עזרה | אין לי 4G בפלאפון Q7
-
יש לי שני פלאפונים Q7 אחד עם גולן ואחד עם רמי לוי וברמי לוי יש G4 וגולן אין יש למישהו הסבר\פתרון לזה?
-
@דיס סים ישן של גולן?
אולי בשיחה עם נציג שירות יוכלו לרענן את הסים ואז יהיה גם דור 4,
אם זה לא יעזור, תצטרך להחליף סים. -
@דיס כתב בעזרה | אין לי 4G בפלאפון Q7:
@שאול-208 דברתי איתם ואמרו לי שלא קשור אליהם
תתעקש שירעננו לך את הסים, אם זה לא יעזור, תגיד שיש לך בעיות עם הסים ושישלחו לך חדש,
ממתי הסים? -
@קלוצמך הם אמרו לי שאמור להיות דור 4 וזה קשור רק למכשיר העברתי לדור 4 ולא היה לי קליטה
גם אני מצטרף למה @שאול-208
אמר תתעקש על זה -
יש לי שני פלאפונים Q7 אחד עם גולן ואחד עם רמי לוי וברמי לוי יש G4 וגולן אין יש למישהו הסבר\פתרון לזה?
אני היה לי בעיה כזו
פניתי לגולן אמרתי להם שאני לא מקבל התראות פיקוד העורף
ואמרתי להם שאני חושב שזה בגלל שאין לי G4
והוא סידר את זה מהמחשב והוסיף לי קליטה של G4 ואמר לי לנתק את הפלאפון ולהפעיל שוב ואכן זה עבד. -
אני היה לי בעיה כזו
והוא סידר את זה מהמחשב והוסיף לי קליטה של G4 ואמר לי לנתק את הפלאפון ולהפעיל שוב ואכן זה עבד.@יהודי-צעיר נפלת על נציג שיודע משהו...
חלק גדול מהם פשוט מחרטטים, זו עבודה שהנציגים שם מתחלפים בקצב... -
אני היה לי בעיה כזו
והוא סידר את זה מהמחשב והוסיף לי קליטה של G4 ואמר לי לנתק את הפלאפון ולהפעיל שוב ואכן זה עבד.@יהודי-צעיר כתב בעזרה | אין לי 4G בפלאפון Q7:
והוא סידר את זה מהמחשב והוסיף לי קליטה של G4 ואמר לי לנתק את הפלאפון ולהפעיל שוב ואכן זה עבד
גם לי אותו הדבר