בקשה | ווינדוס שנמחק
-
@ע-ה-דכו-ע לכאורה כי הוא הולך ליצור מחיצות חדשות שידרסו כל מה שבכונן.
@דאבל כתב בבקשה | ווינדוס שנמחק:
לא אמור להיות כזו אזהרה אם זה שטח לא מוקצה.
מבחינת המחשב זה כמו כונן חדש שאין בו כלום.
-
לא אמור להיות כזו אזהרה אם זה שטח לא מוקצה.
מבחינת המחשב זה כמו כונן חדש שאין בו כלום.
@ע-ה-דכו-ע אני לא יודע בדיוק איך זה עובד בווינדוס אם מופיעה הודעה בכל מקרה, אם אתה אומר...
-
@ע-ה-דכו-ע כתב בבקשה | ווינדוס שנמחק:
אין צורך בדיסק טכנאים מיוחד, במקום זה כשאתה מפעיל את ההתקנה של ווינדוס תלחץ על שיפט + F10. תכתוב
זה הצילום מסך
-
אין צורך בדיסק טכנאים מיוחד, במקום זה כשאתה מפעיל את ההתקנה של ווינדוס תלחץ על שיפט + F10. תכתוב
זה הצילום מסך
-
זה הצילום מסך
-
@1478 תנסה לכתוב גם (בתוך הDISKPART עדיין)
LIST DISK
ואח"כ אם מופיעים שם כמה דיסקים אז תכתוב
SEL DISK 0
ואז
LIST PARTITION
@ע-ה-דכו-ע לכתוב מחדש או להמשיך מאיפה שאוחז בצילום מסך
-
LIST DISK
SEL DISK 0
ואז
LIST PARTITION
@ע-ה-דכו-ע
זה לא אמור לשנות אתה פשוט תראה אם כמה PARTITONS יש בדיסק אונקי -
@ע-ה-דכו-ע לכתוב מחדש או להמשיך מאיפה שאוחז בצילום מסך
-
@ע-ה-דכו-ע
זה לא אמור לשנות אתה פשוט תראה אם כמה PARTITONS יש בדיסק אונקי@cfopuser כתב בבקשה | ווינדוס שנמחק:
@ע-ה-דכו-ע
זה לא אמור לשנות אתה פשוט תראה אם כמה PARTITONS יש בדיסק אונקיאני רוצה לוודא סופית אם באמת הדיסק מזוהה ורק השטח שלו לא מוקצה למחיצות.
וכתבתי לו לעשות את הפקודה השניה רק אם מופיעים כמה דיסקים, כי באמת אם מופיע רק דיסק אחד אז זה יציג רק את המחיצות של האונקי.
-
LIST DISK
SEL DISK 0
ואז
LIST PARTITION
@ע-ה-דכו-ע מצרף צילום מסך
-
-
@1478
כמו שחשבתי. נמחקו כל המחיצותעכשיו צריך בשביל לשחזר את החומר להעלות דיסק טכנאים עם תוכנת שחזור מקצועית שיכולה לשחזר מחיצות שנמחקו.
אני פחות מבין בתוכנות שחזור, ובטח לא בתוכנות שקיימות בדיסק טכנאים. תוכל לעשות חיפוש בפורום, ואולי אחרים יעזרו לך כאן.עריכה: @דאבל כנראה שצדקת
השאלה למה לי הוא אף פעם לא עושה כזו אזהרה אחרי שאני מוחק את כל המחיצות בכונן ומתקין ווינדוס.
-
@1478 כתב בבקשה | ווינדוס שנמחק:
החומר נמחק או לא?
נמחק רציני מאוד, לא רק החומר אלא המחיצות עצמן. אבל אפשר לנסות לשחזר
@ע-ה-דכו-ע דווקא לא רציני מאוד, רק תחילת הדיסק... (כנראה, כמו שכתבתי טבלת המחיצות)
רק צריך לדעת מה לחפש... -
@1478
כמו שחשבתי. נמחקו כל המחיצותעכשיו צריך בשביל לשחזר את החומר להעלות דיסק טכנאים עם תוכנת שחזור מקצועית שיכולה לשחזר מחיצות שנמחקו.
אני פחות מבין בתוכנות שחזור, ובטח לא בתוכנות שקיימות בדיסק טכנאים. תוכל לעשות חיפוש בפורום, ואולי אחרים יעזרו לך כאן.עריכה: @דאבל כנראה שצדקת
השאלה למה לי הוא אף פעם לא עושה כזו אזהרה אחרי שאני מוחק את כל המחיצות בכונן ומתקין ווינדוס.
עכשיו צריך בשביל לשחזר את החומר להעלות דיסק טכנאים עם תוכנת שחזור מקצועית שיכולה לשחזר מחיצות שנמחקו.
אני פחות מבין בתוכנות שחזור, ובטח לא בתוכנות שקיימות בדיסק טכנאים. תוכל לעשות חיפוש בפורום, ואולי אחרים יעזרו לך כאן.אני שיחזרתי לאחר מחיקת מחיצות ברופוס ע"י EaseUS
אבל לא לוקח אחריות!!!! -
@ע-ה-דכו-ע דווקא לא רציני מאוד, רק תחילת הדיסק... (כנראה, כמו שכתבתי טבלת המחיצות)
רק צריך לדעת מה לחפש...@דאבל כתב בבקשה | ווינדוס שנמחק:
@ע-ה-דכו-ע דווקא לא רציני מאוד, רק תחילת הדיסק...
רק צריך לדעת מה לחפש...אתה בא לומר שמחיקה של מחיצות פחות גרועה ממחיקה של קובץ?
-
@ע-ה-דכו-ע דווקא לא רציני מאוד, רק תחילת הדיסק...
רק צריך לדעת מה לחפש...אתה בא לומר שמחיקה של מחיצות פחות גרועה ממחיקה של קובץ?
@ע-ה-דכו-ע אם עושים סריקה מתאימה זה ממש קל ומהר (בהנחה שמערכת הקבצים תקינה). במקרה של כונן פנימי וודאי, אחרת TRIM לא מאפשר שחזור בכלל... (אאל"ט אין פקודת TRIM במקרה כזה.)
-
@ע-ה-דכו-ע אם עושים סריקה מתאימה זה ממש קל ומהר (בהנחה שמערכת הקבצים תקינה). במקרה של כונן פנימי וודאי, אחרת TRIM לא מאפשר שחזור בכלל... (אאל"ט אין פקודת TRIM במקרה כזה.)