בירור | האם כדאי לי לקנות את המחשב הזה
- 
@דובי-ג לנובו מדגם טינקפד קנו אותו לפני 3 שנים כלומר שהאחריות נגמרה 
 לא השתמשו בו והוא במצב חדש הוא גם מגע@פשוט-שבפשוט כתב בבירור | האם כדאי לי לקנות את המחשב הזה: לנובו מדגם טינקפד קנו אותו לפני 3 שנים כלומר שהאחריות נגמרה בחלק ממחשבי לנובו ניתן לחדש אחריות גם אחרי שנגמרה האחריות (ככה זה בארצות הברית, לא יודע בארץ) לא בטוח ששווה אבל תשקול. 
- 
שלום הציעו לי לקנות מחשב ב2400 שקל האם כדאי לי לקנות? איזה עוד צילומי מסך לעלות?  @פשוט-שבפשוט דגם? 
- 
@mdy כתב בבירור | האם כדאי לי לקנות את המחשב הזה: אם כבר... יש לך אותו כאן 
 עם אחריות 3 שנים ובמחיר מעולהמישהו יכול להיכנס ולכתוב לי כמה הוא עולה ?פשוט החסימה שלי לא נותנת להיכנס לקישור 
- 
@mdy כתב בבירור | האם כדאי לי לקנות את המחשב הזה: אם כבר... יש לך אותו כאן 
 עם אחריות 3 שנים ובמחיר מעולהמישהו יכול להיכנס ולכתוב לי כמה הוא עולה ?פשוט החסימה שלי לא נותנת להיכנס לקישור @פשוט-שבפשוט כתב בבירור | האם כדאי לי לקנות את המחשב הזה: @mdy כתב בבירור | האם כדאי לי לקנות את המחשב הזה: אם כבר... יש לך אותו כאן 
 עם אחריות 3 שנים ובמחיר מעולהמישהו יכול להיכנס ולכתוב לי כמה הוא עולה ?פשוט החסימה שלי לא נותנת להיכנס לקישור 1,890 ₪ 

- 
שלום הציעו לי לקנות מחשב ב2400 שקל האם כדאי לי לקנות? איזה עוד צילומי מסך לעלות?  
- 
@פשוט-שבפשוט 
 למה אתה לא עונה מה הדגם המדוייק שלו?@משה-מזרחי טינקפד T 14 GEN 2 בכמה אתה ממליץ לי לקנות אותו? 
- 
@משה-מזרחי טינקפד T 14 GEN 2 בכמה אתה ממליץ לי לקנות אותו? @פשוט-שבפשוט כתב בבירור | האם כדאי לי לקנות את המחשב הזה: @משה-מזרחי טינקפד T 14 GEN 2 בכמה אתה ממליץ לי לקנות אותו? תפרט איזה דגם בדיוק, כי זה תלוי במפרט. 
- 
שלום הציעו לי לקנות מחשב ב2400 שקל האם כדאי לי לקנות? איזה עוד צילומי מסך לעלות?  
- 
@משה-מזרחי טינקפד T 14 GEN 2 בכמה אתה ממליץ לי לקנות אותו? @פשוט-שבפשוט זה הדגם הזה? 
 https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1151906
 תבדוק אם המפרט תואם (מעבד/RAM/נפח)