בעיה | שירות סלולרי לא עובד
-
הוא כתב שיש לו לא כשר וכמה שידוע לי IMEI כשר לא מפריע לסים לא כשר לא ככה?
@RearmostPant23 בדקת שזה לא בעיה בפון עצמו ?ניסית סים אחר ? -
משום מה הטלפון קולט שיש בין אבל אין קליטה בכלל, כשאני מחייג למישהו הטלפון כותב לי שהרשות הסלולרית אינה זמינה, והסים עובד בסדר גמור בטלפון אחר
@RearmostPant23 קרה לי את אותו הדבר בf22 mini הוא היה קולט את הסים רק לא היה מתקשר עד שהתברר שבאיפוס איזה קובץ מכל הimei הכשר נמחק החזרתי את זה על ידי תוכנת imei וזה עבד לחזור אז פשוט אצלך הבעיה היא שהimei כשר והים לא וכן ההפך צריך לשנות לפי הסים
יש לך את האפליקציה הכחולה שמחליפה את imei מכשר לרגיל בהדלקה מחדש? -
@RearmostPant23 בדקת שזה לא בעיה בפון עצמו ?ניסית סים אחר ?@נוחעם-FM בטח שכן זה לא יכול להסתדר עם זה וזה עם זה.. כל אחד בשלו..
-
@נוחעם-FM בטח שכן זה לא יכול להסתדר עם זה וזה עם זה.. כל אחד בשלו..
@הרב-של-השכונה זה מציאות שעובד סים לא כשר בIMEI כשר
-
@RearmostPant23 קרה לי את אותו הדבר בf22 mini הוא היה קולט את הסים רק לא היה מתקשר עד שהתברר שבאיפוס איזה קובץ מכל הimei הכשר נמחק החזרתי את זה על ידי תוכנת imei וזה עבד לחזור אז פשוט אצלך הבעיה היא שהimei כשר והים לא וכן ההפך צריך לשנות לפי הסים
יש לך את האפליקציה הכחולה שמחליפה את imei מכשר לרגיל בהדלקה מחדש?@הרב-של-השכונה לא ברור לי על איזה אפליקציה אתה מדבר. ולא איפסתי את הטלפון, אז גם שום דבר לא היה צריך להימחק לא?
-
@הרב-של-השכונה זה מציאות שעובד סים לא כשר בIMEI כשר
@נוחעם-FM מה תגיד על זה?
-
@הרב-של-השכונה לא ברור לי על איזה אפליקציה אתה מדבר. ולא איפסתי את הטלפון, אז גם שום דבר לא היה צריך להימחק לא?
@RearmostPant23 מה הimei של הטלפון שלך
-
@RearmostPant23 מה הimei של הטלפון שלך
-
@הרב-של-השכונה לא ברור לי על איזה אפליקציה אתה מדבר. ולא איפסתי את הטלפון, אז גם שום דבר לא היה צריך להימחק לא?
@RearmostPant23 יש אפליקציה במיוחד בשיומי החצי טאצ עם גרסאות אישיות למינהם עם אפליקציה כחולה כזאת שמשנה מכשר לרגיל וכן ההפך בהדלקה מחדש אם אין לך זה משהו אחר אבל זה קיים בהרבה חצי טאצ
לי אישית זה נמחק באיפוס אולי לך נמחק מאילו אז רק אמרתי שצריך להחזיר את הimei לתקין לסים רגיל -
@RearmostPant23 בדקת שזה לא בעיה בפון עצמו ?ניסית סים אחר ? -
@נוחעם-FM כתב בבעיה | שירות סלולרי לא עובד:
הוא כתב שיש לו לא כשר וכמה שידוע לי IMEI כשר לא מפריע לסים לא כשר
שים לב מה כתבתי...?!
המקרה ששאלת עליו את GPT הוא הפוך ואז ברור שלא יעבוד....@נוחעם-FM וכן ההפך
-
@RearmostPant23 זה נראה לי קידומת כשרה תשאל איזה בינה מלאכותית
-
@נוחעם-FM וכן ההפך
-
@RearmostPant23 בדקת שזה לא בעיה בפון עצמו ?ניסית סים אחר ?@נוחעם-FM עכשיו ניסיתי עם סים כשר ועדיין לא עובד
-
@נוחעם-FM עכשיו ניסיתי עם סים כשר ועדיין לא עובד
@RearmostPant23 כתב בבעיה | שירות סלולרי לא עובד:
מה שאומר שיש בעיה בפלאפון עצמו לכאורה וצריך טכנאי
-
@RearmostPant23 יש אפליקציה במיוחד בשיומי החצי טאצ עם גרסאות אישיות למינהם עם אפליקציה כחולה כזאת שמשנה מכשר לרגיל וכן ההפך בהדלקה מחדש אם אין לך זה משהו אחר אבל זה קיים בהרבה חצי טאצ
לי אישית זה נמחק באיפוס אולי לך נמחק מאילו אז רק אמרתי שצריך להחזיר את הimei לתקין לסים רגילפוסט זה נמחק! -
@נוחעם-FM נכון סליחה חוזר בי...
-
אם אני יאפס את הטלפון יש מצב שזה יעזור?
-
@RearmostPant23 כתב בבעיה | שירות סלולרי לא עובד:
מה שאומר שיש בעיה בפלאפון עצמו לכאורה וצריך טכנאי
@נוחעם-FM לא הולכים ישר לטכנאי...
לפי מה שאמרת ששום סים לא עובד אחד מהקבצים של הimei תנסה קודם עם תוכנת imei לצרוב לרגיל שיתמוך בסים רגיל -
אם אני יאפס את הטלפון יש מצב שזה יעזור?
@RearmostPant23 אם אין מה להפסיד כלומר שיש עכשיו קבצים שצריך לגבות תנסה אולי יעזור...