בירור | טלגרם בחשבון כרטיס של טוקמן
-
תגובה: עזרה | איך אפשר להתקין טלגרם מסונן ללא מספר פלאפון?
בהמשך לנושא הזה... אשמח אם מישהו יודע או יוכל לעזור לי, אם יש לי את הטלגם המסונן או הרגיל
(כמו שהביאו כאן בתמונה זה אותו הדבר...),
ויש לי מספר כשר ואני רוצה להכניס סים טוקמן עם שיוחות נכנסות ואסמס ולקבל לשם את הקוד,
ולהיכנס דרך הכרטיס הוירטואלי הזה של טוקמן לחשבון הטלגרם, זה אפשרי?
נ.ב. יש לציין שיש לי את זה על טלפון שיומי מקשים.
תודה רבה לכל העוזרים, @פראירי @תהילה2 @מדריך1234 @שיומי-מקשים @שיומי12 @פרידה-קאלו -
@אלוף-תימן האמת שבדקתי בגוגל ואומר שזה כן תומך באנדרואיד 4.4
-
@אלוף-תימן חוץ מזה מה שהבאת לעיל אני לא מדבר על זה אני שואל אם אני רוצה לשים כרטיס טוקמן שהוא בעצם מספר וירטואלי ולא מספר אישי עם שיחות יוצאות, אם אפשר להתחבר דרכו לטלגרם או לא.
-
@אלוף-תימן חוץ מזה מה שהבאת לעיל אני לא מדבר על זה אני שואל אם אני רוצה לשים כרטיס טוקמן שהוא בעצם מספר וירטואלי ולא מספר אישי עם שיחות יוצאות, אם אפשר להתחבר דרכו לטלגרם או לא.
-
@אורי-מלך
למה שלא יהיה אפשר להתחבר דרכו?
טוקמן, זה בד"כ מספר שלא רשום על שמך ולאף אחד אין מושג למי הוא שייך, בכל השאר הוא כמו מספר טלפון רגיל. -
@תהילה2 כן אבל המספר טוקמן הזה הוא רק לשיחות נכנסות ואסמס בלבד. אין בו שיחות יוצאות ולא אינטרנט. הרשת שלי היא חיצונית.
ואני רוצה לקבל הקוד כניסה באסמס ע"י הכרטיס טוקמן ואז להתחבר דרכו. אפשרי? -
@אורי-מלך כן, אפשר.
טוקמן מקבל SMSים גם אם הוא לא טעון.אם הבנתי את השאלה, אם השאלה היא אחרת בבקשה תפרט.
-
@בנימינה כן אתה צודק. אבל אני רציתי לשאול האם אפשרי לקבל אסמס של הכניסה לטלגרם בכרטיס הסה של טוקמן ואז החשבון יהיה רשום במספר הזה של הכרטיס טוקמן, כי הרי אני צריך לקבל הקוד לאסמס בשביל להיכנס, או שצריך מספר לא כשר עם שיחות יוצאות ואינטרנט בשביל זה.
-
@בנימינה אתה מתכוון שאפשרי גם הכרטיס של טוקמן? (הטוקמן הוא לא כשר, כדי שאוכל לקבל אסמס...)
-
@אורי-מלך אני לא מבין כל כך מה כוונתך, אתה רוצה לכתוב בטלגרם מספר כשר, ושה-SMS יתקבל בטוקמן?
-
@אורי-מלך קודם כל, אני חושב שאפשר לשלוח את הקוד לתא קולי (פרסמו פה פעם על פרצת אבטחה בזה).
דבר שני, איפה הבעיה? תירשם דרך הטוקמן ותיכנס דרך הטוקמן וזהו, ממה אתה מוטרד? -
@בנימינה כי הטוקמן אין בו שיחות יוצאות או אינטרנט רק שיוחות נכנסות ואסמס בלבד, השאלה אם אפשר?
וגם דבר שני איך אפשר בתא הקולי אצלי באפליקציה אפשר רק באסמס, איך עושים את זה? -
@אורי-מלך אתה לא צריך אינטרנט מהסים כדי להתחבר לטלגרם אלא רק SMS בטוקמן (וכמובן אינטרנט ממקור אחר).
ואני לא יודע איך עושים את זה פעם פרסמו פה בפורום תחפש 'פרצת אבטחה חמורה בטלגרם'. -
@אורי-מלך אני לא מכיר את הדרך הזו, אבל הסתובב פה בפורום מתישהו נושא על כניסה לטלגרם דרך תא קולי כשר, אני לחוץ בזמן אז אני לא יכול לחפש לך, אבל תחפש מה שכתבתי לך ותראה שם איך.
-
@אורי-מלך ראית את זה?
https://mitmachim.top/post/902998