בירור | השגת רשימת כל הסרטונים של ערוץ מסויים
-
פ פרוזי סימן נושא זה כשאלה
-
שלום וברכה
יש ערוץ יוטיוב שחסום בנטפרי אך אני רוצה להשיג את הכתובות של כל הסרטונים בערוץ כדי לראות מה מתוכם פתוח בנטפרי או אפי' לשלוח לבדיקה את כל הסרטונים
יש דרך נורמלית לקבל רשימה של כל הקישורים של כל הסרטונים בערוץ מסויים?תודה רבה
-
@פרוזי
כמדומני שיש סקריפט כזה לרב @es0583292679
לא בודק מול נטפרי, רק שולף את כל הלינקים מהערוץ@טופטופיסט כתב בבירור | השגת רשימת כל הסרטונים של ערוץ מסויים:
@פרוזי
לא בודק מול נטפרי, רק שולף את כל הלינקים מהערוץ -
@טופטופיסט כתב בבירור | השגת רשימת כל הסרטונים של ערוץ מסויים:
@פרוזי
לא בודק מול נטפרי, רק שולף את כל הלינקים מהערוץ -
@ע-ה-דכו-ע אבל זה צורך התקנה של תוכנה מסויימת במחשב...
מה שאני לא כ"כ רוצה לעשות@פרוזי כתב בבירור | השגת רשימת כל הסרטונים של ערוץ מסויים:
מה שאני לא כ"כ רוצה לעשותתבקש מAI שיכתוב לך גם...
על בסיס yt_dlp
כמו שהוא עשה גם אתה יכול. -
מה שאני לא כ"כ רוצה לעשות@פרוזי כתב בבירור | השגת רשימת כל הסרטונים של ערוץ מסויים:
מה שאני לא כ"כ רוצה לעשות️ שגיאה.
זו תוכנה ניידת לחלוטין.אם כי אינני יודע אם זה יעבוד בערוץ שחסום בנטפרי, אך לבדוק אתה תמיד יכול, זו תוכנה ניידת כאמור.
אם אתה בודק תודיע, כדי שעוד אנשים ידעו מראש. -
@פרוזי כתב בבירור | השגת רשימת כל הסרטונים של ערוץ מסויים:
זו תוכנה ניידת לחלוטין.אם כי אינני יודע אם זה יעבוד בערוץ שחסום בנטפרי, אך לבדוק אתה תמיד יכול, זו תוכנה ניידת כאמור.
אם אתה בודק תודיע, כדי שעוד אנשים ידעו מראש.@es0583292679 כתב בבירור | השגת רשימת כל הסרטונים של ערוץ מסויים:
אם אתה בודק תודיע, כדי שעוד אנשים ידעו מראש.היישום אינטרקציה של הורדה מהירה מיוטיוב הוא גם נייד? כי הוא הרי נצרך לזה.
-
@es0583292679 כתב בבירור | השגת רשימת כל הסרטונים של ערוץ מסויים:
אם אתה בודק תודיע, כדי שעוד אנשים ידעו מראש.היישום אינטרקציה של הורדה מהירה מיוטיוב הוא גם נייד? כי הוא הרי נצרך לזה.
@ע-ה-דכו-ע כתב בבירור | השגת רשימת כל הסרטונים של ערוץ מסויים:
@es0583292679 כתב בבירור | השגת רשימת כל הסרטונים של ערוץ מסויים:
נכון שכחתי לציין עובדות.
אז ככה.כן זה נייד!
הסברתי כמה פעמים איך מתעילים אותו בצורה ניידת, קחנו משם.אבל כאן זה לא משנה, הסיבה היחידה שצריך את האינטאקציה, זה בגלל שהוא פונה לנתיב ה-YT שלו, אבל אפשר להעתיק לשם את הYT ידנית מגיטהב.
הנה הנתיב:
תיקיית הפבליק (משתמשים > ציבורי) ליצור תיקיה בשם 'הורדה' ולהניח בה את הקובץ הזה ולשנות את שמו ל'הורדה.exe'.זה הכל!
פשוט לא הסברתי את זה בענין הצורך להתקין כי רוב האנשים לא מסתדרים עם פילוסופיה ואותיות קטנות. -
בעיקרוון יש את האתר הזה רק שמאז שהם שינו את המראה משום מה זה לא מתעדכן בסרטונים חדשים רק עד השדרוג, אז אם סרטונים מלפני 3 -4 חודשים יעזרו לך זה מעולה,מפורט יפה עם תאריך העלאה מספר צפיות,ושם הסרטון.
אם מישהו מכיר אתר בדומה לזה זה יהיה מעולה -
-
@KINGYOS תודה רבה
אבל הוא לא מוציא לי רשימה של סרטונים של ערוץ מסויים אלא אם יש לי רשימה הוא בודק לי מה פתוח ומה חסום...אני קודם צריך את הרשימה...