דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
  4. שאלה | ערוצי יוטיוב הפתוחים בנטפרי, האם שייך לראות בדף הבית יותר סרטונים?

שאלה | ערוצי יוטיוב הפתוחים בנטפרי, האם שייך לראות בדף הבית יותר סרטונים?

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
2 פוסטים 2 כותבים 43 צפיות 2 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • א מנותק
    א מנותק
    אוהב ספר 0
    כתב נערך לאחרונה על ידי

לאחר שפורום נטפרי אינו פעיל דובר כאן כמה פעמים בפורום שאולי כדאי להשתמש כאן בפורום כתחליף [זמני או קבוע...], ולכן אשאל כאן את שאלותי.

יש בנטפרי 2 אפשרויות של פתיחת ערוץ יוטיוב, או שהמפעיל שלו מתחייב להכניס רק סרטונים כשרים ואז כל הערוץ פתוח, או שהערוץ נשלח לבדיקה, ואז הוא נפתח, אך הסרטונים עדיין צריכים בדיקה פרטנית לכל אחד.

ושמתי לב להבדל מעניין בין 2 סוגי הערוצים:
    שבערוצים הפתוחים באופן מלא כשאני נמצא בלשונית 'סרטונים' אני יכול שם לבחור בין הכי עדכני/הכי פופולרי/הכי ישן.
    אך בערוצים הפתוחים באופן חלקי כל לחיצה על אפשרויות אלו גורמת לחוסר תגובה עד ריענון הדף שמחזיר את המצב לקדמותו [על הכי פופולרי].

האם זו מדיניות רשמית של נטפרי?! והאם יש דרך כן לטעון יותר סרטונים ממה שמוצג לי בהתחלה?!

כמו כן כל חיפוש בערוץ יוטיוב [גם באלו הפתוחים באופן מלא] מגיע למסך של 'אין חיבור לאינטרנט', האם יש מה לעשות לזה?!

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • א אוהב ספר 0

לאחר שפורום נטפרי אינו פעיל דובר כאן כמה פעמים בפורום שאולי כדאי להשתמש כאן בפורום כתחליף [זמני או קבוע...], ולכן אשאל כאן את שאלותי.

יש בנטפרי 2 אפשרויות של פתיחת ערוץ יוטיוב, או שהמפעיל שלו מתחייב להכניס רק סרטונים כשרים ואז כל הערוץ פתוח, או שהערוץ נשלח לבדיקה, ואז הוא נפתח, אך הסרטונים עדיין צריכים בדיקה פרטנית לכל אחד.

ושמתי לב להבדל מעניין בין 2 סוגי הערוצים:
      שבערוצים הפתוחים באופן מלא כשאני נמצא בלשונית 'סרטונים' אני יכול שם לבחור בין הכי עדכני/הכי פופולרי/הכי ישן.
      אך בערוצים הפתוחים באופן חלקי כל לחיצה על אפשרויות אלו גורמת לחוסר תגובה עד ריענון הדף שמחזיר את המצב לקדמותו [על הכי פופולרי].

האם זו מדיניות רשמית של נטפרי?! והאם יש דרך כן לטעון יותר סרטונים ממה שמוצג לי בהתחלה?!

כמו כן כל חיפוש בערוץ יוטיוב [גם באלו הפתוחים באופן מלא] מגיע למסך של 'אין חיבור לאינטרנט', האם יש מה לעשות לזה?!

מ מנותק
      מ מנותק
      מים אחרונים
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@אוהב-ספר-0 כתב בשאלה | ערוצי יוטיוב הפתוחים בנטפרי, האם שייך לראות בדף הבית יותר סרטונים?:

החיפוש חסום מצד נטפרי, לא יודע למה, נראה לי זה כתוב בויקי שלהם.

תגובה 1 תגובה אחרונה
      1

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
      • פוסט ראשון
        פוסט אחרון
      0
      • חוקי הפורום
      • פופולרי
      • לא נפתר
      • משתמשים