בקשת מידע | בקשת מידע | מה לעשות כדי שיהיה אפשר לכבות ולהפעיל את הvolte בלחיצת כפתור אחת
-
איך אפשר לכבות ולהפעיל את הוולטה בלחצית כפתור אחת לאור הבעיה הזו
https://mitmachim.top/topic/85114/בעיה-הספרות-לא-עובדות-בשלוחות-בתוך-שיחה-כשמופעל-הvolte-ב-jelly-2e#:~:text=בעיה הספרות לא עובדות בשלוחות בתוך שיחה כשמופעל הVOLTE ב JELLY 2E
יש גישת רוט בפלאפוןאני שואל כי זה משגע כל פעם להכנס להגדרות ואז הגדרות רשת ואז רשתות סלולריות ואז הגדרות מתקדמות ואז סוף סוף וולטה והקליטה אצלי גרועה ב 3)
-
-
-
-
-
אני חושב שאולי לא הובנתי השאלה שלי היא ע''י איזה אפליקציה אפשר לעשות שבפעולה אחת יקרו רשימת פעולות אולי ע''י XPOSED או משהו בסיגנון
@נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | בקשת מידע | מה לעשות כדי שיהיה אפשר לכבות ולהפעיל את הvolte בלחיצת כפתור אחת:
אני חושב שאולי לא הובנתי השאלה שלי היא ע''י איזה אפליקציה אפשר לעשות שבפעולה אחת יקרו רשימת פעולות אולי ע''י XPOSED או משהו בסיגנון
מאקרודרואיד
-
@נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | בקשת מידע | מה לעשות כדי שיהיה אפשר לכבות ולהפעיל את הvolte בלחיצת כפתור אחת:
מאקרודרואיד
-
מאקרודרואיד
@מיגו-להוציא כתב בבקשת מידע | בקשת מידע | מה לעשות כדי שיהיה אפשר לכבות ולהפעיל את הvolte בלחיצת כפתור אחת:
מאקרודרואיד
@מיגו-להוציא @יוסף-אלחנן ניסיתי וניסיתי ומצאתי שתי דרכים ושתיהם עושות לי בעיות
-
בפעולות מכשיר להשתמש באינטאקציית ממשק משתמש ואז זיהוי באפליקציה
ולא עובד כשלא פתוח במסך האופציה של שינוי הוולטה אלא משנה את השורה המקבילה באפליקציה שפתוחה באותו זמן -
להפעיל תכונות נסיוניות ואז הפעל אפליקציה ולחץ והוא לא נותן אפילו לבחור את האופציה של לכבות את הוולטה (כנראה כי זה יותר מידי לחיצות)
ונתקע ומריץ לי לבד דברים במסך בלי קשר
השאלה היא
- האם יש עוד דרכים במאקרודרואיד לעשות את זה שלא מצאתי ?
- איזה עוד אפליציות יכולות לעשות את זה ?
למשל בכל בו רוט יש גם אופציות דומות (בטביעת אצבע) אבל לא הצלחתי למעשה לעשות את זה
-
-
אני מבין משאלתך שבעוד כמה חודשים שיהיה רק VOLTE יהיה בעיה עם מכשירי גילי ללחוץ על מקשים תוכ"ד שיחה ?
[פשוט אני כבר חושב לאיזה מכשיר להתקדם אחרי שהתברר לי שהמכשיר שלי עומד להחסם]
-
אני מבין משאלתך שבעוד כמה חודשים שיהיה רק VOLTE יהיה בעיה עם מכשירי גילי ללחוץ על מקשים תוכ"ד שיחה ?
[פשוט אני כבר חושב לאיזה מכשיר להתקדם אחרי שהתברר לי שהמכשיר שלי עומד להחסם]
@יצחק-רשטונ
אתה מוזמן לעיין בפוסט הקודם שלי שכתבתי שמה שהולך לצאת גירסה שתסדר את זה
אני מחפש פיתרון עד אז
עיין פה https://mitmachim.top/topic/85114/בעיה-הספרות-לא-עובדות-בשלוחות-בתוך-שיחה-כשמופעל-הvolte-ב-jelly-2e#:~:text=בעיה הספרות לא עובדות בשלוחות בתוך שיחה כשמופעל הVOLTE ב JELLY 2E -
@יצחק-רשטונ
אני מחפש פיתרון עד אז
עיין פה https://mitmachim.top/topic/85114/בעיה-הספרות-לא-עובדות-בשלוחות-בתוך-שיחה-כשמופעל-הvolte-ב-jelly-2e#:~:text=בעיה הספרות לא עובדות בשלוחות בתוך שיחה כשמופעל הVOLTE ב JELLY 2E@נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | בקשת מידע | מה לעשות כדי שיהיה אפשר לכבות ולהפעיל את הvolte בלחיצת כפתור אחת:
אני מחפש פיתרון עד אזאוקי אני יקרא , בנתיים אין לי מספיק מוניטין לתת לייק
דרך אגב אתה ממליץ על הגילי 2E ? ומה החסרונות שלו ביחס ל2 הרגיל וביחס לסטאר
-
אני מחפש פיתרון עד אזאוקי אני יקרא , בנתיים אין לי מספיק מוניטין לתת לייק
@יצחק-רשטונ כתב בבקשת מידע | בקשת מידע | מה לעשות כדי שיהיה אפשר לכבות ולהפעיל את הvolte בלחיצת כפתור אחת:
פחות ראם ופחות זיכרון אבל יותר זול
אגב גם כיום אין את הבעיה שלהמקשים בשלוחות למי שבסים של הוט ואולי גם בעוד חברות
-
@יצחק-רשטונ כתב בבקשת מידע | בקשת מידע | מה לעשות כדי שיהיה אפשר לכבות ולהפעיל את הvolte בלחיצת כפתור אחת:
וחוץ מזה אתה מרוצה ממנו ?
מצלמה , איכות שמע , חיבור בלוטוס , האם יש באגים כל שהם ?
[לכאו' אני לא צריך יותר ראם ממה שיש לו , אני משתמש בסים כשר ואני מעוניין במכשיר אנדראויד מודרני רק בשביל חווית שימוש נורמלית כגון נגן ומצלמה והעתקת קבצים וכדומה] -
וחוץ מזה אתה מרוצה ממנו ?
מצלמה , איכות שמע , חיבור בלוטוס , האם יש באגים כל שהם ?
[לכאו' אני לא צריך יותר ראם ממה שיש לו , אני משתמש בסים כשר ואני מעוניין במכשיר אנדראויד מודרני רק בשביל חווית שימוש נורמלית כגון נגן ומצלמה והעתקת קבצים וכדומה]@יצחק-רשטונ בהחלט מרוצה יש משהו שנמחקים לפעמים האנשי קשר אבל אני לא סגור על זה שזה רק ב2E יש מצב שזה בכולם
(ופשוט אני מגבה פעם בכמה זמן את האנשי קשר)
עוד דבר בגירסה שלי מהחנות חיימקה סלולר אין שירותי גוגל סרוויס
וממילא המיקום הוא רק מאנדרואיד API שהוא פחות טוב ולוקח זמן למצוא מיקום GPS
ולא זכור לי כרגע עוד באגים אם אני אזכר אז אני אכתוב -
@יצחק-רשטונ בהחלט מרוצה יש משהו שנמחקים לפעמים האנשי קשר אבל אני לא סגור על זה שזה רק ב2E יש מצב שזה בכולם
ולא זכור לי כרגע עוד באגים אם אני אזכר אז אני אכתוב@נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | בקשת מידע | מה לעשות כדי שיהיה אפשר לכבות ולהפעיל את הvolte בלחיצת כפתור אחת:
בהחלט מרוצה יש משהו שנמחקים לפעמים האנשי קשר אבל אני לא סגור על זה שזה רק ב2E יש מצב שזה בכולם
ולא זכור לי כרגע עוד באגים אם אני אזכר אז אני אכתובתודה רבה
-