שיתוף |אזהרה: איפוס בלתי הפיך במכשירי נגן אנדרואיד זולים בלחיצה על Build ⚠️⚠️
-
כידוע נגני אנדרואיד מאליאקספרס בהגדרות לחיצה 7 פעמים על Build אמור להפתח אפשרויות מפתחים אבל בנגנים אלו זה פותח כמין Recovery
עם הרבה אפשרויות לאפס משם את הכרטיס לאפס את הנגן וכו אל תכנסו לשם ללא ידיעת אנגלית זה צעד שהיא אפשר לחזור אחורה היום היום הגיע לי הנגן והוספתי חשבון וכו ובתמימותי לחחצתי 7 פעמים כדי לשלוט בנגן ולהכשיר אותו ותוך כדי לחיצה זה עם הדילי של הנגן נכנס למצב הזה איפס את הנגן והיא אפשר לחזור אליו בשום מצב!! ההגנת FRP ישר מופעלת וגם היא לא נותנת לבחור חשבון או להזין סיסמה אין פשוט הנגן תקוע לעולמים!!!
אין לי מה לעשות כרגע אבל יש תוכנה שמוחקת את החשבון וככה זה יעבוד כמו חדש
ראו הוזהרתם️
️
@הרב-של-השכונה
מקובל לפרט בכותרת במה מדובר.
תודה -
@הרב-של-השכונה
מקובל לפרט בכותרת במה מדובר.
תודה@pcinfogmach נכון שכתבתי את זה חשבתי ששיתוף זה יעני לשתף ידע עם חברי הפורום ולא, שיתוף זה לשתף תוכנות וכו אבל מותר לטעות..
-
@pcinfogmach נכון שכתבתי את זה חשבתי ששיתוף זה יעני לשתף ידע עם חברי הפורום ולא, שיתוף זה לשתף תוכנות וכו אבל מותר לטעות..
@הרב-של-השכונה
היי אתה חדש פה אל תילחץ מכל הערה אנחנו רק רוצים להיטיב לך
אתה עדיין יכול לשנות את הכותרת אם תרצה -
@הרב-של-השכונה
היי אתה חדש פה אל תילחץ מכל הערה אנחנו רק רוצים להיטיב לך
אתה עדיין יכול לשנות את הכותרת אם תרצה@pcinfogmach אשמח לדעת איך ולמה?
-
@pcinfogmach אשמח לדעת איך ולמה?
@הרב-של-השכונה
על ידי כלי נושא - בכל פוסט שאתה פותח יש לך את הלחצן הזה למעלה.
למה?
א. כי הרבה אנשים לא יקראו את מה שכתבת כי אין להם כח לפתוח כל פוסט סתמי.
ב. כדי לחסוך זמן לאחרים
כותרת עניינית מאפשרת למי שמחפש מידע לדעת כבר מהכותרת האם הפוסט רלוונטי עבורו – בלי לבזבז זמן על קריאה של פוסטים לא קשורים.
ג. משפר את התגובה שאתה מקבל
כשהכותרת ברורה, אנשים מבינים במה מדובר ויש סיכוי גבוה יותר שתקבל תגובות מועילות ומדויקות.
ד. מקל על חיפוש בפורום
בעתיד, כשתרצה לחזור לפוסט הזה או כשמישהו אחר יחפש נושא דומה, כותרת טובה תעזור מאוד למצוא אותו בקלות.
ה. מעיד על רצינות וכבוד לקהילה
כשאתה משקיע בניסוח הכותרת, זה מראה שאתה מתייחס ברצינות לפוסט שלך ולמי שקורא אותו – וזה מעודד גם אחרים להתייחס אליך בכבוד.
ו. מונע כפילויות מיותרות
כותרת ברורה מונעת מאחרים לפתוח פוסטים כפולים על אותו נושא – מה ששומר על סדר וניקיון בפורום. -
@הרב-של-השכונה
על ידי כלי נושא - בכל פוסט שאתה פותח יש לך את הלחצן הזה למעלה.
למה?
א. כי הרבה אנשים לא יקראו את מה שכתבת כי אין להם כח לפתוח כל פוסט סתמי.
ב. כדי לחסוך זמן לאחרים
כותרת עניינית מאפשרת למי שמחפש מידע לדעת כבר מהכותרת האם הפוסט רלוונטי עבורו – בלי לבזבז זמן על קריאה של פוסטים לא קשורים.
ג. משפר את התגובה שאתה מקבל
כשהכותרת ברורה, אנשים מבינים במה מדובר ויש סיכוי גבוה יותר שתקבל תגובות מועילות ומדויקות.
ד. מקל על חיפוש בפורום
בעתיד, כשתרצה לחזור לפוסט הזה או כשמישהו אחר יחפש נושא דומה, כותרת טובה תעזור מאוד למצוא אותו בקלות.
ה. מעיד על רצינות וכבוד לקהילה
כשאתה משקיע בניסוח הכותרת, זה מראה שאתה מתייחס ברצינות לפוסט שלך ולמי שקורא אותו – וזה מעודד גם אחרים להתייחס אליך בכבוד.
ו. מונע כפילויות מיותרות
כותרת ברורה מונעת מאחרים לפתוח פוסטים כפולים על אותו נושא – מה ששומר על סדר וניקיון בפורום.@pcinfogmach בסדר משנה תודה לא התכוונתי למה התכוונתי למה לעזרה, שאלה, בעיה, וכו
-
@pcinfogmach בסדר משנה תודה לא התכוונתי למה התכוונתי למה לעזרה, שאלה, בעיה, וכו
@הרב-של-השכונה
אוהה סליחה
כותרת עניינית אמורה לסכם במשפט אחד את נושא הפוסט למשל:אזהרה: איפוס בלתי הפיך במכשירי נגן אנדרואיד זולים בלחיצה על Build
אם אתה רוצה גרסה קצת יותר "עממית":
"אל תלחצו 7 פעמים על Build – זה מאפס את הנגן וחוסם אותו לצמיתות!"
אבל הנוסח סגנון הראשון עדיף מכל הסיבות הנ"ל.
-
@הרב-של-השכונה
אוהה סליחה
כותרת עניינית אמורה לסכם במשפט אחד את נושא הפוסט למשל:אזהרה: איפוס בלתי הפיך במכשירי נגן אנדרואיד זולים בלחיצה על Build
אם אתה רוצה גרסה קצת יותר "עממית":
"אל תלחצו 7 פעמים על Build – זה מאפס את הנגן וחוסם אותו לצמיתות!"
אבל הנוסח סגנון הראשון עדיף מכל הסיבות הנ"ל.
@pcinfogmach בסדר הבנתי תודה איזה דאגה לפורום..
כל הכבוד באמת
ואפשר לשנות נושא כמו משיתוף לבעיה נגיד?
וזה צריך להשאר על שיתוף?
ללמוד לפעמים הבאות.. -
@pcinfogmach בסדר הבנתי תודה איזה דאגה לפורום..
כל הכבוד באמת
ואפשר לשנות נושא כמו משיתוף לבעיה נגיד?
וזה צריך להשאר על שיתוף?
ללמוד לפעמים הבאות..@הרב-של-השכונה
בעיה זה מתאים אם אתה מבקש עזרה אז שיתוף זה מצויין! -
@הרב-של-השכונה איזה נגן יש לך תוכל להביא לי קישור?
@מתמחה-מספר-1 אממ.. אני באפליקציה ואין לי איך לתת לך קישור אז מקווה שזה עוזר תחפש על ידי התמונה
נגן מצוין בטריה מאוד נחמדה למחיר מריץ הרבה דברים קצת מתחמם כי בסך הכל 3 RAM
אבל שווה למחיר מאוד אם אתה מזמין אל תעשה את הטעות הזאת של הלחיצה על Build 7 פעמים.. -
@הרב-של-השכונה איזה נגן יש לך תוכל להביא לי קישור?
@מתמחה-מספר-1 וזה לא רק לי ספציפית זה בהרבה אנדרואידים מאליאקספרס..
-
כידוע נגני אנדרואיד מאליאקספרס בהגדרות לחיצה 7 פעמים על Build אמור להפתח אפשרויות מפתחים אבל בנגנים אלו זה פותח כמין Recovery
עם הרבה אפשרויות לאפס משם את הכרטיס לאפס את הנגן וכו אל תכנסו לשם ללא ידיעת אנגלית זה צעד שהיא אפשר לחזור אחורה היום היום הגיע לי הנגן והוספתי חשבון וכו ובתמימותי לחחצתי 7 פעמים כדי לשלוט בנגן ולהכשיר אותו ותוך כדי לחיצה זה עם הדילי של הנגן נכנס למצב הזה איפס את הנגן והיא אפשר לחזור אליו בשום מצב!! ההגנת FRP ישר מופעלת וגם היא לא נותנת לבחור חשבון או להזין סיסמה אין פשוט הנגן תקוע לעולמים!!!
ראו הוזהרתם️
️
@הרב-של-השכונה כתב בשיתוף |אזהרה: איפוס בלתי הפיך במכשירי נגן אנדרואיד זולים בלחיצה על Build
️
️:
ראו הוזהרתם️
️
אולי אצלך ספציפית זה ככה, אבל כמובן שברוב מוחלט מהמכשירים זה לא ככה. 7 לחיצות על Build זו הדרך הרשמית של אנדרואיד להגיע לאפשרויות מפתחים.
אולי כדאי שתפרט איזו גרסת אנדרואיד זו (כמדומני שבנגן ישן שהיה לי עם אנדרואיד 4.4 היה את התפריט הזה).
אגב, המתנה לריקון מוחלט של הסוללה לא הועילה? -
@מתמחה-מספר-1 אממ.. אני באפליקציה ואין לי איך לתת לך קישור אז מקווה שזה עוזר תחפש על ידי התמונה
נגן מצוין בטריה מאוד נחמדה למחיר מריץ הרבה דברים קצת מתחמם כי בסך הכל 3 RAM
אבל שווה למחיר מאוד אם אתה מזמין אל תעשה את הטעות הזאת של הלחיצה על Build 7 פעמים.. -
@הרב-של-השכונה כתב בשיתוף |אזהרה: איפוס בלתי הפיך במכשירי נגן אנדרואיד זולים בלחיצה על Build
️
️:
ראו הוזהרתם️
️
אולי אצלך ספציפית זה ככה, אבל כמובן שברוב מוחלט מהמכשירים זה לא ככה. 7 לחיצות על Build זו הדרך הרשמית של אנדרואיד להגיע לאפשרויות מפתחים.
אולי כדאי שתפרט איזו גרסת אנדרואיד זו (כמדומני שבנגן ישן שהיה לי עם אנדרואיד 4.4 היה את התפריט הזה).
אגב, המתנה לריקון מוחלט של הסוללה לא הועילה?@א.מ.ד. זה קרה לי באנדרואיד 8.1 9 ו12מה תגיד על זה?
-
️
️:
ראו הוזהרתם️
️
אגב, המתנה לריקון מוחלט של הסוללה לא הועילה?@א.מ.ד. זו הבעיה שנגנים מאלי 7 לחיצות זו לא הדרך להגיע למצב מפתחים זו דרך לאפס את הכרטיס או הנגן בטעות..
-
@א.מ.ד. זו הבעיה שנגנים מאלי 7 לחיצות זו לא הדרך להגיע למצב מפתחים זו דרך לאפס את הכרטיס או הנגן בטעות..
️
️:
@א.מ.ד. זו הבעיה שנגנים מאלי 7 לחיצות זו לא הדרך להגיע למצב מפתחים זו דרך לאפס את הכרטיס או הנגן בטעות..
עשיתי את זה בעשרות נגנים מאלי-אקספרס, בשלל גרסאות אנדרואיד. כאמור לא נתקלתי בזה מעל אנדרואיד 4.4.
איך שלחצת 7 לחיצות זה הגיע לתפריט הזה???? -
️
️:
עשיתי את זה בעשרות נגנים מאלי-אקספרס, בשלל גרסאות אנדרואיד. כאמור לא נתקלתי בזה מעל אנדרואיד 4.4.
איך שלחצת 7 לחיצות זה הגיע לתפריט הזה????@א.מ.ד. פשוט לוחצים 7 פעמים ונפתח המסך הזה וקרה לי הרבה בנגנים באליאקספרס!
כאן התמונה מתורגמת -
️
️:
איך שלחצת 7 לחיצות זה הגיע לתפריט הזה????@א.מ.ד. טוב אין מה להתווכח אני נתקלתי בזה ואתה לא רק פירסמתי שמי שקונה נגן מאלי שיתכן וזה יקרה אז להזהר...
-
ראו הוזהרתם️
️
@הרב-של-השכונה
דבר ראשון. הסתדרת כבר עם הנגן שלך? הצלחת להפעיל אותו? או שאתה צריך עזרה?
דבר שני. בכל הנגנים שיש את הבעיה הזאת, הפתרון זה ללחוץ על 'שם המכשיר' ולא על 'מס' BUILD'
דבר שלישי. הבעיה יותר גדולה ממה שכתבת, כי לפעמים מי שלא יודע לוחץ 7 פעמים ובפעם השמינית זה נלחץ לבד על האיפוס כי זה באמצע... -
️
️:
איך שלחצת 7 לחיצות זה הגיע לתפריט הזה????@א.מ.ד.
זה מופיע בכל הנגנים של חברת OILSKI ויש להם די הרבה דגמים.. ובעוד חברות..
גם אני נתקלתי בזה בדגם אחר שלהם...