עזרה | רקע במחשב במסך בית נהיה שחור
-
כל איזה כמה זמן פתאום הרקע של המסך בית במחשב נהיה שחור אפילו שאני מחליף רקעים (כל הסמלים מופיעים הכל עובד רגיל רק התמונת מסך הולכת ונהיה שחור)
-
@ani.713 כתב בעזרה | רקע במחשב במסך בית נהיה שחור:
הולכת ונהיה שחור)
מה הכוונה הולכת ונהיה? לאט לאט זה נהיה יותר?
זה לא במקרה ההגדרות של בהירות מסך?@ע-ה-דכו-ע לא. לא לאט לאט אני נגיד משתמש בכרום אני חוזר למסך בית אני רואה שחור בהתחלה חשבתי שהמחשב נדפק אבל ראיתי שהכל עובד תקין החלפתי תמונה חשבתי שזה חד פעמי ואז ראיתי שכל כמה זמן (היום פעמיים) זה קורה
-
@ע-ה-דכו-ע לא. לא לאט לאט אני נגיד משתמש בכרום אני חוזר למסך בית אני רואה שחור בהתחלה חשבתי שהמחשב נדפק אבל ראיתי שהכל עובד תקין החלפתי תמונה חשבתי שזה חד פעמי ואז ראיתי שכל כמה זמן (היום פעמיים) זה קורה
-
כל איזה כמה זמן פתאום הרקע של המסך בית במחשב נהיה שחור אפילו שאני מחליף רקעים (כל הסמלים מופיעים הכל עובד רגיל רק התמונת מסך הולכת ונהיה שחור)
-
@ע-ה-דכו-ע לא. לא לאט לאט אני נגיד משתמש בכרום אני חוזר למסך בית אני רואה שחור בהתחלה חשבתי שהמחשב נדפק אבל ראיתי שהכל עובד תקין החלפתי תמונה חשבתי שזה חד פעמי ואז ראיתי שכל כמה זמן (היום פעמיים) זה קורה
-
אם אתה משתמש בWindows 7 ולא הפעלת אותו במשך 30 יום הרקע יהפוך כול מספר דקות לשחור
זו אחת מהדרכים של מייקרוסופט לתזכר אותך להפעיל את Windows
אני ממליץ להריץ סקריפט הפעלה או לקנות קוד הפעלהאם זה לא Windows 7 אז תנסה לחזור עדכון אחד אחורה כי יש דיווחים ב 10 ו 11 של עדכון כושל
בהצלחה
(❁´◡`❁) -
אם אתה משתמש בWindows 7 ולא הפעלת אותו במשך 30 יום הרקע יהפוך כול מספר דקות לשחור
זו אחת מהדרכים של מייקרוסופט לתזכר אותך להפעיל את Windows
אני ממליץ להריץ סקריפט הפעלה או לקנות קוד הפעלהאם זה לא Windows 7 אז תנסה לחזור עדכון אחד אחורה כי יש דיווחים ב 10 ו 11 של עדכון כושל
בהצלחה
(❁´◡`❁)גם לי יש את זה במחשב חדש וזה מעצבן