בירור | טלגרם בחשבון כרטיס של טוקמן
-
@בנימינה אתה מתכוון שאפשרי גם הכרטיס של טוקמן? (הטוקמן הוא לא כשר, כדי שאוכל לקבל אסמס...)
-
@אורי-מלך אני לא מבין כל כך מה כוונתך, אתה רוצה לכתוב בטלגרם מספר כשר, ושה-SMS יתקבל בטוקמן?
-
@אורי-מלך קודם כל, אני חושב שאפשר לשלוח את הקוד לתא קולי (פרסמו פה פעם על פרצת אבטחה בזה).
דבר שני, איפה הבעיה? תירשם דרך הטוקמן ותיכנס דרך הטוקמן וזהו, ממה אתה מוטרד? -
@בנימינה כי הטוקמן אין בו שיחות יוצאות או אינטרנט רק שיוחות נכנסות ואסמס בלבד, השאלה אם אפשר?
וגם דבר שני איך אפשר בתא הקולי אצלי באפליקציה אפשר רק באסמס, איך עושים את זה? -
@אורי-מלך אתה לא צריך אינטרנט מהסים כדי להתחבר לטלגרם אלא רק SMS בטוקמן (וכמובן אינטרנט ממקור אחר).
ואני לא יודע איך עושים את זה פעם פרסמו פה בפורום תחפש 'פרצת אבטחה חמורה בטלגרם'. -
@אורי-מלך אני לא מכיר את הדרך הזו, אבל הסתובב פה בפורום מתישהו נושא על כניסה לטלגרם דרך תא קולי כשר, אני לחוץ בזמן אז אני לא יכול לחפש לך, אבל תחפש מה שכתבתי לך ותראה שם איך.
-
@אורי-מלך ראית את זה?
https://mitmachim.top/post/902998 -
@בנימינה לא מדובר שם על כניסה לטלגרם דרך תא קולי כשר ולא על כניסה באסמס דרך הטוקמן אלא על פירצת חומרה של אנשים שגנבו מהם מידע בטלגרם
-
@בנימינה לא מדובר שם על כניסה לטלגרם דרך תא קולי כשר ולא על כניסה באסמס דרך הטוקמן אלא על פירצת חומרה של אנשים שגנבו מהם מידע בטלגרם
-
@אורי-מלך בדיוק מדובר על כניסה לטלגרם
אפשר להכנס לטלגרם ואף לפתוח חשבון עם מספר כשר (שולח קוד אימות לתא קולי)
ואין שום סיבה שלא יהיה אפשר
זה כולה אימות
(כמו בווצאפ)@ראובן-שבתי אבל לי זה שולח קוד אימות לא לתא הקולי אלא לאסמס
-
@ראובן-שבתי אבל לי זה שולח קוד אימות לא לתא הקולי אלא לאסמס
-
@אורי-מלך צריך לעשות דרך אפלקצייה ולא דרך המחשב
@ראובן-שבתי מדובר פה בטלפון שיומי
-
@ראובן-שבתי מדובר פה בטלפון שיומי
-
@אורי-מלך תנסה מהאפלקצייה הרגילה
אם לא שולח תתקין אפלקצייה של טלגרם X@ראובן-שבתי יש אפשרות לעזור לי למצוא? תודה רבה רבה