להורדה | 10 חייגנים / אנשי קשר להורדה + 2 מקליטי שיחות למנוטפרים
-
אני מעלה לתועלת הציבור 10 חייגנים / אנשי קשר מעולים דחוסים בקובץ זיפ בשביל הנטפריים הצדיקים:
true phone v2.0.23 pro2.zip
exDialer-Pro-v198.zip
דרופ קורא אנש''ק מהסים.zip
כמה חייגנים עם רשימה פנימית.zip
אנשי קשר עם עכבר.zip
ACR Phone 0.351-playStore-NoAccessibility-arm8 קורא אנשק מהסים בלימוסיף אנשק מובנה.zip
#Phone Dialer v3.1.zip -
אני מעלה לתועלת הציבור 10 חייגנים / אנשי קשר מעולים דחוסים בקובץ זיפ בשביל הנטפריים הצדיקים:
exDialer-Pro-v198.zip
אנשי קשר עם עכבר.zip
ACR Phone 0.351-playStore-NoAccessibility-arm8 קורא אנשק מהסים בלימוסיף אנשק מובנה.zip
#Phone Dialer v3.1.zipועכשיו אני מעלה כנ"ל גם 2 מקליטי שיחות בזיפ 1
מקליטי שיחות.zip -
ועכשיו אני מעלה כנ"ל גם 2 מקליטי שיחות בזיפ 1
מקליטי שיחות.zip@קראנץ-ונילה כתב בלהורדה | 10 חייגנים / אנשי קשר להורדה + 2 מקליטי שיחות:
מקליטי שיחות.zipשלום קראנץ הייתי שמח לדעת אם אתה מכיר מקליט שיחות (שמתאים גם לאנדרואיד 4.4) שכשהוא ומקליט לא רואים כלום מזה בזמן השיחה ולא לאחריה יש דבר כזה? [שלא רואים זכר במסך לכך שהשיחה כעת מוקלטת...]
-
@קראנץ-ונילה כתב בלהורדה | 10 חייגנים / אנשי קשר להורדה + 2 מקליטי שיחות:
מקליטי שיחות.zipשלום קראנץ הייתי שמח לדעת אם אתה מכיר מקליט שיחות (שמתאים גם לאנדרואיד 4.4) שכשהוא ומקליט לא רואים כלום מזה בזמן השיחה ולא לאחריה יש דבר כזה? [שלא רואים זכר במסך לכך שהשיחה כעת מוקלטת...]
@אורי-מלך
לא מכיר -
@אורי-מלך
לא מכיר@קראנץ-ונילה תודה
-
exDialer-Pro-v198.zip
אנשי קשר עם עכבר.zip
#Phone Dialer v3.1.zip -
ק קראנץ' ונילה התייחס לנושא זה
-
ק קראנץ' ונילה התייחס לנושא זה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות