בעיה | הגנת FRP אחרי איפוס הנגן מסרב להדלק
-
שלום הזמנתי נגן M501 מאליאקספרס אנדרואיד 9 וכו הרגע הוא הגיע הדלקתי הכנסתי חשבון וכו אני נכנס להגדרות לוחץ 7 פעמים על Build להכנס למצב מפתחים פתאום הנגן נכבה אחרי שניה נדלק ומשום מה על מסך ההדלקה הראשוני כאילו התאפס מעצמו ואני עושה עוד פעם את כל השלבים אחרי השרותי גוגל וכו הוא כותב לי ההגנה מופעלת צריך לבחור חשבון בעלים וכו ומתחיל הכל מהתחלה עוד מילא סבבה שיתן לי להזין את הסיסמה של החשבון אין ישר הוא מתחיל הכל מהתחלה הנגן ללא כניסה לסים עכשיו כרגע לא מחובר לוויפי כי הרגע הוא נדלק בפעם הראשונה יעני מה עושים
ולא שונתה סיסמה לחשבון כלום מה עושים אשמח לעזרה דחוף כי זה לא שלי הזמנתי אותו בשביל חבר
ואני צריך להביא לו כמה שיותר מהר
תודה -
הדגם לצורך העניין M501 אולי יש איזה כלי שאפשר לשאוב את הקושחה שיש כרגע גם שהוא במצב ההדלקה הראשוני ואז לצרוב מחדש והוא ידלק נורמלי בגרסה שהוא עכשיו?
-
שלום הזמנתי נגן M501 מאליאקספרס אנדרואיד 9 וכו הרגע הוא הגיע הדלקתי הכנסתי חשבון וכו אני נכנס להגדרות לוחץ 7 פעמים על Build להכנס למצב מפתחים פתאום הנגן נכבה אחרי שניה נדלק ומשום מה על מסך ההדלקה הראשוני כאילו התאפס מעצמו ואני עושה עוד פעם את כל השלבים אחרי השרותי גוגל וכו הוא כותב לי ההגנה מופעלת צריך לבחור חשבון בעלים וכו ומתחיל הכל מהתחלה עוד מילא סבבה שיתן לי להזין את הסיסמה של החשבון אין ישר הוא מתחיל הכל מהתחלה הנגן ללא כניסה לסים עכשיו כרגע לא מחובר לוויפי כי הרגע הוא נדלק בפעם הראשונה יעני מה עושים
ולא שונתה סיסמה לחשבון כלום מה עושים אשמח לעזרה דחוף כי זה לא שלי הזמנתי אותו בשביל חבר
תודה@הרב-של-השכונה אני יכול לסדר את זה צריך כלים שאיבת גירסה לא יעזור
-
@הרב-של-השכונה אני יכול לסדר את זה צריך כלים שאיבת גירסה לא יעזור
@אלוף-תימן אשמח מרחוק אם לא מיצידי לשלוח אליך
כמובן אפצה אותך כהוגן.. -
@הרב-של-השכונה אני יכול לסדר את זה צריך כלים שאיבת גירסה לא יעזור
@אלוף-תימן אשמח למדריך זה קשה? הכלים האלה מסובכים ויקרים? ומלמעלה מה עושים צורבים מאפסים מבטלים את ההגנה?
-
@אלוף-תימן אשמח למדריך זה קשה? הכלים האלה מסובכים ויקרים? ומלמעלה מה עושים צורבים מאפסים מבטלים את ההגנה?
-
תודה@הרב-של-השכונה דרך אגב המון נגנים סינים שאתה לוחץ על מספר build זה לא מביא לאפשרויות מפתחים אלא למצב טסט וכנראה לחצת בטעות על איפוס (וזה המון פעמים מאפס את הכרטיס זיכרון)
זה פשוט מתורגם -
@הרב-של-השכונה דרך אגב המון נגנים סינים שאתה לוחץ על מספר build זה לא מביא לאפשרויות מפתחים אלא למצב טסט וכנראה לחצת בטעות על איפוס (וזה המון פעמים מאפס את הכרטיס זיכרון)
זה פשוט מתורגם@אלוף-תימן בדיוק זה מה שקרה לי רק לא ידעתי שזה נכנס לדף הזה אז תוך כדי שאני לוחץ על 7 פעמים על Build זה נכנס לכאן כי עד שזה מגיב ובטעות לחץ לי על איפוס ועכשיו אני תקוע
שניה מתקשר...