להורדה | text to speach offline (הקראה בעברית,אנגלית,ערבית) + זיהוי דיבור באנגלית
-
@אפרים-ד בדיוק לפי ההוראות.
פתחתי מקלדת GBOARD (גוגל) עשיתי זיהוי קולי (כשהמקלדת היתה על מצב אנגלית)
לא עובד -
@שלמה-רביב כשאתה לוחץ עליו עולה לך כל הפרטים שלו. אחד מהפרטים זה תיקיית האפליקציה תלחץ עליו זה ינווט למיקום שלו ותמחק אותו.. ותפעיל מחדש את המכשיר.
@אפרים-ד כתב בלהורדה | text to speach offline (הקראה בעברית,אנגלית,ערבית) + זיהוי דיבור באנגלית:
@שלמה-רביב כשאתה לוחץ עליו עולה לך כל הפרטים שלו. אחד מהפרטים זה תיקיית האפליקציה תלחץ עליו זה ינווט למיקום שלו ותמחק אותו.. ותפעיל מחדש את המכשיר.
עכשיו ניסיתי עוד פעם ומחקתי כמו שכתבת וזה לא מתקין מוזר פעם שעברה זה התקין לי
-
@אפרים-ד כתב בלהורדה | text to speach offline (הקראה בעברית,אנגלית,ערבית) + זיהוי דיבור באנגלית:
עכשיו ניסיתי עוד פעם ומחקתי כמו שכתבת וזה לא מתקין מוזר פעם שעברה זה התקין לי
@שלמה-רביב הפעלת מחדש? ומחקת לגמרי?
כשמתקינים עם mt manager עם רוט זה אומר לך בדיוק מה הבעיה -
@שלמה-רביב הפעלת מחדש? ומחקת לגמרי?
כשמתקינים עם mt manager עם רוט זה אומר לך בדיוק מה הבעיה@אפרים-ד כתב בלהורדה | text to speach offline (הקראה בעברית,אנגלית,ערבית) + זיהוי דיבור באנגלית:
@שלמה-רביב הפעלת מחדש?
כן ומחקת לגמרי?
כן היגתי לתיקיה של הקובץ וראיתי את האפליקציה ועשיתי מחק ועכשיו אני באמת לא רואה אותה באפליקציות מערכת אבל בתכלס זה כותב כאילו זה קיים עדיין מדובר בנגן M36 אולי בגלל זה
כשמתקינים עם mt manager עם רוט זה אומר לך בדיוק מה הבעיה