בקשת מידע | בקשת מידע, פלאפון תומך כשר עם 2 סימים
-
@kasnik כתב בבקשת מידע | בקשת מידע, פלאפון תומך כשר עם 2 סימים:
אני מחפש משהו בסגנון של הנוקיה
אבל שיתמוך באנשי קשר של גוגל כלומר אנדרואיד ? אתה מבין שזה סותר...
|
יש את MKTEL M39 אבל הוא גם לא תומך וולטה וגם בכללי פח של פלאפון
אבל הוא היחיד שנראה כמו נוקיה 225 ותומך אנדרואיד לפי מה שידוע לי
https://he.aliexpress.com/item/1005008558142366.html?gatewayAdapt=glo2isr#nav-specification
ויש אותו שמוכר בארץ
אני מוכר מכשיר חצי טאצ חדש מסוגו!! נראה ממש דומה לנוקיה 225. אף אחד לא יאמין שזה חצי טאצ!! כמו"כ יש בו תמיכה במקשים מטורפת!! גירסא עם רוט/בלי רוט. כשר/ תומך כשר. ועוד. אנדרואיד 8.1. סוללה מטורפת. ממש חזקה . isralfarkash770@gmail.com -
|
https://he.aliexpress.com/item/1005008558142366.html?gatewayAdapt=glo2isr#nav-specification
ויש אותו שמוכר בארץ
אני מוכר מכשיר חצי טאצ חדש מסוגו!! נראה ממש דומה לנוקיה 225. אף אחד לא יאמין שזה חצי טאצ!! כמו"כ יש בו תמיכה במקשים מטורפת!! גירסא עם רוט/בלי רוט. כשר/ תומך כשר. ועוד. אנדרואיד 8.1. סוללה מטורפת. ממש חזקה . isralfarkash770@gmail.com@נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | בקשת מידע, פלאפון תומך כשר עם 2 סימים:
אני מוכר מכשיר חצי טאצ חדש מסוגו!! נראה ממש דומה לנוקיה 225. אף אחד לא יאמין שזה חצי טאצ!! כמו"כ יש בו תמיכה במקשים מטורפת!! גירסא עם רוט/בלי רוט. כשר/ תומך כשר. ועוד. אנדרואיד 8.1. סוללה מטורפת. ממש חזקה . isralfarkash770@gmail.com
תוכל להעלות תמונות?
-
|
ויש אותו שמוכר בארץ
אני מוכר מכשיר חצי טאצ חדש מסוגו!! נראה ממש דומה לנוקיה 225. אף אחד לא יאמין שזה חצי טאצ!! כמו"כ יש בו תמיכה במקשים מטורפת!! גירסא עם רוט/בלי רוט. כשר/ תומך כשר. ועוד. אנדרואיד 8.1. סוללה מטורפת. ממש חזקה . isralfarkash770@gmail.com@נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | בקשת מידע, פלאפון תומך כשר עם 2 סימים:
ויש אותו שמוכר בארץ
אני מוכר מכשיר חצי טאצ חדש מסוגו!! נראה ממש דומה לנוקיה 225. אף אחד לא יאמין שזה חצי טאצ!! כמו"כ יש בו תמיכה במקשים מטורפת!! גירסא עם רוט/בלי רוט. כשר/ תומך כשר. ועוד. אנדרואיד 8.1. סוללה מטורפת. ממש חזקה . isralfarkash770@gmail.comאיך המקשים שלו, וכו'?
-
שבוע טוב,
אני צריך פלאפון עם כניסה לשני סימים
אחר כשר והשני
מראה 'כשר' חובה
SMS חובה
ושיתמוך באנש"ק גוגל (ושישמור אותם גם מקומי, בשביל מתי שאין אינטרנט)
(אם יש אופציה למייל אני אשמח)@kasnik
מה אתה אומר על
הפלאפון הזה
באלי אקספרס... -
יש לך את נוקיה 235 היא טובה ממש עם SMS אפשר מצלמה אפשר בלי מצמה היא עולה 350 400 ויש לך ממש איכות טובה בשמע ועדיף ליקנות אותה באליקספרס יותר איכותי מהארץ
-
יש לך את נוקיה 235 היא טובה ממש עם SMS אפשר מצלמה אפשר בלי מצמה היא עולה 350 400 ויש לך ממש איכות טובה בשמע ועדיף ליקנות אותה באליקספרס יותר איכותי מהארץ
@יאיר-לביאד הוא רוצה עם אנש''ק של גוגל
-
@kasnik
מה אתה אומר על
הפלאפון הזה
באלי אקספרס...@ברי-קלמנוביץ
נראה מעניין,
תומך VOLTE?
בכל מקרה הנראות שלו ממש לא משהו, תראה את הכיתובים על המקשים... -
@kasnik
מה אתה אומר על
הפלאפון הזה
באלי אקספרס...@ברי-קלמנוביץ זה לא נראה 'כשר'
@נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | בקשת מידע, פלאפון תומך כשר עם 2 סימים:
@kasnik המקשים פיין לא גרוע מאוד ולא טוב מאוד לדעתי
אבל לחבר שלי נהרס הרמקול של השמע שיחות אחרי כמה ימים והוא היה חייב אוזניות אבל ביחס למחיר של 100 שקל בערך בעלי אקספרס זה וודאי שווה לו
(לפני שידע שלא תומך וולטה וכנראה שגם לא יתמוך)אני לא מחפש זול, אני מחפש טוב.
ועם נראות כשרה... -
@יאיר-לביאד כתב בבקשת מידע | בקשת מידע, פלאפון תומך כשר עם 2 סימים:
אין תמיכה באנש"ק גוגל...
וזה יהיה לי מידיי מסובך כל תקופה לסנכרן את המכשירים שלי....@יאיר-לביאד כתב בבקשת מידע | בקשת מידע, פלאפון תומך כשר עם 2 סימים:
עדיף ליקנות אותה באליקספרס יותר איכותי מהארץ
אין קשר!
מישהו מכיר?
https://www.amazon.com/-/he/Nokia-בינלאומי-אפליקציות-חברתיות-Google/dp/B08ZHV24FC