בקשת מידע | שינוי לשפה עברית בנגן מאליאקספרס
-
@הרב-של-השכונה איזה נגן זה? אם זה MP4 עם אנדוראיד מתקדם (יעני, לא עכשיו איזה אנדרואיד 4) - אמור להיות לו עברית מובנית
@חובבן-מקצועי למה כתבתי נגן סליחה זה מיני טלפון עם כניסה לסים 4G VOLTE אנדרואיד 12 3גיגה ראם וכו
https://www.aliexpress.com/item/1005009148603653.html?spm=a2g0n.shopcart.0.0.322b38dayFsKMB&mp=1&pdp_npi=5%40dis!ILS!ILS 470.34!ILS 164.62!!ILS 164.62!!!%400b1bf20a17507276869242123ee0ea!12000048114662852!ct!IL!2739400421!!1!0&_gl=11qrwnsq_gcl_awR0NMLjE3NTA3MTg1NDEuQ2p3S0NBanc5dVBDQmhBVEVpd0FCSE45SzlhVnhQdEtaUVNucE10TUVhbTZYMV9XMVkzakJJUU5iaS1HU0N3Zk5WNDcyY2MyRmhHblNCb0NSYlVRQXZEX0J3RQ.._gcl_dcR0NMLjE3NTAzOTQyODcuQ2p3S0NBanc2czdDQmhBQ0Vpd0F1SFFja21DZWpRZmhERFdJWV9EZjRrQjNaQVRGazNQeXRZNGoybW9CcVk0VzgzbG5HYkFzZTlGT1pSb0NTaUVRQXZEX0J3RQ.._gcl_auMTk4NzUzODY5Ni4xNzUwMjc3NzM0_ga*MTc4ODA3MTAwNC4xN
-
@חובבן-מקצועי למה כתבתי נגן סליחה זה מיני טלפון עם כניסה לסים 4G VOLTE אנדרואיד 12 3גיגה ראם וכו
https://www.aliexpress.com/item/1005009148603653.html?spm=a2g0n.shopcart.0.0.322b38dayFsKMB&mp=1&pdp_npi=5%40dis!ILS!ILS 470.34!ILS 164.62!!ILS 164.62!!!%400b1bf20a17507276869242123ee0ea!12000048114662852!ct!IL!2739400421!!1!0&_gl=11qrwnsq_gcl_awR0NMLjE3NTA3MTg1NDEuQ2p3S0NBanc5dVBDQmhBVEVpd0FCSE45SzlhVnhQdEtaUVNucE10TUVhbTZYMV9XMVkzakJJUU5iaS1HU0N3Zk5WNDcyY2MyRmhHblNCb0NSYlVRQXZEX0J3RQ.._gcl_dcR0NMLjE3NTAzOTQyODcuQ2p3S0NBanc2czdDQmhBQ0Vpd0F1SFFja21DZWpRZmhERFdJWV9EZjRrQjNaQVRGazNQeXRZNGoybW9CcVk0VzgzbG5HYkFzZTlGT1pSb0NTaUVRQXZEX0J3RQ.._gcl_auMTk4NzUzODY5Ni4xNzUwMjc3NzM0_ga*MTc4ODA3MTAwNC4xN
@הרב-של-השכונה אוקי, אם זה אנדראויד 12 - 95 אחזו שיש בזה עברית. (אפילו 98 - אני פשוט לא רוצה לקחת אחריות של מאה אחוז. אין סיבה שלא יהיה בזה עברית)
-
@הרב-של-השכונה אוקי, אם זה אנדראויד 12 - 95 אחזו שיש בזה עברית. (אפילו 98 - אני פשוט לא רוצה לקחת אחריות של מאה אחוז. אין סיבה שלא יהיה בזה עברית)
@חובבן-מקצועי ובמקסימום אם לא אז...?
-
פוסט זה נמחק! -
@הרב-של-השכונה ובמקסימום אם לא אז מה עושים יש מצב להתקין או להכניס איזה משהו או קובץ שיהיה בעברית?
-
פשוט מעצבן אליאקספרס לא יכולים לפרט עד הסוף חוצפה שאין כדוגמתא שירות גרוע...
-
פשוט מעצבן אליאקספרס לא יכולים לפרט עד הסוף חוצפה שאין כדוגמתא שירות גרוע...
@הרב-של-השכונה לא מבין למה אתה מתעצבן. אם אני מבין נכון - מאחר וזה אנדרואיד זה אמור להכיל את כל השפות. לא הייתי כל כך מצפה שיציינו את השפה העברית... (הוא ציין את השפות הידועות יותר)
-
@הרב-של-השכונה לא מבין למה אתה מתעצבן. אם אני מבין נכון - מאחר וזה אנדרואיד זה אמור להכיל את כל השפות. לא הייתי כל כך מצפה שיציינו את השפה העברית... (הוא ציין את השפות הידועות יותר)
@חובבן-מקצועי למה כל אנדרואיד מכיל את כל השפות?
כי זה מעצבן שלא מפרטים לך מה שאתה קונה... -
@חובבן-מקצועי למה כל אנדרואיד מכיל את כל השפות?
כי זה מעצבן שלא מפרטים לך מה שאתה קונה...@הרב-של-השכונה ככה זה עובד.. ניסית פעם לשנות שפה באנדרואיד? תראה כמה שפות יש שם..
-
@הרב-של-השכונה ככה זה עובד.. ניסית פעם לשנות שפה באנדרואיד? תראה כמה שפות יש שם..
@חובבן-מקצועי שמח לשמוע תודה רבה
נרגעתי... -
@חובבן-מקצועי שמח לשמוע תודה רבה
נרגעתי...Gemini
תמיכה בשפה העברית באנדרואיד 12
חשוב לציין כי מערכת ההפעלה אנדרואיד, החל מגרסאותיה המוקדמות ובוודאי בגרסה 12, כוללת תמיכה מובנית ומלאה בשפה העברית.
משמעות הדבר היא שכל מכשיר המריץ אנדרואיד 12 יאפשר באופן אוטומטי את הצגת ממשק המשתמש (תפריטים, הגדרות, הודעות מערכת) בעברית, תוך התאמה לכיווניות כתיבה מימין לשמאל (RTL). כמו כן, תכלול המערכת מקלדת וירטואלית התומכת בהקלדה בשפה העברית.
על כן, אין צורך לבדוק או לציין באופן ספציפי את זמינותה של השפה העברית במכשירי אנדרואיד 12, שכן היא מהווה חלק אינטגרלי מפונקציונליות המערכת.
-
Gemini
תמיכה בשפה העברית באנדרואיד 12
חשוב לציין כי מערכת ההפעלה אנדרואיד, החל מגרסאותיה המוקדמות ובוודאי בגרסה 12, כוללת תמיכה מובנית ומלאה בשפה העברית.
משמעות הדבר היא שכל מכשיר המריץ אנדרואיד 12 יאפשר באופן אוטומטי את הצגת ממשק המשתמש (תפריטים, הגדרות, הודעות מערכת) בעברית, תוך התאמה לכיווניות כתיבה מימין לשמאל (RTL). כמו כן, תכלול המערכת מקלדת וירטואלית התומכת בהקלדה בשפה העברית.
על כן, אין צורך לבדוק או לציין באופן ספציפי את זמינותה של השפה העברית במכשירי אנדרואיד 12, שכן היא מהווה חלק אינטגרלי מפונקציונליות המערכת.
@חובבן-מקצועי אשכרה איזה דאגה של יהודי תודה רבה
-
@הרב-של-השכונה איזה נגן זה? אם זה MP4 עם אנדוראיד מתקדם (יעני, לא עכשיו איזה אנדרואיד 4) - אמור להיות לו עברית מובנית
@חובבן-מקצועי אם זה אנדרואיד 8.1 גם חובה שיתמוך?
-
@חובבן-מקצועי אם זה אנדרואיד 8.1 גם חובה שיתמוך?
@הרב-של-השכונה לכאורה גם יתמוך. אבל בזה אני לא בטוח. ג'מיני טוען שכן.
-
@חובבן-מקצועי כתב בבקשת מידע | שינוי לשפה עברית בנגן מאליאקספרס:
גם GPT
-
@חובבן-מקצועי טוב, ממש תודה על הכל
-
דחוףףף אשמח לעזרה
הזמנתי נגן מאליאקספרס ועכשיו מתברר לי שלא כתוב אם הוא תומך עברית או לא אם כן הנה מה טוב אם לא מה אני עושה לבטל הזמנה או שיש אפשרות להכניס לו באופציות של השפה שיהיה עברית או משהו בסגנון דחוף אשמח לעזרה זה נתון בביטול הזמנה או לא@הרב-של-השכונה הבנתי שאתה מתחיל ללמוד את הנושא של האנדרואיד לבנות גירסאות. גם אם זה לא בעברית אפשר לתרגם זה כולה כמה אפליקציות מערכת להוסיף להם עברית לתרגם לשנות ב prop את השפה לעברית ואז אוטומטי כל אפליקציה שתתקין זה יהיה כמו כל נגן שתומך עברית
-
@הרב-של-השכונה הבנתי שאתה מתחיל ללמוד את הנושא של האנדרואיד לבנות גירסאות. גם אם זה לא בעברית אפשר לתרגם זה כולה כמה אפליקציות מערכת להוסיף להם עברית לתרגם לשנות ב prop את השפה לעברית ואז אוטומטי כל אפליקציה שתתקין זה יהיה כמו כל נגן שתומך עברית
@אלוף-תימן סוכן מוסד יודע מה אני לומד...
כן אבל אני לא צריך שכול האפליקציות יהיו בעברית אני צריך שכל המערכת של הטלפון תיהיה בעברית לכן שאלתי האם זה אפשרי אבל כבר פתרו לי את זה שבאנדרואיד 12 בטוח יהיה עברית
בכל אופן תודה לכולם -
@אלוף-תימן סוכן מוסד יודע מה אני לומד...
כן אבל אני לא צריך שכול האפליקציות יהיו בעברית אני צריך שכל המערכת של הטלפון תיהיה בעברית לכן שאלתי האם זה אפשרי אבל כבר פתרו לי את זה שבאנדרואיד 12 בטוח יהיה עברית
בכל אופן תודה לכולם@הרב-של-השכונה לכן אמרתי שכולה מתרגמים את האפליקציות מערכת שאין להם עברית אבל 95 אחוז שזה תומך עברית כמו שאמרו למעלה
-
@הרב-של-השכונה לכן אמרתי שכולה מתרגמים את האפליקציות מערכת שאין להם עברית אבל 95 אחוז שזה תומך עברית כמו שאמרו למעלה
@אלוף-תימן נו וברגע שמתקינים את האפליקציה מערכת הזו הטלפון הופך לעברית כולל אנשי קשר מוזיקה וכו?