בקשת מידע | קישור בהודעת אימייל שמפנה אותך לקבצים גדולים
-
@הרב-של-השכונה וודאי שאפשר לשלוח קישור...
אבל מאיפה הקבצים?
הם אצלך במחשב?
זה קיים באתר כלשהו?אם אלו קבצים אצל במחשב, איך אתה רוצה שזה יגיע לנמען?
@יוסף-אלחנן ברור הם אצלי אני בטלפון אם יהיה חשוב מחשב אז אעבור למחשב.. ואני רוצה להעלות אותם רק הם חורגים ממגבלת הגודל..
קיים קישור שמפנה אותו לכל הקבצים? -
@יוסף-אלחנן ברור הם אצלי אני בטלפון אם יהיה חשוב מחשב אז אעבור למחשב.. ואני רוצה להעלות אותם רק הם חורגים ממגבלת הגודל..
קיים קישור שמפנה אותו לכל הקבצים?@הרב-של-השכונה אז תעלה את זה לשרת כלשהו שהנמען יוכל להוריד את הקבצים...
בלי זה, אין סיכוי...
אא"כ אתה הולך פיזי עם כונן ומעתיק ידנית לכל אחד...
-
@הרב-של-השכונה אז תעלה את זה לשרת כלשהו שהנמען יוכל להוריד את הקבצים...
בלי זה, אין סיכוי...
אא"כ אתה הולך פיזי עם כונן ומעתיק ידנית לכל אחד...
@יוסף-אלחנן אשמח לקצת יותר פירוט על "השרת" המדובר..
-
@יוסף-אלחנן אשמח לקצת יותר פירוט על "השרת" המדובר..
@הרב-של-השכונה המלצה (לכאורה) הכי טובה, זה כמו שאמרת, גוגל דרייב...
יש לך שליטה על החומר, שיתוף לאנשים ספציפיים, להגביל את ההורדה וכו'...אם אתה לא רוצה לגוגל דרייב יש את ג'מבו מייל, מג'קוד וכו'
-
@הרב-של-השכונה המלצה (לכאורה) הכי טובה, זה כמו שאמרת, גוגל דרייב...
יש לך שליטה על החומר, שיתוף לאנשים ספציפיים, להגביל את ההורדה וכו'...אם אתה לא רוצה לגוגל דרייב יש את ג'מבו מייל, מג'קוד וכו'
@יוסף-אלחנן אנסה... תודה רבה
-
@יוסף-אלחנן אנסה... תודה רבה
@הרב-של-השכונה הרעיון במילה אחת היא, שאין לך איך לשתף לאחרים קבצים שנמצאים אצלך במכשיר כל זמן שלא העלת את זה לשום שרת כלשהו...
ולכן קוראים לזה, קובץ מקומי, כי הוא מקומי והוא נגיש רק לך...
-
@הרב-של-השכונה הרעיון במילה אחת היא, שאין לך איך לשתף לאחרים קבצים שנמצאים אצלך במכשיר כל זמן שלא העלת את זה לשום שרת כלשהו...
ולכן קוראים לזה, קובץ מקומי, כי הוא מקומי והוא נגיש רק לך...
@יוסף-אלחנן
זה לא ממש מדוייק ראיתי שיש אפשרות להפוך את המחשב שלך לסוג של שרת שהחבר מקבל קישור ומוריד ישירות מהמכשיר שלך -
@יוסף-אלחנן
זה לא ממש מדוייק ראיתי שיש אפשרות להפוך את המחשב שלך לסוג של שרת שהחבר מקבל קישור ומוריד ישירות מהמכשיר שלך@y0508352872 זה לא כל כך היה נשמע שהוא מעוניין בלהפוך את המחשב שלו לשרת...
הוא כולה רוצה לשלוח מייל ולהימנע מלעלות את הקבצים לגוגל דרייב ...
-
@y0508352872 זה לא כל כך היה נשמע שהוא מעוניין בלהפוך את המחשב שלו לשרת...
הוא כולה רוצה לשלוח מייל ולהימנע מלעלות את הקבצים לגוגל דרייב ...
@יוסף-אלחנן זה די חוסך אם הוא לא רוצה להעלות את הקבצים
-
@יוסף-אלחנן זה די חוסך אם הוא לא רוצה להעלות את הקבצים
@y0508352872
נראה לי שכדי להפוך את המחשב לשרת כבר יהיה יותר קל לעלות לדררייב או משהו כזה -
@y0508352872
נראה לי שכדי להפוך את המחשב לשרת כבר יהיה יותר קל לעלות לדררייב או משהו כזה@smct לא נשמע משהו להפוך את המחשב שלי לשרת סך הכל רציתי כשאני שולח הודעה למישהו הוא יפתח אותה יקבל רק קישור וזה יפנה אותו לדף של כל הקבצים והתמונות שחציתי לשלוח רק אי אפשר בהודעה כי זה מידי כבד אבל תודה רבה לעוזרים גמבו מייל עשה את העבודה קל ופשוט
בזכות @יוסף-אלחנן...