בעיה | סנכרון הודעות ווצאפ שלא נגמר
-
@שאול-208 כתב בבעיה | סנכרון הודעות ווצאפ שלא נגמר:
@aiib להיכנס מחדש?
זה אומר לנתק את החיבור המשני ולחבר שוב, כרגע מסובך לי...קליטה טובה?
אני גולש במחשב דרך נקודה חמה מהמכשיר הזה והקליטה בסדר גמור
-
@aiib תנסה למחוק את הוואצפ מהמכשיר השני,
ולהתקין שוב וואצפ מעודכן ולנסות לסנכרן בדרך אחרת מהדרת שסיכרנת קודם (QR / קוד מספרים),
ואם אפשר גם עם סינון אחר ורשת אחרת עדיף,
אם בכל זאת לא עובד תנסה ביום אחר לפעמים יש תקלות בוואצפ' שאחרי כמה ימים נעלמות כלא היו.@פבב-הראשון כתב בבעיה | סנכרון הודעות ווצאפ שלא נגמר:
ולהתקין שוב וואצפ מעודכן
זה מכשיר ישן, א"א כמדומני להתקין עליו ווצאפ מעודכן. אבל אולי אני טועה... זה אנדרואיד 7.1
-
@aiib שלב ראשון הייתי מנסה שוב את התהליך מהתחלה, אח"כ שובר את הראש לפתרונות נוספים..
קרה לי בעבר שאם לא היה קליטה טובה אז התהליך נתקע באמצעו,
בכל מקרה אם אתה מוגדר על הורדת סרטונים ותמונות באופן אוטומטי יכול להיות שהוא מוריד הכל ולכן זה כ"כ איטי. -
בכל מקרה אם אתה מוגדר על הורדת סרטונים ותמונות באופן אוטומטי יכול להיות שהוא מוריד הכל ולכן זה כ"כ איטי.
הוא לא מוריד לי גם שום טקסט, רק את ההודעה האחרונה מכל נמען
-
@aiib תנסה למחוק את הוואצפ מהמכשיר השני,
ולהתקין שוב וואצפ מעודכן ולנסות לסנכרן בדרך אחרת מהדרת שסיכרנת קודם (QR / קוד מספרים),
ואם אפשר גם עם סינון אחר ורשת אחרת עדיף,
אם בכל זאת לא עובד תנסה ביום אחר לפעמים יש תקלות בוואצפ' שאחרי כמה ימים נעלמות כלא היו.@פבב-הראשון כתב בבעיה | סנכרון הודעות ווצאפ שלא נגמר:
ואם אפשר גם עם סינון אחר
דוג' יפה זה הוראות של אתרוג להתקנת וואצפ' אבל משום מה הקישור שהם מפנים אליו להוריד את הקובץ APK נחסם לאחרונה?!
-
@פבב-הראשון כתב בבעיה | סנכרון הודעות ווצאפ שלא נגמר:
ואם אפשר גם עם סינון אחר
דוג' יפה זה הוראות של אתרוג להתקנת וואצפ' אבל משום מה הקישור שהם מפנים אליו להוריד את הקובץ APK נחסם לאחרונה?!
@פבב-הראשון
כתבת את השאלה והתשובה ביחד,
אתרוג. -
@פבב-הראשון
אתרוג.@שאול-208 כתב בבעיה | סנכרון הודעות ווצאפ שלא נגמר:
@פבב-הראשון
אתרוג.אצלי אין אתרוג
-
@פבב-הראשון
אתרוג.אצלי אין אתרוג
-
@פבב-הראשון
אתרוג.@שאול-208 כתב בבעיה | סנכרון הודעות ווצאפ שלא נגמר:
אתרוג.אתה צודק % 100
@aiib כתב בבעיה | סנכרון הודעות ווצאפ שלא נגמר:
אצלי אין אתרוג
גם בנטפרי יש דברים בסגנון, אני נפגשתי בכמה מקרים שמישהו שלח לבדיקה ופתחו לו ואח''כ חסמו לו שוב והוא שלח שוב לבדיקה ופתחו לו שוב, אם כי מסתבר שזה יותר מצוי באתרוג בפרט בדברים שהם עצמם ממליצים על זה שזה אבסורד רציני לחסום את זה ביום בהיר...
-
אתרוג.אתה צודק % 100
@aiib כתב בבעיה | סנכרון הודעות ווצאפ שלא נגמר:
אצלי אין אתרוג
גם בנטפרי יש דברים בסגנון, אני נפגשתי בכמה מקרים שמישהו שלח לבדיקה ופתחו לו ואח''כ חסמו לו שוב והוא שלח שוב לבדיקה ופתחו לו שוב, אם כי מסתבר שזה יותר מצוי באתרוג בפרט בדברים שהם עצמם ממליצים על זה שזה אבסורד רציני לחסום את זה ביום בהיר...
@פבב-הראשון מדובר במכשיר ללא סינון.