להורדה | 10 חייגנים / אנשי קשר להורדה + 2 מקליטי שיחות
-
אני מעלה לתועלת הציבור (וגם כי משעמם לי) 10 חייגנים / אנשי קשר מעולים דחוסים בקובץ זיפ בשביל הנטפריים הצדיקים:
true phone v2.0.23 pro2.zip
exDialer-Pro-v198.zip
דרופ קורא אנש''ק מהסים.zip
כמה חייגנים עם רשימה פנימית.zip
אנשי קשר עם עכבר.zip
ACR Phone 0.351-playStore-NoAccessibility-arm8 קורא אנשק מהסים בלימוסיף אנשק מובנה.zip
#Phone Dialer v3.1.zip -
אני מעלה לתועלת הציבור (וגם כי משעמם לי) 10 חייגנים / אנשי קשר מעולים דחוסים בקובץ זיפ בשביל הנטפריים הצדיקים:
exDialer-Pro-v198.zip
אנשי קשר עם עכבר.zip
ACR Phone 0.351-playStore-NoAccessibility-arm8 קורא אנשק מהסים בלימוסיף אנשק מובנה.zip
#Phone Dialer v3.1.zipועכשיו אני מעלה כנ"ל גם 2 מקליטי שיחות בזיפ 1
מקליטי שיחות.zip -
ועכשיו אני מעלה כנ"ל גם 2 מקליטי שיחות בזיפ 1
מקליטי שיחות.zip@קראנץ-ונילה כתב בלהורדה | 10 חייגנים / אנשי קשר להורדה + 2 מקליטי שיחות:
מקליטי שיחות.zipשלום קראנץ הייתי שמח לדעת אם אתה מכיר מקליט שיחות (שמתאים גם לאנדרואיד 4.4) שכשהוא ומקליט לא רואים כלום מזה בזמן השיחה ולא לאחריה יש דבר כזה? [שלא רואים זכר במסך לכך שהשיחה כעת מוקלטת...]
-
@קראנץ-ונילה כתב בלהורדה | 10 חייגנים / אנשי קשר להורדה + 2 מקליטי שיחות:
מקליטי שיחות.zipשלום קראנץ הייתי שמח לדעת אם אתה מכיר מקליט שיחות (שמתאים גם לאנדרואיד 4.4) שכשהוא ומקליט לא רואים כלום מזה בזמן השיחה ולא לאחריה יש דבר כזה? [שלא רואים זכר במסך לכך שהשיחה כעת מוקלטת...]
@אורי-מלך
לא מכיר -
@אורי-מלך
לא מכיר@קראנץ-ונילה תודה
-
exDialer-Pro-v198.zip
אנשי קשר עם עכבר.zip
#Phone Dialer v3.1.zip