בקשת מידע | רדיו אופליין
-
יש לי רדיו בנגן ורציתי להחליף,וניסיתי מלא אפליקציות רדיו ללא אינטרנט ממה שהעלו כאן ושום דבר לא עבד בגלל שזה אמור להיתחבר לשבב של הרדיו בנגן
א' האם יש רדיו ללא אינטרנט שמיתחבר לשבב רדיו?
ב' אפשרי ליצור כזה דבר שיעבוד ללא רוט?
תודה רבה@שלמה-ברייר כתב בבקשת מידע | רדיו אופליין:
ורציתי להחליף
למה להחליף -זה לא טוב??
ורדיו צריך להיות בנוי על המכשיר בשביל שיעבוד אז אני לא חושב שאפשר להתקין רדיו על המכשיר ויעבוד
הא הבנתי, ת'אמת גם אני מחפש את זה בנרות אבל אין לי פתרון, אדרבה אשמח לשמוע את דעת החכמים / מומחים של הפורום,סוריי
-
צריך, כי אני רוצה לבדוק האם יש אפשרות להגביל לכמה תחנות ואין לי את זה ברדיו לכן אני מברר כדי שאני ידע האם יש אפשרות לעשות את זה (ואולי אני ינסה) או שמישהו אחר ידע ויבנה
תודהואגב מה שאמרת שזה אמור להיות מובנה זה בדיוק השאלה שלי כי הרדיו עובד על קליטה לא יודע איך בדיוק אבל זה משהו מובנה בנגן וזה לא שאני רוצה על מכשיר שאין לו רדיו בכלל אז אולי זה אפשרי
-
@שלמה-ברייר כתב בבקשת מידע | רדיו אופליין:
ורציתי להחליף
למה להחליף -זה לא טוב??
ורדיו צריך להיות בנוי על המכשיר בשביל שיעבוד אז אני לא חושב שאפשר להתקין רדיו על המכשיר ויעבוד
הא הבנתי, ת'אמת גם אני מחפש את זה בנרות אבל אין לי פתרון, אדרבה אשמח לשמוע את דעת החכמים / מומחים של הפורום,סוריי
@משה-ג.כ כתב בבקשת מידע | רדיו אופליין:
ורציתי להחליף
הא הבנתי, אבל אין לי פתרון, אדרבה אשמח לשמוע את דעת החכמים / מומחים של הפורום,||סוריי
למה להחליף -זה לא טוב??
ת'אמת גם אני מחפש את זה בנרות||
-
https://aistudio.google.com/prompts/1NNxHG_salQO42NSwhC6IWt4AdFx0Cp37
ביקשתי מגוגל סטודיו לבנות לי משהו כזה הוא בנה לי קוד תיראו בקישור, שווה בכלל לנסות את זה?
זה אמור להצליח להיתחבר לשבב? -
ורציתי להחליף
הא הבנתי, אבל אין לי פתרון, אדרבה אשמח לשמוע את דעת החכמים / מומחים של הפורום,||סוריי
למה להחליף -זה לא טוב??
ורציתי להחליף
למה להחליף -זה לא טוב??
מבחינת הטענה שלך לגבי זה אתה צודק ולכן אמרתי שאני גם מחפש בנרות, אבל בכללי זה אחלה אפליקציה, חוץ מזה......
-
אין לי סטודיו מותקן ואין לי עכשיו כוח להתקין וכל הסיפור הזה אני גם לא יודע טוב איך עושים את זה
זה אמור לעבוד קוד מגוגל סטודיו?
אם כן מישהו יכול להפוך לי את זה לאפליקציה?
תודה רבה! -
ביקשתי מגוגל סטודיו לבנות לי משהו כזה הוא בנה לי קוד תיראו בקישור, שווה בכלל לנסות את זה?
זה אמור להצליח להיתחבר לשבב?@שלמה-ברייר כתב בבקשת מידע | רדיו אופליין:
זה אמור להצליח להיתחבר לשבב?לא נתת לזה הרשאה, צריך ללחוץ על שיתוף.
-
עודכן
תעדכן אם זה ניפתח
תודה -
עודכן
תעדכן אם זה ניפתח
תודה@שלמה-ברייר כתב בבקשת מידע | רדיו אופליין:
עודכן
תעדכן אם זה ניפתח
תודהלא שמת לב, הוא הסביר לך ארוכות למה אי אפשר לייצר אפליקציה לאופליין, וכל מה שהוא כתב זה לאונליין.
-
צודק לא החזתי כי לא היסתכלתי על כל מה שהוא כתב
אם מישהו יודע על אפשרות כזאת אשמח שיגיד
תודה!