בעיה | שירות סלולרי לא עובד
-
@נוחעם-FM כתב בבעיה | שירות סלולרי לא עובד:
הוא כתב שיש לו לא כשר וכמה שידוע לי IMEI כשר לא מפריע לסים לא כשר
שים לב מה כתבתי...?!
המקרה ששאלת עליו את GPT הוא הפוך ואז ברור שלא יעבוד....@נוחעם-FM וכן ההפך
-
@RearmostPant23 זה נראה לי קידומת כשרה תשאל איזה בינה מלאכותית
-
@נוחעם-FM וכן ההפך
-
הוא כתב שיש לו לא כשר וכמה שידוע לי IMEI כשר לא מפריע לסים לא כשר לא ככה?
@RearmostPant23 בדקת שזה לא בעיה בפון עצמו ?ניסית סים אחר ?@נוחעם-FM עכשיו ניסיתי עם סים כשר ועדיין לא עובד
-
@נוחעם-FM עכשיו ניסיתי עם סים כשר ועדיין לא עובד
@RearmostPant23 כתב בבעיה | שירות סלולרי לא עובד:
מה שאומר שיש בעיה בפלאפון עצמו לכאורה וצריך טכנאי
-
@RearmostPant23 יש אפליקציה במיוחד בשיומי החצי טאצ עם גרסאות אישיות למינהם עם אפליקציה כחולה כזאת שמשנה מכשר לרגיל וכן ההפך בהדלקה מחדש אם אין לך זה משהו אחר אבל זה קיים בהרבה חצי טאצ
לי אישית זה נמחק באיפוס אולי לך נמחק מאילו אז רק אמרתי שצריך להחזיר את הimei לתקין לסים רגילפוסט זה נמחק! -
@נוחעם-FM נכון סליחה חוזר בי...
-
אם אני יאפס את הטלפון יש מצב שזה יעזור?
-
מה שאומר שיש בעיה בפלאפון עצמו לכאורה וצריך טכנאי
@נוחעם-FM לא הולכים ישר לטכנאי...
לפי מה שאמרת ששום סים לא עובד אחד מהקבצים של הimei תנסה קודם עם תוכנת imei לצרוב לרגיל שיתמוך בסים רגיל -
@RearmostPant23 אם אין מה להפסיד כלומר שיש עכשיו קבצים שצריך לגבות תנסה אולי יעזור...
-
@נוחעם-FM לא הולכים ישר לטכנאי...
לפי מה שאמרת ששום סים לא עובד אחד מהקבצים של הimei תנסה קודם עם תוכנת imei לצרוב לרגיל שיתמוך בסים רגיל@הרב-של-השכונה תוכל בבקשה להרחיב על פעולות הצריבה שאתה מדבר עליו. אילו שינויים הוא מבצע בטלפון מה הסיכונים איך אני צורב וכו'..
תודה רבה על על כך שאתם עוזרים לי עם הבעיה -
תמיד יש סיכוי ואם לא אכפת לך שווה לנסות אבל הגיוני שזה בעיה באנטנה
(כל עוד לא מצאת סים שעובד בו זה מה שמסתבר)
@הרב-של-השכונה צודק שלא מייד הולכים לטכנאי -
@הרב-של-השכונה תוכל בבקשה להרחיב על פעולות הצריבה שאתה מדבר עליו. אילו שינויים הוא מבצע בטלפון מה הסיכונים איך אני צורב וכו'..
תודה רבה על על כך שאתם עוזרים לי עם הבעיה@RearmostPant23 צריך תוכנה תחפש בפורם על שינוי imei מכשר לרגיל וכן ההפך צריך לפתוח אותה להזין את מה שאתה רוצה שיתמוך בסים כשר או רגיל ללחוץ שנה וזהו ויש לך את הimei שבחרת..
-
-
@RearmostPant23 צריך תוכנה תחפש בפורם על שינוי imei מכשר לרגיל וכן ההפך צריך לפתוח אותה להזין את מה שאתה רוצה שיתמוך בסים כשר או רגיל ללחוץ שנה וזהו ויש לך את הimei שבחרת..
@הרב-של-השכונה אתה מתכוון לתוכנה במחשב? ואם זה מאפס לי את הטלפון?
-
@הרב-של-השכונה אתה מתכוון לתוכנה במחשב? ואם זה מאפס לי את הטלפון?
@RearmostPant23 https://mitmachim.top/topic/47877/מדריך-שינוי-imei-למכשירים-בעלי-מעבד-mediatek-הדרך-הכי-קלה
ויש עוד הרבה מאוד אפשרויות ונושאים על כך
בכל זאת אתה מתכוון לאפס מה תפסיד
כן במחשב -
@נוחעם-FM עוד יותר טוב..
-
בכל זאת לא נראה לי שזהו הבעיה, מכיוון שלפי שנאבד הטלפון הכל עבד בסדר ולא נראה לי שהשתנה משהו בimei בזמן הזה
-
בכל זאת לא נראה לי שזהו הבעיה, מכיוון שלפי שנאבד הטלפון הכל עבד בסדר ולא נראה לי שהשתנה משהו בiemi בזמן הזה
גם אני חושב ככה ובמיוחד שאם כן אז כשר לפחות היה עובד