בקשת מידע | יש לי מכשיר "כשר" 4*4, ואני צריך עזרה!
-
ראיתי שהוא דוחה אוטומטית שיחות "ממספר לא מוכר". לא הבנתי למה איני מקבל קוד אוטומטי בהקראה קולית מאיזו חברה.
איני מצליח לבטל את ההגדרה הזו... היש עייצה?
קושחה V13 -
ראיתי שהוא דוחה אוטומטית שיחות "ממספר לא מוכר". לא הבנתי למה איני מקבל קוד אוטומטי בהקראה קולית מאיזו חברה.
איני מצליח לבטל את ההגדרה הזו... היש עייצה?
קושחה V13@ברווז-הסגול הגדרות>אבטחה>רשימה שחורה>הגדרות רשימה שחורה
לכאורה זה שם -
@ברווז-הסגול הגדרות>אבטחה>רשימה שחורה>הגדרות רשימה שחורה
לכאורה זה שם@דוד-טרייטל אין אין אין סיכוי שהייתי מוצא את זה לבד...
מה עובר בראש של מי שכותב את התכנה הזו??? -
@דוד-טרייטל אין אין אין סיכוי שהייתי מוצא את זה לבד...
מה עובר בראש של מי שכותב את התכנה הזו???@ברווז-הסגול זה ברירת מחדל מופעל ההגדרה הזו?
אם כן זה באמת גרוע מאד, היה לי מישהו שלא הצליח מלא זמן לקבל קוד אימות קולי מאיזו חברה, כשאמרתי שהבעיה אצלו, התעקש שהטלפון חדש, ואני התעקשתי שיש לו איזה דחיה/הפנייה, עד שבדקו ומצאו שהייתה חסימה.
אז אם זה מופעל ומסובך לבטל אתה צודק,
אבל אם לא, אז מי שהגיע להגדרות המתקדמות שם באבטחה, יידע גם לחזור לשם לבטל,או שלא יתעסק במה שהוא לא בטוח...
-
@ברווז-הסגול זה ברירת מחדל מופעל ההגדרה הזו?
אם כן זה באמת גרוע מאד, היה לי מישהו שלא הצליח מלא זמן לקבל קוד אימות קולי מאיזו חברה, כשאמרתי שהבעיה אצלו, התעקש שהטלפון חדש, ואני התעקשתי שיש לו איזה דחיה/הפנייה, עד שבדקו ומצאו שהייתה חסימה.
אז אם זה מופעל ומסובך לבטל אתה צודק,
אבל אם לא, אז מי שהגיע להגדרות המתקדמות שם באבטחה, יידע גם לחזור לשם לבטל,או שלא יתעסק במה שהוא לא בטוח...
@דוד-טרייטל האמת שאיני יודע. הקטנצ'יקים אוהבים לשחק עם הפלאפון של אבא (ולא עזרו כמה מהלומות, ששש אל תגלה לרשויות).
שווה לשאול בעלי 4*4 אחרים עם גרסה מעודכנת. -
@דוד-טרייטל האמת שאיני יודע. הקטנצ'יקים אוהבים לשחק עם הפלאפון של אבא (ולא עזרו כמה מהלומות, ששש אל תגלה לרשויות).
שווה לשאול בעלי 4*4 אחרים עם גרסה מעודכנת.@ברווז-הסגול כמדמוני שבגירסה 12 הברירת מחדל חסום וב13 פתוח.