בקשה | הצטרפות אוטומטית לרשימת תפוצה במייל
-
יש לי רשימת תפוצה במייל, ואני רוצה שכל מי ששולח מייל עם המילה 'הצטרפות' לדוגמא - יצטרף אוטומטית לתוית של הקבוצה באנשי קשר שלי, ואז כשאשלח משהו לתוית הזו כבר יהיה מעודכן אוטומטית.
חיפשתי כאן בפורום ומשום מה לא הצלחתי למצוא. וAI לא בדיוק עזר לי..
זה חשוב מאוד וקצת דחוף
תודה מראש -
יש לי רשימת תפוצה במייל, ואני רוצה שכל מי ששולח מייל עם המילה 'הצטרפות' לדוגמא - יצטרף אוטומטית לתוית של הקבוצה באנשי קשר שלי, ואז כשאשלח משהו לתוית הזו כבר יהיה מעודכן אוטומטית.
זה חשוב מאוד וקצת דחוף
תודה מראש -
@אבי-6
להיכנס במייל להגדרות > מסננים וכתובות חסומות > מסנן חדש > לבחור מה שרוצים מכל האפשרויות סינון (במקרה שלך זה נושא: "הצטרפות") > צור מסנן > החלת תוית.@ע-ה-דכו-ע מה אני מרויח מזה? שכל המיילים שביקשו הצטרפות ישמרו בתוית כלשהי במייל? אני צריך אותם שמורים באנשי קשר! בתוית מסויימת.
בקיצור-תודה, אבל לא עזרת לי, אני צריך כמו בהרבה רשימות תפוצה שכשישלחו את המילה הצטרפות יכנסו לרשימת תפוצה במייל!
-
@ע-ה-דכו-ע מה אני מרויח מזה? שכל המיילים שביקשו הצטרפות ישמרו בתוית כלשהי במייל? אני צריך אותם שמורים באנשי קשר! בתוית מסויימת.
בקיצור-תודה, אבל לא עזרת לי, אני צריך כמו בהרבה רשימות תפוצה שכשישלחו את המילה הצטרפות יכנסו לרשימת תפוצה במייל!
-
@אבי-6 כתב בבקשה | הצטרפות אוטומטית לרשימת תפוצה במייל:
אני צריך אותם שמורים באנשי קשר! בתוית מסויימת.
חשבתי בתוית במייל.
כמדומני שבתוית באנשי קשר אין אפשרות מובנית, רק ע"י סקריפטים חיצוניים.
@ע-ה-דכו-ע כתב בבקשה | הצטרפות אוטומטית לרשימת תפוצה במייל:
חשבתי בתוית במייל.
כמדומני שבתוית באנשי קשר אין אפשרות מובנית, רק ע"י סקריפטים חיצוניים.
@ע-ה-דכו-ע וזו בדיוק שאלתי.
יפה. -
זה חשוב מאוד וקצת דחוף
תודה מראש