בקשת מידע | עמוד ענן אופליין
-
מה?
למה אתה מתייג אותי?@שלמה-ברייר לא הדבקתי את הטקסט בטעות...
בעיקרון אי אפשר שיהיה אופליין כי כל הנתונים על הנקודות עניין הם אונליין אבל כמדומני שיש אפליקציה/אתר שאפשר להוריד שם מפות טיול עם נקודות עניין והנתונים שאמרת אופליין לא זוכר את שמה -
ראיתי כאן הרבה פעמים שהעלו את המפות בניפרד ואז זה עבד אבל לי זה לא עובד
ולא היצלחתי טוב לעשות את זה לכן אני רוצה שמישהו יעלה את המפות ויסביר איך להישתמש בזה
אשמח אם למישהו שיש לו ויודע איך לעשות את זה שיעלה את זה ויסביר
תודה! -
-
ראיתי כאן הרבה פעמים שהעלו את המפות בניפרד ואז זה עבד אבל לי זה לא עובד
ולא היצלחתי טוב לעשות את זה לכן אני רוצה שמישהו יעלה את המפות ויסביר איך להישתמש בזה
אשמח אם למישהו שיש לו ויודע איך לעשות את זה שיעלה את זה ויסביר
תודה!@שלמה-ברייר אפליקציה אחרת כולל מפות עם המסלולים https://mitmachim.top/topic/44007/להורדה-מפות-סימון-שבילים-ללא-אינטרנט-חינמי-לגמרי
-
כמו עמוד ענן שרואים את כל המישקעים?
אבל ממש אין לי כל כך מקום זה תופס 3 גיגה אני לא צריך של כל העולם רק של ישראל -
אבל ממש אין לי כל כך מקום זה תופס 3 גיגה אני לא צריך של כל העולם רק של ישראל@שלמה-ברייר כתב בבקשת מידע | עמוד ענן אופליין:
מה זה מישקעים? אתה מתכוון טופוגרפיה של ההרים והעמקים? אז בהחלט כן.
אבל ממש אין לי כל כך מקום זה תופס 3 גיגה אני לא צריך של כל העולם רק של ישראל
המפות זה רק של ישראל, אתה יכול להשתמש במפות הראשונות של 1 ג'יגה הם גם טובות מאוד
-
פוסט זה נמחק!
-
@אלי-TZA תודה רבה אבל אני פחות אוהב אני רוצה את עמוד ענן שרואים ממש כמו מצלמה מלמלה יש עמוד ענן אופליין?
תודה -
@אלי-TZA תודה רבה אבל אני פחות אוהב אני רוצה את עמוד ענן שרואים ממש כמו מצלמה מלמלה יש עמוד ענן אופליין?
תודה@שלמה-ברייר כתב בבקשת מידע | עמוד ענן אופליין:
אני רוצה את עמוד ענן שרואים ממש כמו מצלמה מלמלה
זה מפות תמונת לווין או תצ"א, לא ממש קשור לעמוד ענן.. היה לי כאלה גם באייגו ז"ל..
אין לי כרגע בשלוף צריך לחפש. -
לא, ניסיתי איגו וגם לא אהבתי...
כי בתכלס בשתח קשה לזהות איפה אתה ובעמוד ענן לא, אגב במה שאתה העלת, שקירבתי ממש לא ראיתי טוב -
כי בתכלס בשתח קשה לזהות איפה אתה ובעמוד ענן לא, אגב במה שאתה העלת, שקירבתי ממש לא ראיתי טוב@שלמה-ברייר כתב בבקשת מידע | עמוד ענן אופליין:
כי בתכלס בשתח קשה לזהות איפה אתה ובעמוד ענן לא,דיברתי על אייגו עם תמונות לווין שהכנתי לעצמי..
אגב במה שאתה העלת, שקירבתי ממש לא ראיתי טוב
זה בגלל שאתה משתמש במפה של גיגה ולא של 3 גיגה, אבל לטופוגרפי זה לא מאוד משמעותי