דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. תוכנות
  3. תוכנות גרפיקה עימוד ועיצוב
  4. עזרה הדדית - תוכנות גרפיקה ועיצוב
  5. בקשה | יצירה בAI עזרה דחופה

בקשה | יצירה בAI עזרה דחופה

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - תוכנות גרפיקה ועיצוב
21 פוסטים 5 כותבים 136 צפיות 4 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • מ משהו חדש

@יוסף-אלחנן לא הבנת!
    במקום של המספרים לכתוב את חודשי השנה לפי הסדר בשעה 1 תשרי, שעה 2 חשון וכו'. ובכל שעה להניח תמונת עיצוב שקשורה לאותו חודש, תשרי שופר או טלית וסידור, חשון סוכה ארבעת המינים, כסלו חנוכיה אדר מגילה פסח מצות וכו' לפי סדר החודשים.

יוסף אלחנןי מחובר
    יוסף אלחנןי מחובר
    יוסף אלחנן
    מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@משהו-חדש הבנתי מצויין, אתה רוצה שבמקום הספרה 1 אתה רוצה שיופיע תשרי (לדוגמא) וכן הלאה...

אתה ורצה שAI יצור לך את העיצוב הזה, אז אני אומר לך שAI לא טוב בכלל בלכתוב אותיות בעברית!

ע"ה דכו"עע תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • יוסף אלחנןי יוסף אלחנן

@משהו-חדש הבנתי מצויין, אתה רוצה שבמקום הספרה 1 אתה רוצה שיופיע תשרי (לדוגמא) וכן הלאה...

אתה ורצה שAI יצור לך את העיצוב הזה, אז אני אומר לך שAI לא טוב בכלל בלכתוב אותיות בעברית!

ע"ה דכו"עע מנותק
      ע"ה דכו"עע מנותק
      ע"ה דכו"ע
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@יוסף-אלחנן כתב בבקשה | יצירה בAI עזרה דחופה:

אפשר לעשות רק את התמונות, ולהוסיף אח"כ את הכיתוב.

תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • מ משהו חדש

משהו יכול לייצר תמונה של שעון עם מחוגים מכוון על חגי ישראל כגון לעשות תשרי - שופר, אבל בלי מספרים, ושצבע השעון בפנים יהיה קלף?

יוסף אלחנןי מחובר
        יוסף אלחנןי מחובר
        יוסף אלחנן
        מדריכים
        כתב נערך לאחרונה על ידי יוסף אלחנן

@משהו-חדש זה מה שהצלחתי ליצור עם SORA...
        2002c787-9dfb-4736-a657-97397c0dc63f-image.png

הוא פיספס את חודש תמוז וגם עיצב את זה שחודש חשוון למעלה...

מצד שני GROK לקח את זה ממש לא טוב...
        9af93676-54ae-4475-94ed-ea9d4a63b523-image.png
        😏

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • יוסף אלחנןי יוסף אלחנן

@משהו-חדש זה מה שהצלחתי ליצור עם SORA...
          2002c787-9dfb-4736-a657-97397c0dc63f-image.png

הוא פיספס את חודש תמוז וגם עיצב את זה שחודש חשוון למעלה...

מצד שני GROK לקח את זה ממש לא טוב...
          9af93676-54ae-4475-94ed-ea9d4a63b523-image.png
          😏

מ מנותק
          מ מנותק
          משהו חדש
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@יוסף-אלחנן הראשון נחמד, אבל הסדר לא נכון שים לב!

יוסף אלחנןי תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • מ משהו חדש

@יוסף-אלחנן הראשון נחמד, אבל הסדר לא נכון שים לב!

יוסף אלחנןי מחובר
            יוסף אלחנןי מחובר
            יוסף אלחנן
            מדריכים
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@משהו-חדש אני יודע, אני ציינתי את זה בפוסט, אבל למה שלא פשוט תנסה אתה ליצור כזו תמונה באחד מכלי הAI, אני אישית ניסיתי בכמה כלים ומהSORA הכי נהנתי...

ע"ה דכו"עע מ 2 תגובות תגובה אחרונה
            0
            • יוסף אלחנןי יוסף אלחנן

@משהו-חדש אני יודע, אני ציינתי את זה בפוסט, אבל למה שלא פשוט תנסה אתה ליצור כזו תמונה באחד מכלי הAI, אני אישית ניסיתי בכמה כלים ומהSORA הכי נהנתי...

ע"ה דכו"עע מנותק
              ע"ה דכו"עע מנותק
              ע"ה דכו"ע
              כתב נערך לאחרונה על ידי

אחרי שהוא הצליח כזה יפה אז אפשר רק להוסיף להנחיה את הסדר של החודשים וההתחלה שלהם, יש אפשרות לעשות את זה בתור עריכה של התמונה הקיימת.

אגב בתור שעון היה יותר מתאים לבחור גודל של 1:1, לא?

0
              • ע"ה דכו"עע ע"ה דכו"ע

אחרי שהוא הצליח כזה יפה אז אפשר רק להוסיף להנחיה את הסדר של החודשים וההתחלה שלהם, יש אפשרות לעשות את זה בתור עריכה של התמונה הקיימת.

אגב בתור שעון היה יותר מתאים לבחור גודל של 1:1, לא?

יוסף אלחנןי מחובר
                יוסף אלחנןי מחובר
                יוסף אלחנן
                מדריכים
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@ע-ה-דכו-ע תפאדל!

רק תעדכן בתוצאות...

ע"ה דכו"עע תגובה 1 תגובה אחרונה
                1
                • יוסף אלחנןי יוסף אלחנן

מ מנותק
                  מ מנותק
                  משהו חדש
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@יוסף-אלחנן לא מבין בזה בכלל.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • יוסף אלחנןי יוסף אלחנן

@ע-ה-דכו-ע תפאדל!

רק תעדכן בתוצאות...

ע"ה דכו"עע מנותק
                    ע"ה דכו"עע מנותק
                    ע"ה דכו"ע
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@ע-ה-דכו-ע תפאדל!

רק תעדכן בתוצאות...

בעיקרון אתה יכול ליצור על בסיס התמונה הזו בקלות, אבל תביא את הפרומפט שכתבת ואני אוכל לעשות מהתחלה רק להוסיף את הסדר.

0
                    • ע"ה דכו"עע ע"ה דכו"ע

@ע-ה-דכו-ע תפאדל!

רק תעדכן בתוצאות...

בעיקרון אתה יכול ליצור על בסיס התמונה הזו בקלות, אבל תביא את הפרומפט שכתבת ואני אוכל לעשות מהתחלה רק להוסיף את הסדר.

יוסף אלחנןי מחובר
                      יוסף אלחנןי מחובר
                      יוסף אלחנן
                      מדריכים
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@ע-ה-דכו-ע זה מה שכתבתי לו

צור לי תמונה דמוי שעון קיר עם מחוגים,

אבל במקום הסיפרה 1 אני רוצה שיהיה תמונה קלה ומודרנית של מטריה עם טיפות גשם

במקום הספרה 2 שיהיה חנוכיה (יהודית) ארבעה קנים מכל צד ואחד באמצע עם נרות דולקים וכד קטן של שמן ליד החנוכיה

במקום הספרה 3 שיהיה חומת ירושלים שבורה ושרופה

במקום הספרה 4 עץ עם פירות הדר

במקום 5 שיהיה כובע ליצן, רעשן, ואזני המן (תחפש ברשת איך זה נראה)

במקום 6 שיהיה בקבוק מפואר מכסף של יין עם ארבע כוסות מכובדות מלאות ביין

במקום הספרה 7 שיהיה מדורה יפה

במקום הספרה 8 שיהיה הר עם אש בוערת בראש ההר, רעמים וברקים

במקום הספרה 9 חיילים בסגנון של פעם עושים מצור מסביב לחומת ירושלים

במקום הספרה 10 שיהיה בית המקדש (היהודי) עולה באש

במקום הספרה 11 שיהיה ספר פתוח, קרן של איל (בלי האיל, רק הקרן)

ובמקום הספרה 12 שיהיה סוכת עץ, פלח תפוח אדום טבול בדבש

הרקע בפנים של השעון יהיה בצבע קלף

@משהו-חדש זה פשוט מאוד, תכתוב לו במילים ברורות ומפורטות מה אתה צריך...

ואגב, אולי כדאי לתת לGPT (אני מאוד אוהב את הניסוחים שלו) לנסח בקשה ברורה ומפורטת עם כל הפרטים הקטנים מבוסס על הבקשה שלי.

מ ע"ה דכו"עע 2 תגובות תגובה אחרונה
                      2
                      • יוסף אלחנןי יוסף אלחנן

במקום הספרה 2 שיהיה חנוכיה (יהודית) ארבעה קנים מכל צד ואחד באמצע עם נרות דולקים וכד קטן של שמן ליד החנוכיה

ואגב, אולי כדאי לתת לGPT (אני מאוד אוהב את הניסוחים שלו) לנסח בקשה ברורה ומפורטת עם כל הפרטים הקטנים מבוסס על הבקשה שלי.

מ מנותק
                        מ מנותק
                        משהו חדש
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@יוסף-אלחנן זה מה שהוא נתן לי 🤠
                        d9ce02c5-9a79-41c1-8dee-6bbdb73a5818-image.png

0
                        • מ משהו חדש

@יוסף-אלחנן זה מה שהוא נתן לי 🤠
                          d9ce02c5-9a79-41c1-8dee-6bbdb73a5818-image.png

יוסף אלחנןי מחובר
                          יוסף אלחנןי מחובר
                          יוסף אלחנן
                          מדריכים
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@משהו-חדש כן, בהחלט, ניסיתי ארבע פעמים...
                          ניסיתי ג'ימיני, גרוק, לאונרדו, נייט קופי, כולם פישלו ככה...

תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0
                          • יוסף אלחנןי יוסף אלחנן

ע"ה דכו"עע מנותק
                            ע"ה דכו"עע מנותק
                            ע"ה דכו"ע
                            כתב נערך לאחרונה על ידי ע"ה דכו"ע

@יוסף-אלחנן אני רואה שכבר כתבת לו בפרומפט את הסדר של החודשים, חשבתי שזו היתה הסיבה שהוא לא הצליח, גם אני ניסיתי וכל פעם הוא עשה בסדר לא טוב, למרות ששיפצתי את הפרומפט עם AISTUDIO

זה הפרומפט המעודכן, ובכל זאת זה לא עבד...

ניסיתי גם רק לומר לו לשנות את הסדר בתוך התמונה שהוא כבר יצר, אבל זה לא עזר.

A detailed, high-resolution digital illustration of a custom wall clock with classic hands. The clock face has a light, textured parchment paper background. Instead of numerals, each hour is marked by a small, distinct icon representing a theme from the Hebrew calendar.

**CRITICAL INSTRUCTION: The sequence of icons MUST begin at the 1 o'clock position and proceed clockwise in order (1, 2, 3, etc.). Each icon must be precisely centered in its designated hour slot. Ensure there is clear visual separation between the icons, with no overlapping or shifting.**

The icons are arranged as follows:
                            - At the **1 o'clock** position: A minimalist, stylized icon of an umbrella with falling raindrops (representing the month of Cheshvan).
                            - At the **2 o'clock** position: A Jewish Hanukkiah with 9 branches (one central shamash), with lit candles, and a small clay oil jug beside it.
                            - At the **3 o'clock** position: The ancient walls of Jerusalem, broken and scorched with smoke rising.
                            - At the **4 o'clock** position: A citrus tree laden with vibrant oranges and lemons.
                            - At the **5 o'clock** position: A composition of a jester's hat, a gragger (Purim noisemaker), and a Hamantashan pastry.
                            - At the **6 o'clock** position: An ornate silver wine decanter with four full, elegant wine goblets.
                            - At the **7 o'clock** position: A beautiful, warm bonfire with bright, rising flames.
                            - At the **8 o'clock** position: A mountain peak engulfed in fire, under a dark sky with thunder and lightning bolts.
                            - At the **9 o'clock** position: Ancient Roman-style soldiers laying siege to the walls of Jerusalem with ladders.
                            - At the **10 o'clock** position: The Second Jewish Temple on fire, with large flames and smoke.
                            - At the **11 o'clock** position: An open ancient scroll and a shofar (ram's horn) next to it.
                            - At the **12 o'clock** position: A wooden Sukkah, next to a slice of red apple being dipped into a small bowl of honey.

The overall artistic style is cohesive, clean, and illustrative. The composition must be perfectly balanced and easy to read as a functional clock face, with each icon clearly and distinctly rendered in its own space. Studio lighting.

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
                            1
                            • ע"ה דכו"עע ע"ה דכו"ע

@יוסף-אלחנן אני רואה שכבר כתבת לו בפרומפט את הסדר של החודשים, חשבתי שזו היתה הסיבה שהוא לא הצליח, גם אני ניסיתי וכל פעם הוא עשה בסדר לא טוב, למרות ששיפצתי את הפרומפט עם AISTUDIO

זה הפרומפט המעודכן, ובכל זאת זה לא עבד...

ניסיתי גם רק לומר לו לשנות את הסדר בתוך התמונה שהוא כבר יצר, אבל זה לא עזר.

A detailed, high-resolution digital illustration of a custom wall clock with classic hands. The clock face has a light, textured parchment paper background. Instead of numerals, each hour is marked by a small, distinct icon representing a theme from the Hebrew calendar.

**CRITICAL INSTRUCTION: The sequence of icons MUST begin at the 1 o'clock position and proceed clockwise in order (1, 2, 3, etc.). Each icon must be precisely centered in its designated hour slot. Ensure there is clear visual separation between the icons, with no overlapping or shifting.**

The icons are arranged as follows:
                              - At the **1 o'clock** position: A minimalist, stylized icon of an umbrella with falling raindrops (representing the month of Cheshvan).
                              - At the **2 o'clock** position: A Jewish Hanukkiah with 9 branches (one central shamash), with lit candles, and a small clay oil jug beside it.
                              - At the **3 o'clock** position: The ancient walls of Jerusalem, broken and scorched with smoke rising.
                              - At the **4 o'clock** position: A citrus tree laden with vibrant oranges and lemons.
                              - At the **5 o'clock** position: A composition of a jester's hat, a gragger (Purim noisemaker), and a Hamantashan pastry.
                              - At the **6 o'clock** position: An ornate silver wine decanter with four full, elegant wine goblets.
                              - At the **7 o'clock** position: A beautiful, warm bonfire with bright, rising flames.
                              - At the **8 o'clock** position: A mountain peak engulfed in fire, under a dark sky with thunder and lightning bolts.
                              - At the **9 o'clock** position: Ancient Roman-style soldiers laying siege to the walls of Jerusalem with ladders.
                              - At the **10 o'clock** position: The Second Jewish Temple on fire, with large flames and smoke.
                              - At the **11 o'clock** position: An open ancient scroll and a shofar (ram's horn) next to it.
                              - At the **12 o'clock** position: A wooden Sukkah, next to a slice of red apple being dipped into a small bowl of honey.

The overall artistic style is cohesive, clean, and illustrative. The composition must be perfectly balanced and easy to read as a functional clock face, with each icon clearly and distinctly rendered in its own space. Studio lighting.

מ מנותק
                              מ מנותק
                              משהו חדש
                              כתב נערך לאחרונה על ידי

@ע-ה-דכו-ע תודה על כל המאמצים הכבירים.

1
                              • מ משהו חדש

@ע-ה-דכו-ע תודה על כל המאמצים הכבירים.

יוסף אלחנןי מחובר
                                יוסף אלחנןי מחובר
                                יוסף אלחנן
                                מדריכים
                                כתב נערך לאחרונה על ידי

@משהו-חדש סתם שאלה, אתה מחפש את זה בשביל חיידר?
                                בשביל לתלות בכיתה?

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                0
                                • צדיק תמיםצ מנותק
                                  צדיק תמיםצ מנותק
                                  צדיק תמים
                                  מדריכים
                                  כתב נערך לאחרונה על ידי

אפשר ליצור את השעון בנפרד והתמונות בנפרד ולשבץ ידנית

רוצה לזכור קריאת שמע בזמן? לחץ כאן! || אתר שכולו מדריכים

2
                                  • צדיק תמיםצ צדיק תמים

אפשר ליצור את השעון בנפרד והתמונות בנפרד ולשבץ ידנית

יוסף אלחנןי מחובר
                                    יוסף אלחנןי מחובר
                                    יוסף אלחנן
                                    מדריכים
                                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@צדיק-תמים אוח, זה כל כך טיפשי...
                                    😜

טוב, זה יכול להיות פתרון ל @משהו-חדש לי בכל אופן זה היה אתגר שלא נחל הצלחה מזהירה...

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                    0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                                    • פוסט ראשון
                                      פוסט אחרון
                                    0
                                    • חוקי הפורום
                                    • פופולרי
                                    • לא נפתר
                                    • משתמשים