בקשת מידע | אוזניות אנקר ליברטי 5
-
ראיתי שיצא אוזניות חדשות של אנקר ליברטי 5, האם מישהו התנסה בזה כבר? השאלה הקריטית היא האם זה מותאם לפלאפונים כשרים כמו ליברטי 4.
וא"כ מה חדש בו? והאם 4 פרו יותר טוב ממנו?
לא הבנתי האם יש שליטה על הסאונד?
לי יש כרגע ליברטי 4, ואני מאוד מרוצה ממנו בין למוזיקה בין לדיבורית (חסר לי שליטה על הסאונד).
באם יש למישהו קישורים "אמינים" לעלי אקספרס אשמח שתיתנו, אני רואה שם ב- 265 ש"ח יכול להיות שזה אמין https://katzr.net/9f92af ויש עוד...)?תודה רבה.
-
ראיתי שיצא אוזניות חדשות של אנקר ליברטי 5, האם מישהו התנסה בזה כבר? השאלה הקריטית היא האם זה מותאם לפלאפונים כשרים כמו ליברטי 4.
וא"כ מה חדש בו? והאם 4 פרו יותר טוב ממנו?
לא הבנתי האם יש שליטה על הסאונד?
לי יש כרגע ליברטי 4, ואני מאוד מרוצה ממנו בין למוזיקה בין לדיבורית (חסר לי שליטה על הסאונד).
באם יש למישהו קישורים "אמינים" לעלי אקספרס אשמח שתיתנו, אני רואה שם ב- 265 ש"ח יכול להיות שזה אמין https://katzr.net/9f92af ויש עוד...)?תודה רבה.
@פדאל
ה-AI טוען שהם שיפרו קצת את הסינון רעשים אבל לא שיפור דרמטי,
וגם באתר שלהם זה נראה שזה השיפור. -
@פדאל
ה-AI טוען שהם שיפרו קצת את הסינון רעשים אבל לא שיפור דרמטי,
וגם באתר שלהם זה נראה שזה השיפור.@חיים-יענקל-0 אין שליטה דרך הקופסא בסאונד?
והפרו 4 יותר טוב מה4 או פחות? -
@חיים-יענקל-0 אין שליטה דרך הקופסא בסאונד?
והפרו 4 יותר טוב מה4 או פחות?@פדאל
להלן ההבדלים המרכזיים בין שלושת הדגמים של Soundcore Liberty – 4NC, 4 Pro ו‑5:
🧩 מבנה ותחושה
- Liberty 4 NC – נוחות מרחבית עם מראה שטוח ושכבה רזה. מתאים למי שמעדיף ישיבה רדודה באוזן (earbudsarena.com).
- Liberty 4 Pro ו‑5 – מתאפיינים בישיבה עמוקה יותר, שמאפשרת נוקשות ואטימות גבוהה יותר – יותר בטיחות לשימוש בפעילות ספורטיבית .
עמידות למים ואבק
- 4 NC וה‑4 Pro – דירוג IPX4 (עמידות בזיעה ורטיבות קלה) .
- Liberty 5 – משופרים עם דירוג IP55, עמידים גם לאבק ורטיבות עמוקה יותר (earbudsarena.com).
סוללה וזמן שימוש
דגם ANC דולק ANC כבוי סה"כ עם קופסה טעינה מהירה 5 ~8h ~12h ~48h 10′ = 5h 4 Pro 7.5h 9h 30‑40h 10′ = 4h 4 NC 8h 10h ~50h 15′ = 3h
סינון רעשים (ANC) ושקיפות
- ANC: 5 מנצח במעט בהפחתת תדרים גבוהים; 4 NC מדורג טוב ביותר בתדרים נמוכים (earbudsarena.com).
- Transparency: 5 עם שקיפות טבעית וברורה ביותר, אחריו הדרגה – 4 Pro ו‑4 NC (earbudsarena.com).
איכות שמע
- 4 Pro ו‑5 – עם תדרים מתקדמים ומפתחים צליל נקי, בהירות גבוהה + spatial audio. 5 מכניס דגש חזק על באסים, אם כי באמצעות EQ אפשר לדייק את הצליל (soundguys.com).
- 4 NC – חזק בבס, ויציב באיזון צליל, ציון איכות רם מאוד .
שליטה ותכונות נוספות
- Liberty 4 Pro – מסך בקופסה, שליטה משולבת (סוויפים, לחיצות), Speak‑to‑Chat, true Mono, multipoint takeover (earbudsarena.com).
- Liberty 5 – שליטת pinch, sidetone, Bluetooth 5.4, Dolby, תכונות ANC מתקדמות, HearID מותאם אישית (loudnwireless.com).
- 4 NC – שליטה נוחה באמצעות מגע (tap), ANC אוטומטי, safe volume, multipoint (earbudsarena.com).
איכות שיחה (מיקרופון)
- 4 Pro ו‑5 – מצטיינים גם ברעש גבוה וגם בשקט; 4 NC סופג רוח יותר ופחות מדויק בתנאים סוענים .
למי מתאים כל דגם?
- Liberty 5 – מי שמחפש ANC וספיישל אודיו מתקדמים, אטימות גבוהה (IP55), וסוללה חזקה, ושאינו צריך את המסך בקופסה.
- Liberty 4 Pro – אידיאלי למתקדמים שרוצים שליטה מלאה, מסך בקופסה, ANC שקטה, ושימוש מונו מתקדם – והם לא זקוקים ל‑IP55.
- Liberty 4 NC – המועדף למי שמחפש ביצועים טובים במחיר נמוך, עם ANC סולידי, סאונד חזק, שליטה קלה ומחיר מבצע סביב 99 $ (soundguys.com, ultimatepocket.com).
לסיכום:
- Liberty 5 = טכנולוגיה מהשורה הראשונה, ANC מעודכן, IP55, סוללה למופת
- Liberty 4 Pro = הכי מאוזן בתכונות, מסך, שליטה נוחה, ANC מעולה
- Liberty 4 NC = הכי משתלם, ביצועים איתנים, מתאים למי שלא צריך פרימיום
אם יש לך שאלות נוספות לגבי הפיצ’רים או התאמה אישית – אשמח לעזור!
הנה זמני הטעינה של הדגמים יחד עם הקופסה שלהם:
Soundcore Liberty 4 NC
- טעינה מלאה של האוזניות + קופסה: כ‑2 שעות
- טעינה מהירה: 15 דקות מספקות כ‑3 שעות האזנה
Soundcore Liberty 4 Pro
- טעינה מהירה: 10 דקות מספקות כ‑4 שעות האזנה
Soundcore Liberty 5
- טעינה מלאה של האוזניות + קופסה: כ‑1.5–2 שעות
- טעינה מהירה: 10 דקות מספקות כ‑5 שעות האזנה
הערות נוספות:
- בכל הדגמים אפשר להטעין את הקופסה ב‑USB-C או טעינה אלחוטית (בדגמי Pro ו‑5).
- זמן הטעינה של הקופסה בלבד גם כן כ‑1.5–2 שעות.
אם תרצה – אוכל גם לבדוק לך זמני טעינה בפועל ממבחנים אמיתיים (ולא רק מפרט היצרן). תגיד לי!
-
@פדאל
להלן ההבדלים המרכזיים בין שלושת הדגמים של Soundcore Liberty – 4NC, 4 Pro ו‑5:
🧩 מבנה ותחושה
- Liberty 4 NC – נוחות מרחבית עם מראה שטוח ושכבה רזה. מתאים למי שמעדיף ישיבה רדודה באוזן (earbudsarena.com).
- Liberty 4 Pro ו‑5 – מתאפיינים בישיבה עמוקה יותר, שמאפשרת נוקשות ואטימות גבוהה יותר – יותר בטיחות לשימוש בפעילות ספורטיבית .
עמידות למים ואבק
- 4 NC וה‑4 Pro – דירוג IPX4 (עמידות בזיעה ורטיבות קלה) .
- Liberty 5 – משופרים עם דירוג IP55, עמידים גם לאבק ורטיבות עמוקה יותר (earbudsarena.com).
סוללה וזמן שימוש
דגם ANC דולק ANC כבוי סה"כ עם קופסה טעינה מהירה 5 ~8h ~12h ~48h 10′ = 5h 4 Pro 7.5h 9h 30‑40h 10′ = 4h 4 NC 8h 10h ~50h 15′ = 3h
סינון רעשים (ANC) ושקיפות
- ANC: 5 מנצח במעט בהפחתת תדרים גבוהים; 4 NC מדורג טוב ביותר בתדרים נמוכים (earbudsarena.com).
- Transparency: 5 עם שקיפות טבעית וברורה ביותר, אחריו הדרגה – 4 Pro ו‑4 NC (earbudsarena.com).
איכות שמע
- 4 Pro ו‑5 – עם תדרים מתקדמים ומפתחים צליל נקי, בהירות גבוהה + spatial audio. 5 מכניס דגש חזק על באסים, אם כי באמצעות EQ אפשר לדייק את הצליל (soundguys.com).
- 4 NC – חזק בבס, ויציב באיזון צליל, ציון איכות רם מאוד .
שליטה ותכונות נוספות
- Liberty 4 Pro – מסך בקופסה, שליטה משולבת (סוויפים, לחיצות), Speak‑to‑Chat, true Mono, multipoint takeover (earbudsarena.com).
- Liberty 5 – שליטת pinch, sidetone, Bluetooth 5.4, Dolby, תכונות ANC מתקדמות, HearID מותאם אישית (loudnwireless.com).
- 4 NC – שליטה נוחה באמצעות מגע (tap), ANC אוטומטי, safe volume, multipoint (earbudsarena.com).
איכות שיחה (מיקרופון)
- 4 Pro ו‑5 – מצטיינים גם ברעש גבוה וגם בשקט; 4 NC סופג רוח יותר ופחות מדויק בתנאים סוענים .
למי מתאים כל דגם?
- Liberty 5 – מי שמחפש ANC וספיישל אודיו מתקדמים, אטימות גבוהה (IP55), וסוללה חזקה, ושאינו צריך את המסך בקופסה.
- Liberty 4 Pro – אידיאלי למתקדמים שרוצים שליטה מלאה, מסך בקופסה, ANC שקטה, ושימוש מונו מתקדם – והם לא זקוקים ל‑IP55.
- Liberty 4 NC – המועדף למי שמחפש ביצועים טובים במחיר נמוך, עם ANC סולידי, סאונד חזק, שליטה קלה ומחיר מבצע סביב 99 $ (soundguys.com, ultimatepocket.com).
לסיכום:
- Liberty 5 = טכנולוגיה מהשורה הראשונה, ANC מעודכן, IP55, סוללה למופת
- Liberty 4 Pro = הכי מאוזן בתכונות, מסך, שליטה נוחה, ANC מעולה
- Liberty 4 NC = הכי משתלם, ביצועים איתנים, מתאים למי שלא צריך פרימיום
אם יש לך שאלות נוספות לגבי הפיצ’רים או התאמה אישית – אשמח לעזור!
הנה זמני הטעינה של הדגמים יחד עם הקופסה שלהם:
Soundcore Liberty 4 NC
- טעינה מהירה: 15 דקות מספקות כ‑3 שעות האזנה
Soundcore Liberty 4 Pro
- טעינה מהירה: 10 דקות מספקות כ‑4 שעות האזנה
Soundcore Liberty 5
- טעינה מלאה של האוזניות + קופסה: כ‑1.5–2 שעות
- טעינה מהירה: 10 דקות מספקות כ‑5 שעות האזנה
הערות נוספות:
- בכל הדגמים אפשר להטעין את הקופסה ב‑USB-C או טעינה אלחוטית (בדגמי Pro ו‑5).
- זמן הטעינה של הקופסה בלבד גם כן כ‑1.5–2 שעות.
אם תרצה – אוכל גם לבדוק לך זמני טעינה בפועל ממבחנים אמיתיים (ולא רק מפרט היצרן). תגיד לי!
@חיים-יענקל-0 יפה מאד הסיכום של הAI אהבתי!!!
אך השאלה המרכזית היא איך הוא עם כשרים (Q7) לדוגמא?
וכן איך ה4 פרו? הוא טוב כמו 4? -
@חיים-יענקל-0 יפה מאד הסיכום של הAI אהבתי!!!
אך השאלה המרכזית היא איך הוא עם כשרים (Q7) לדוגמא?
וכן איך ה4 פרו? הוא טוב כמו 4?@פדאל
תזמין, ואם לא טוב תחזיר. -
@פדאל
תזמין, ואם לא טוב תחזיר.@חיים-יענקל-0 יתנו לי להחזיר? בגלל שלא טוב לי?