מדריך | כל מה שצריך לדעת על ביטלוקר (BitLocker) 🔑
-
לעצלנים שבינינו, או למתקשים במציאת ההגדרות, הכנתי כמה קיצורי דרך
את כל הקבצים צריך להפעיל כמנהל (קליק ימני על הקובץ והפעל כמנהל מערכת)
- ייצוא מפתח ביטלוקר של כונן C.bat המפתח נשמר בקובץ טקסט בשולחן עבודה, וצריך להעתיק אותו למקום שמור אחר.
- ביטול מיידי של ביטלוקר על כונן C.bat המחשב מיד יתחיל לפענח את הכונן, צריך לא לכבות אותו עד לסיום (בשביל לראות אם הסתיים אפשר לבדוק בלוח הבקרה ע"י הקיצור דרך הבא).
- גישה ישירה להגדרות וניהול ביטלוקר.bat
או להורדה ישירה של הכל בזיפ כדי לחסוך (לפחות חלקית) מריבות עם הדפדפן שלא כ"כ מסכים להוריד קבצי bat. סיסמה 1234.
ביטלוקר.zip@ע-ה-דכו-ע כתב במדריך | כל מה שצריך לדעת על ביטלוקר (BitLocker)
:לעצלנים שבינינו, או למתקשים במציאת ההגדרות, הכנתי כמה קיצורי דרך
את כל הקבצים צריך להפעיל כמנהל (קליק ימני על הקובץ והפעל כמנהל מערכת)
- ייצוא מפתח ביטלוקר של כונן C.bat המפתח נשמר בקובץ טקסט בשולחן עבודה, וצריך להעתיק אותו למקום שמור אחר.
- ביטול מיידי של ביטלוקר על כונן C.bat המחשב מיד יתחיל לפענח את הכונן, צריך לא לכבות אותו עד לסיום (בשביל לראות אם הסתיים אפשר לבדוק בלוח הבקרה ע"י הקיצור דרך הבא).
- גישה ישירה להגדרות וניהול ביטלוקר.bat
או להורדה ישירה של הכל בזיפ כדי לחסוך מריבות עם הדפדפן שלא כ"כ מסכים להוריד קבצי bat.
ביטלוקר.zipאלוף, זה עובד מעולה
הדחיסה לזיפ עדיין לא חוסכת את המריבות עם הדפדפן - צריך להיכנס להיסטורית ההורדות:chrome://downloads/בלחיצה על 3 הנקודות שבסמוך להורדה החסומה לאשר 'הורדת הקובץ המסוכן'.
-
תודה רבה על המדריך!
ניסיתי לבדוק אצלי וזו התוצאה:

גם בשורת הפקודה הוא כתב לי no key protectors found
מה זה אומר?
-
תודה רבה על המדריך!

מה זה אומר?
@david.ifr25 כתב במדריך | כל מה שצריך לדעת על ביטלוקר (BitLocker)
:תודה רבה על המדריך!

מה זה אומר?
כנראה שאין לך הצפנה, תפתח את ההגדרות בלוח הבקרה (אפשר עם הקיצור דרך שהבאתי) ותראה מה רשום שם.
-
A amit5470 התייחס לנושא זה
-
@david.ifr25 כתב במדריך | כל מה שצריך לדעת על ביטלוקר (BitLocker)
:תודה רבה על המדריך!

מה זה אומר?
כנראה שאין לך הצפנה, תפתח את ההגדרות בלוח הבקרה (אפשר עם הקיצור דרך שהבאתי) ותראה מה רשום שם.
@ע-ה-דכו-ע היות ונתקלתי בזה ממש לאחרונה ומצאתי ברוך ה' פתרון אכתוב זאת כאן לידיעת הצבור:
לאחרונה מישהו רצה שאתקין לו מחדש את מערכת ההפעלה ולשם כך שיניתי בביוס (bios) את מצב אבטחת הבוט לאינה פעילה. וכשההעלתי את ההתקנה של הווינדוס הוא כתב לי שאין אפשרות לשמור את הקבצים הקיימים בגלל שקיימת נעילת ביטלוקר (BitLocker) ועלי קודם כל לשחרר את הנעילה. אז עשיתי הפעלה מחדש כדי להעלות את הווינדוס הישן ולבטל את הנעילה ואז נתקלתי בהודעה שמבקשת את הקוד שחרור לביטלוקר. ניסיתי דרך הפתרונות לעיל למצוא את מפתח הנעילה ולא מצאתי.
עד שמצאתי פתרון פשוט והוא להחזיר את מצב אבטחת הבוט לפעילה ושוב עלה הווינדוס כרגיל. ואז יכלתי לשחרר שם נעילת הביטלוקר - יש לציין שלקח לו כמה שעות עד שהוא כתב שהוא גמר לפצח את נעילת הביטלוקר ואין הדבר קורה מיידית.
מקווה שיהיה לתועלת! -
@ע-ה-דכו-ע היות ונתקלתי בזה ממש לאחרונה ומצאתי ברוך ה' פתרון אכתוב זאת כאן לידיעת הצבור:
לאחרונה מישהו רצה שאתקין לו מחדש את מערכת ההפעלה ולשם כך שיניתי בביוס (bios) את מצב אבטחת הבוט לאינה פעילה. וכשההעלתי את ההתקנה של הווינדוס הוא כתב לי שאין אפשרות לשמור את הקבצים הקיימים בגלל שקיימת נעילת ביטלוקר (BitLocker) ועלי קודם כל לשחרר את הנעילה. אז עשיתי הפעלה מחדש כדי להעלות את הווינדוס הישן ולבטל את הנעילה ואז נתקלתי בהודעה שמבקשת את הקוד שחרור לביטלוקר. ניסיתי דרך הפתרונות לעיל למצוא את מפתח הנעילה ולא מצאתי.
עד שמצאתי פתרון פשוט והוא להחזיר את מצב אבטחת הבוט לפעילה ושוב עלה הווינדוס כרגיל. ואז יכלתי לשחרר שם נעילת הביטלוקר - יש לציין שלקח לו כמה שעות עד שהוא כתב שהוא גמר לפצח את נעילת הביטלוקר ואין הדבר קורה מיידית.
מקווה שיהיה לתועלת! -
@asseal
|"עד שמצאתי פתרון פשוט והוא להחזיר את מצב אבטחת הבוט לפעילה ושוב עלה הווינדוס כרגיל"תוכל לפרט בבקשה מה זה אומר יש לי את אותה הבעיה.
-
מקווה שיהיה לתועלת!@asseal יש לי פתרון פשוט בהרבה
מפעילים מחדש את ה secure boot נכנסים כרגיל לוווינדוס ומעתיקים משם בלי לפענח את כל הכונן מראש
בכל אופן בשביל מקרה כזה בדיוק נועד bitlocker - שהנתונים יהיו גלויים רק ממערכת ההפעלה הספציפית הזאת במחשב הספציפי הזה -
@asseal
|"עד שמצאתי פתרון פשוט והוא להחזיר את מצב אבטחת הבוט לפעילה ושוב עלה הווינדוס כרגיל"תוכל לפרט בבקשה מה זה אומר יש לי את אותה הבעיה.
-
הבנתי שביטלוקר קיים רק בגרסאות ווינדוס professional ולא בhome. נכון?
איך אפשר להוסיף בגרסת home ביטלוקר? -
הבנתי שביטלוקר קיים רק בגרסאות ווינדוס professional ולא בhome. נכון?
איך אפשר להוסיף בגרסת home ביטלוקר?@reemzed123 כתב במדריך | כל מה שצריך לדעת על ביטלוקר (BitLocker)
:איך אפשר להוסיף בגרסת home ביטלוקר?
אני כמעט בטוח שהבנת לא נכון