הצעת ייעול | להוסיף צ'אט בפרופיל
-
חשבתי על איזה רעיון
כמו שיש בפרופיל תאריך הצטרפות התחבר לאחרונה וכו' יהיה גם צ'אט
או שכל משתמש חדש יהיה לו "צ'אט" ויהיה כתוב לו נגיד "אין גישה" או משהו אחר בסיגנון וככה הוא יידע שאין לו גישה ואז כשיאשרו לו גישה יתחלף אוטומטי לנגיד "יש גישה" או משהו אחר ויהיה אפשר אחרי כן לערוך נגיד אחד שלא רוצה שישלחו לו הודעות בצ'אט הוא יכתוב שם "נא לא לשלוח הודעות" או "אין לי גישה להודעות" (למי שבחדר מחשבים ואין לו גישה) ואז ככה נרוויח את שתי הדברים ביחד א' שכל משתמש ידע אם יש לו גישה לצ'אט ב' וכל משתמש שיש לו גישה לצ'אט יוכל לכתוב אם הוא רוצה שישלחו לו הודעה או לא אם יש לו גישה וכו'
או רק מי שיש לו גישה לצ'אט הוא יוכל להוסיף את האופציה של הצ'אט שיוכל לכתוב שם את מה שאמרנו לעיל
אני ישמח לשמוע מה אתם אומרים על ההצעה
שבוע טוב -
חשבתי על איזה רעיון
או שכל משתמש חדש יהיה לו "צ'אט" ויהיה כתוב לו נגיד "אין גישה" או משהו אחר בסיגנון וככה הוא יידע שאין לו גישה ואז כשיאשרו לו גישה יתחלף אוטומטי לנגיד "יש גישה" או משהו אחר ויהיה אפשר אחרי כן לערוך נגיד אחד שלא רוצה שישלחו לו הודעות בצ'אט הוא יכתוב שם "נא לא לשלוח הודעות" או "אין לי גישה להודעות" (למי שבחדר מחשבים ואין לו גישה) ואז ככה נרוויח את שתי הדברים ביחד א' שכל משתמש ידע אם יש לו גישה לצ'אט ב' וכל משתמש שיש לו גישה לצ'אט יוכל לכתוב אם הוא רוצה שישלחו לו הודעה או לא אם יש לו גישה וכו'
או רק מי שיש לו גישה לצ'אט הוא יוכל להוסיף את האופציה של הצ'אט שיוכל לכתוב שם את מה שאמרנו לעיל
שבוע טוב@אלוף-תימן א. המנהלים לא רוצים שמשתמשים ידעו מכמה מוניטין אפשר לפתוח צ'אט / להחליף לתמונת פרופיל, ולכאורה אם יהפכו מאין גישה ליש גישה אז כולם כבר יודעים מתי זה אמור להתחלף,
ב. הוא יכול לחסום אותו בהגדרות🤪
-
חשבתי על איזה רעיון
שבוע טובעריכה: כמו שכתב @יוסף-אלחנן בהמשך זה לא עובד משום מה.
אפשר לכתוב בקונסול של הדפדפןapp.user.privileges.chat
ואם מישהו ממש חושב שזה נצרך אפשר ליצור סקריפט טמפורניקי שיציג את זה בעמוד הפרופיל. -
עריכה: כמו שכתב @יוסף-אלחנן בהמשך זה לא עובד משום מה.
ואם מישהו ממש חושב שזה נצרך אפשר ליצור סקריפט טמפורניקי שיציג את זה בעמוד הפרופיל.@ע-ה-דכו-ע כתב בהצעת ייעול | להוסיף צ'אט בפרופיל:
@אלוף-תימן
ואם מישהו ממש חושב שזה נצרך אפשר ליצור סקריפט טמפורניקי שיציג את זה בעמוד הפרופיל.
זה עושה
true
גם למשמשים לאין להם גישה לצ'אט -
@ע-ה-דכו-ע כתב בהצעת ייעול | להוסיף צ'אט בפרופיל:
@אלוף-תימן
ואם מישהו ממש חושב שזה נצרך אפשר ליצור סקריפט טמפורניקי שיציג את זה בעמוד הפרופיל.
זה עושה
true
גם למשמשים לאין להם גישה לצ'אט@יוסף-אלחנן כתב בהצעת ייעול | להוסיף צ'אט בפרופיל:
@ע-ה-דכו-ע כתב בהצעת ייעול | להוסיף צ'אט בפרופיל:
@אלוף-תימן
זה עושה
true
גם למשמשים לאין להם גישה לצ'אטבדקתי עכשיו ממשתמש שאין לו הרשאה וראיתי שאתה צודק
.
לא ברור למה.