בירור | מכשיר פלאפון כשר לגמרי [ועדת הרבנים] שיש אפשרות להכניס כרטיס זיכרון מהצד,
-
@אהל-יהודה כתב בבירור | מכשיר פלאפון כשר לגמרי [ועדת הרבנים] שיש אפשרות להכניס כרטיס זיכרון מהצד,:
או לחבר למחשב וזה יקלט
ככל הידוע לי וועדת הרבנים לא מאשרת חיבור למחשב.
-
@אהל-יהודה
בכל המכשירים של קיוליקס, אסקולס וכו' אפשר להכניס כרטיס,
בגירסאות החדשות (ניתן לעדכן גירסה לבד) יש נגן ממש נוח,
לא ניתן לחבר למחשב. -
@אהל-יהודה
בכל המכשירים של קיוליקס, אסקולס וכו' אפשר להכניס כרטיס,
בגירסאות החדשות (ניתן לעדכן גירסה לבד) יש נגן ממש נוח,
לא ניתן לחבר למחשב. -
@אהל-יהודה כתב בבירור | מכשיר פלאפון כשר לגמרי [ועדת הרבנים] שיש אפשרות להכניס כרטיס זיכרון מהצד,:
תודה רבה, אבל אני רוצה שלא יצטרכו להוציא את הבטריה בשביל זה כל פעם,
יש את המוגן מים של אסקולס שהסים והכרטיס לא מתחת לבטריה
-
תודה רבה, אבל אני רוצה שלא יצטרכו להוציא את הבטריה בשביל זה כל פעם,
יש את המוגן מים של אסקולס שהסים והכרטיס לא מתחת לבטריה
-
אני יכול להעלות תמונה זה נחסם בנטפרי
אבל תוכל לראות אותו כאן תמונה מאוד ברורה -
אני יכול להעלות תמונה זה נחסם בנטפרי
אבל תוכל לראות אותו כאן תמונה מאוד ברורה@חזקי-ראזנבערג אני רוצה לראות תמונות של איך שאפשר להכניס כרטיס זיכרון מאחורה, תוכל לצלם לי בבקשה?
(אגב, זה טייפ סי או מיקרו?)
(אתה יכול להעלות בקובץ זיפ וזה לא נחסם) -
@חזקי-ראזנבערג אני רוצה לראות תמונות של איך שאפשר להכניס כרטיס זיכרון מאחורה, תוכל לצלם לי בבקשה?
(אגב, זה טייפ סי או מיקרו?)
(אתה יכול להעלות בקובץ זיפ וזה לא נחסם)@בנימינה זה לא מאחורה אלא מהצד, יש לזה מגירה כמו לטלפונים ה'חכמים', טייפ סי, אגב הוא ענק (יש לאחי, כרגע לא אוכל להעלות תמונות)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות