בקשת מידע | איך עושים כמה חשבונות וואצפ על אותו מכשיר עם סים אחד?
-
@המוזיקאי מהזיכרון שלי בע"פ לחץ על השלוש נקודות... הגדרות... בשורת הפרופיל יש חץ כלפי מטה בצד... שם אפשר להוסיף חשבון
@2580 כ
מהזיכרון שלי בע"פ לחץ על השלוש נקודות... הגדרות... בשורת הפרופיל יש חץ כלפי מטה בצד... שם אפשר להוסיף חשבון
כלומר שני אנשים שמשתמשים באותו מכשיר, יכולים לנהל שני חשבונות וואצפ נפרדים? גם השם יהיה שונה מהחשבון הראשון?
זה מאט את המהירות של המכשיר? -
@2580 כ
מהזיכרון שלי בע"פ לחץ על השלוש נקודות... הגדרות... בשורת הפרופיל יש חץ כלפי מטה בצד... שם אפשר להוסיף חשבון
כלומר שני אנשים שמשתמשים באותו מכשיר, יכולים לנהל שני חשבונות וואצפ נפרדים? גם השם יהיה שונה מהחשבון הראשון?
זה מאט את המהירות של המכשיר? -
יש אפשרות לעשות שבמסך הראשי יהיה כמה פעמים את האפליקציה של וואצפ שכל אחד נכנס לחשבון אחר?
(למשל אני רוצה שיהיה מחובר 4 חשבונות אז הוואצפ יופיע במסך הראשי 4 פעמים וכל אחד יהיה חשבון שונה)@המוזיקאי
פעמיים אפשר וודאי וואטסאפ ווואטסאפ ביזנס -
@טשיקאוור-ניוז כתב בבקשת מידע | איך עושים כמה חשבונות וואצפ על אותו מכשיר עם סים אחד?:
פעמיים אפשר וודאי וואטסאפ ווואטסאפ ביזנס
אבל איך עושים את זה?
-
@טשיקאוור-ניוז כתב בבקשת מידע | איך עושים כמה חשבונות וואצפ על אותו מכשיר עם סים אחד?:
פעמיים אפשר וודאי וואטסאפ ווואטסאפ ביזנס
אבל איך עושים את זה?
@המוזיקאי
תתקין את שניהם ובכל אחד תפתח חשבון עם מס' טלפון שונה. [אפשר גם עם מס' כשר..] -
@המוזיקאי
פעמיים אפשר וודאי וואטסאפ ווואטסאפ ביזנס@טשיקאוור-ניוז יש גם בהגדרות דוואל מסאנג'ר או משהו כזה אפשר איתו לעשות עוד 2 (אחד לרגיל ואחד לביזנס...) ככה זה לפחות היה בעבר... כמובן רק במכשירים שיש את זה (זה אמור להיות בהגדרות בתכונות מתקדמות נראה לי...)
בנוסף אני מאמין שאפשר גם בחשבונות המרובים של וואטספ (בצורה הרגילה) אולי ע"י ווידג'טים שונים או משהו כזה
-
@2580 כתב בבקשת מידע | איך עושים כמה חשבונות וואצפ על אותו מכשיר עם סים אחד?:
@טשיקאוור-ניוז יש גם בהגדרות דוואל מסאנג'ר או משהו כזה אפשר איתו לעשות עוד 2 (אחד לרגיל ואחד לביזנס...) ככה זה לפחות היה בעבר... כמובן רק במכשירים שיש את זה (זה אמור להיות בהגדרות בתכונות מתקדמות נראה לי...)
בנוסף אני מאמין שאפשר גם בחשבונות המרובים של וואטספ (בצורה הרגילה) אולי ע"י ווידג'טים שונים או משהו כזה
אני לא כ"כ מכיר את כל המושגים שהוזכרו כאן אפשר הדרכה "למתחילים"?
-
@2580 כתב בבקשת מידע | איך עושים כמה חשבונות וואצפ על אותו מכשיר עם סים אחד?:
@טשיקאוור-ניוז יש גם בהגדרות דוואל מסאנג'ר או משהו כזה אפשר איתו לעשות עוד 2 (אחד לרגיל ואחד לביזנס...) ככה זה לפחות היה בעבר... כמובן רק במכשירים שיש את זה (זה אמור להיות בהגדרות בתכונות מתקדמות נראה לי...)
אני לא כ"כ מכיר את כל המושגים שהוזכרו כאן אפשר הדרכה "למתחילים"?
פוסט זה נמחק!