בקשה | מחפש אפלקציה של אוזניות אנקר לאנדרואיד 8.1 +
-
יש לי נגן אנדרואיד 8.1 ומה שהביאו בפורום מתורגם לעברית אני לא מצליח להתקין מכיוון שזה מותאם לאנדרואיד 7.
אם קיים גם לאנדרואיד גבוה יותר אשמח לקבל תודה רבה לכל האלופים. -
יש לי נגן אנדרואיד 8.1 ומה שהביאו בפורום מתורגם לעברית אני לא מצליח להתקין מכיוון שזה מותאם לאנדרואיד 7.
אם קיים גם לאנדרואיד גבוה יותר אשמח לקבל תודה רבה לכל האלופים.@ברי-קלמנוביץ אני לא התקנתי את האפליקציה הזאת אבל אם היא מתאימה לאנדרואיד 7 אז זה אמור להתאים מי 7 ומעלה לא רק ל 7 לכן זה אמור לעבוד בנגן שלך
-
@ברי-קלמנוביץ אני לא התקנתי את האפליקציה הזאת אבל אם היא מתאימה לאנדרואיד 7 אז זה אמור להתאים מי 7 ומעלה לא רק ל 7 לכן זה אמור לעבוד בנגן שלך
@אלוף-תימן
תודה רבה.
אני לא יודע, ניסתי המון פעמים וכל פעם לקראת סוף ההתקנה כותב לי אפליקציה לא הותקנה.
חשבתי אולי בגלל שזה אנדרואיד יותר גבוה...
אם יש למישהו דרך לעזור - זה מאד ישמח אותי. -
@אלוף-תימן
תודה רבה.
אני לא יודע, ניסתי המון פעמים וכל פעם לקראת סוף ההתקנה כותב לי אפליקציה לא הותקנה.
חשבתי אולי בגלל שזה אנדרואיד יותר גבוה...
אם יש למישהו דרך לעזור - זה מאד ישמח אותי.@ברי-קלמנוביץ אולי היא לא חתומה
-
@ברי-קלמנוביץ אולי היא לא חתומה
@אלוף-תימן
כלומר? -
@אלוף-תימן
כלומר?@ברי-קלמנוביץ כל אפליקציה צריכים לחתום אותה בשביל להתקין ולפעמים מישהו עורך אפליקציה ושוכח לחתום
-
@ברי-קלמנוביץ כל אפליקציה צריכים לחתום אותה בשביל להתקין ולפעמים מישהו עורך אפליקציה ושוכח לחתום
@אלוף-תימן
אתה יודע להגיד לי איך עושים את זה?
יש לציין שכל שאר אפליקציות שיש לי לא עושה לי שום בעיות בהתקנה.
עריכה: כלומר מי שערך את האפלקציה יכול להיות שהוא לא חתם, אז מה אפשר לעשות? -
@אלוף-תימן
אתה יודע להגיד לי איך עושים את זה?
יש לציין שכל שאר אפליקציות שיש לי לא עושה לי שום בעיות בהתקנה.
עריכה: כלומר מי שערך את האפלקציה יכול להיות שהוא לא חתם, אז מה אפשר לעשות?@ברי-קלמנוביץ https://mitmachim.top/topic/68186/להורדה-mt-manager-vip/301
תתקין את האפליקציה הזאת תלחץ על האפליקציה של האוזניות כמה שניות ותלחץ על חתום ואז תנסה להתקין אולי זה הבעיה -
@ברי-קלמנוביץ https://mitmachim.top/topic/68186/להורדה-mt-manager-vip/301
תתקין את האפליקציה הזאת תלחץ על האפליקציה של האוזניות כמה שניות ותלחץ על חתום ואז תנסה להתקין אולי זה הבעיה@אלוף-תימן
תודה רבה, אני ינסה ויעדכן.