בקשת מידע | המלצה לטלפון מעלי אקספרס
-
@gbl כתב בבקשת מידע | המלצה לטלפון מעלי אקספרס:
@שניאור-שמח אתה מההנהלה??
עדיין לא, אבל יש חוקים בפורום, וכמו שאמר @מישהו12, אני רוצה לעזור לך ללמוד את החוקים ולא להיחסם
שמואל כתב בחוקי פורום מתמחים טופ - חובה לקרוא:
-
- הקפצת נושא לצורך תזכור - אסורה. אפילו במידה ושאלתם שאלה דחופה, כתיבת כל 5 דקות "דחוףףף" או "בבקשה", וכן תיוג משתמשים בנושא, זו פעולה חמורה, כן תוכלו להזכיר פעם בשבוע במידה ולא נעניתם, כמו כן אין להקפיץ נושאים הישנים יותר מ-60 יום, זה גורם לבלבול ואי הבנה וקושי בעזרה, תוכלו תמיד לפתוח נושא חדש.
-
-
@שניאור-שמח אתה מההנהלה??
עדיין לא, אבל יש חוקים בפורום, וכמו שאמר @מישהו12, אני רוצה לעזור לך ללמוד את החוקים ולא להיחסם
שמואל כתב בחוקי פורום מתמחים טופ - חובה לקרוא:
-
- הקפצת נושא לצורך תזכור - אסורה. אפילו במידה ושאלתם שאלה דחופה, כתיבת כל 5 דקות "דחוףףף" או "בבקשה", וכן תיוג משתמשים בנושא, זו פעולה חמורה, כן תוכלו להזכיר פעם בשבוע במידה ולא נעניתם, כמו כן אין להקפיץ נושאים הישנים יותר מ-60 יום, זה גורם לבלבול ואי הבנה וקושי בעזרה, תוכלו תמיד לפתוח נושא חדש.
-
-
@שניאור-שמח תודה מעומק ליבי, ואם כבר טרחתם להגיע עד הלום אולי יש לכם מידע במה ששאלתי?
אם היה לי מה לעזור הייתי עוזר, אבל אין לי ואני לא מכיר
-
@שניאור-שמח תודה מעומק ליבי, ואם כבר טרחתם להגיע עד הלום אולי יש לכם מידע במה ששאלתי?
אם היה לי מה לעזור הייתי עוזר, אבל אין לי ואני לא מכיר
-
@שניאור-שמח הבנתי
ואולי בכל זאת תתמנה לוועדת אכיפת הגבולות בפורום הזה, יש לך את זה בגדולאני לוקח את זה בתור מחמאה
תגידי את זה להנהלה -
@שניאור-שמח הבנתי
ואולי בכל זאת תתמנה לוועדת אכיפת הגבולות בפורום הזה, יש לך את זה בגדולאני לוקח את זה בתור מחמאה
תגידי את זה להנהלה -
@שניאור-שמח משלמים שם טוב?
זה נטו בתור התנדבות
וכאן סיימתי, חבל שלקחת את זה לצד שלילי -
זה נטו בתור התנדבות
וכאן סיימתי, חבל שלקחת את זה לצד שלילי -
זה נטו בתור התנדבות