בקשת מידע | תוכנה לווינדוס לאנקר, יש דבר כזה?
-
@צדיק-תמים התקנה על מכונה וירטואלית גם יועיל? (חבל שבשביל טעות קטנה יימחק לי המחשב).
-
@צדיק-תמים התקנה על מכונה וירטואלית גם יועיל? (חבל שבשביל טעות קטנה יימחק לי המחשב).
@טכנולוגי-גו-ניור כתב בבקשת מידע | תוכנה לווינדוס לאנקר, יש דבר כזה?:
התקנה על מכונה וירטואלית גם יועיל? (חבל שבשביל טעות קטנה יימחק לי המחשב).
ברעיון לא צריך להתקין את הandroid x86 על המחשב, אפשר להריץ חד פעמי מUSB על הRAM הכל יתאפס כשתכבה את המחשב, ויחזור לקדמותו, אבל זה לא מתאים לכל אחד, זה רק אם אתה צריך משהו חד פעמי. אבל זה מקטין מאד את הסיכויים לנזק לתוכן הקיים במחשב
ואם אתה רוצה מכונה וירטואלית (לא אימולטור אנדרואיד)
תוודא לפני זה שהמכונה הוירטואלית מאפשרת חיבור התקנים ישירות למערכת הוירטואלית, (אני הסתדרתי עם VMware יותר.)הנה צילום מסך מהאיזור שבו אפשר להגדיר איזה התקנים ישותפו מהמחשב המארח-למערכת הוירטואלית. במחשב הספציפי שאני מראה כעת הדריבר של הבלוטוס לא מותקן טוב ולכן זו לא ראיה שהוא לא מופיע ברשימת ההתקנים (מסומן באדום). אם אצלך יש את האפשרות של בלוטוס ברשימה הזו, סביר להניח שהתקנת Android בסביבה דומה למחשב רגיל תצליח לאתר את האוזניות בעז"ה
-
@טכנולוגי-גו-ניור כתב בבקשת מידע | תוכנה לווינדוס לאנקר, יש דבר כזה?:
התקנה על מכונה וירטואלית גם יועיל? (חבל שבשביל טעות קטנה יימחק לי המחשב).
ברעיון לא צריך להתקין את הandroid x86 על המחשב, אפשר להריץ חד פעמי מUSB על הRAM הכל יתאפס כשתכבה את המחשב, ויחזור לקדמותו, אבל זה לא מתאים לכל אחד, זה רק אם אתה צריך משהו חד פעמי. אבל זה מקטין מאד את הסיכויים לנזק לתוכן הקיים במחשב
ואם אתה רוצה מכונה וירטואלית (לא אימולטור אנדרואיד)
תוודא לפני זה שהמכונה הוירטואלית מאפשרת חיבור התקנים ישירות למערכת הוירטואלית, (אני הסתדרתי עם VMware יותר.)הנה צילום מסך מהאיזור שבו אפשר להגדיר איזה התקנים ישותפו מהמחשב המארח-למערכת הוירטואלית. במחשב הספציפי שאני מראה כעת הדריבר של הבלוטוס לא מותקן טוב ולכן זו לא ראיה שהוא לא מופיע ברשימת ההתקנים (מסומן באדום). אם אצלך יש את האפשרות של בלוטוס ברשימה הזו, סביר להניח שהתקנת Android בסביבה דומה למחשב רגיל תצליח לאתר את האוזניות בעז"ה
@דוד-טרייטל בשבילי זה יכול להיות מצויין אני רק רוצה חד פעמי להגדיר את האוזניות במחשב דרך האפליקציה.
האם תוכל בבקשה להסביר לי איך לעשות את זה דרך USB, כוונתך להתקין את android x86 על כונן ולחבר למחשב, זה לא יתקין לי על המחשב את מערכת ההפעלה?צורה כזאת פחות תסבך אותי, אני אף פעם לא התנסתי בכל הדברים האלה.