים מניחים הנחות שאחרי תאריך מסויים המכשיר לא יעבוד להם לכאורה בהסתמך על הודעה שקבלו לפי מספר ה imei שלהם ---וחבל---

י מנותק
            י מנותק
            יאיר דניאל
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@chaim7 אשמח אם תוכל לתייג אותי כשאתה מעלה את ההתרשמות שלך מהמכשיר הזה, תודה!

M תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • י יאיר דניאל

M מנותק
              M מנותק
              mdy
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@יאיר-דניאל כתב בבקשת מידע | פלאפון מגע מעלי אקספרס:

למה אתה לא מסמן למעקב?

י תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • M mdy

@יאיר-דניאל כתב בבקשת מידע | פלאפון מגע מעלי אקספרס:

למה אתה לא מסמן למעקב?

י מנותק
                י מנותק
                יאיר דניאל
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@mdy מסומן, (אגב זה נושא שאני פתחתי...)

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • C chaim7

ביניהם אני.

בהחלט יישר כח בשם כולנו]

י מנותק
                  י מנותק
                  יוסי1212
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@chaim7 אתה צריך לקבע אותו לדור 4 ולבדוק אם יש וולטה ומספיק קליטה בכל מקום שאתה צריך או שאתה יודע ממקור מוסמך שלמכשיר הזה יש לו את כל התדרים הישראלים תלוי בחברה

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • C chaim7

ביניהם אני.

בהחלט יישר כח בשם כולנו]

מישהו12מ מנותק
                    מישהו12מ מנותק
                    מישהו12
                    מדריכים
                    כתב נערך לאחרונה על ידי מישהו12

@chaim7 תודה על המחמאה.

הדרך היא פשוט לבדוק שהכל מוגדר נכון במכשיר (APN וכדומה) עם סים שעובד לך VOLTE במכשיר אחר, לנסות לראות אם יש VOLTE.
                    עדיף לנסות מכמה סימים של כמה חברות, כי יש מכשירים שתומכים חלקית בלבד.

במצב שתיארת כדאי לשנות IMEI לIMEI דור 4 כי לא מופרך בעיני שהחסימה תהיה מבוססת גם IMEI.

הבלוג שלי
                    https://aiv-dev.com/he-IL/

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    1
                    • C מנותק
                      C מנותק
                      chaim7

המכשיר הגיע.
                      מסך מגע, מכשיר ענק ומגושם. (שיאומי F21 יותר נעים),
                      ** במכשיר הזה המקשים ללא אותיות בעברית אבל יש עברית בבחירת שפה.
                      ** כשהוא מחובר לאותו WIFI עם המחשב, נטפרי מזהה רשת שלא תואמת נטפרי והוייפרי חוסם את המחשב)
                      אין בצד לחצן מתאים להנמיך את הווליום, ולא מצאתי איך עושים את זה עדיין.
                      יש לו בצד מתג להפעיל את הפנס באופן עוקף את כלל המכשיר (גם כשהמכשיר כבוי הפנס פועל. החסרון לכאורה שבהמשך השימוש, זה נכנס לכיס ואם זה נדלק בטעות, זה אוכל בטריה)
                      בעניין החלפת imei לא מצאתי עדיין את הקוד לעשות את זה במקשים.
                      *** בלי קשר למכשיר הזה ספציפית, באחד ההערות על המכשיר שבקישור בראש העמוד נרשמה הערה מרוכש בישראל שהמכשיר הזה לא תואם את LTE בישראל כמו ש'מישהו12' כתב.

מצורפים תמונות.

רעיונות מה לבדוק אם מעניין מישהו, אני פתוח לנסות.

המעוניין לקחת את המכשיר לבחון אותו לפני ההחזרה בשמחה,
                      מבחינתי אני מתכוון להחזיר אותו לסין -
                      כי גם אחרי ההכשרה המכשיר הזה לא מתמזג עם מראה המכשירים המקובלים בציבור במיוחד... מחפש יותר קטן.

אני נמצא בין הזמנים באיזור ירושלים, גבעת זאב, טלז סטון .....
                      photo00023.jpg photo00024.jpg photo00025.jpg photo00026.jpg photo00027.jpg photo00028.jpg

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      2
                      • C מנותק
                        C מנותק
                        chaim7

עדכון נוסף:
                        א. בשביל להחזיר את הטלפון עכשיו, נדרש לשלם על חשבוני את עלויות המשלוח, והם יחזירו את ההוצאה. (כנראה הם מרוויחים שבשביל לשלוח צריך לקבוע תור לדואר וזה יותר מסורבל.... ואולי המוצר ישאר בסוף אצל הלקוח....)
                        ב. עד התור.... החלטתי לשנות IMEI על פי ההוראות כאן (רק שלהחזיר את הקוד המקורי של המכשיר שהוא בן 15 ספרות זה בעיה כי התוכנה מאפשרת רק 14, מקוה שזה לא יצור בעיה בהחזרה)
                        ג. במקום אחד הסים לא זוהה בכלל, בשני, הסים זוהה ל5 שניות, ואז בחיוג הראשון צלצול וחצי, ופתאום המכשיר לא זיהה את הסים בכלל. לא יודע אם זה משרד התקשורת או הוט מובייל או חולשה במכשיר, למעשה.... זה לא זה....
                        ד. התדרים שמודפסים על המכשיר הם: 850/900/1900/2100 MHz

לסיכום: מבחינתי אני לא רואה במכשיר הזה את פסגת החלומות -- בטח לא מה שכולנו מחפשים תחליף כשר ואיכותי סגנון של נוקיה C2 רק בהתאמה לדרישות אורח החיים בשנת 2025.

ותודה לבמה מכובדת זו מסלתה ומשמנה של עם ישראל צדיקים יראי שמים אנשי מעלה שחושבים על חסד לשם חסד ולטובת טהרת ישראל להנגיש כשרות ומקצועיות גם יחד במבט ענייני, והכל על רמה גבוהה מאוד. אשריהם ישראל שיש בנו כאלה צדיקים ולא כמו בעולם המסחר מה 'אני' יכול להרוויח ולטשטש ולחסום אחרים ולגרוף אחוזים.
                        זה דוגמא חיה של עובדי ה' מקדשי שם שמים. יישר כוחכם!!!! שכרכם עצום תודה רבה בשם הכלל כולו!
                        [נא לא להחליף את עניין נושא הפוסט, רק לא הצלחתי להתגבר על עצמי כשהמיקרופון בידים שלי.... כמה מילים של הכרת הטוב. סליחה]

תגובה 1 תגובה אחרונה
                        1

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון
                        0
                        • חוקי הפורום
                        • פופולרי
                        • לא נפתר
                        • משתמשים