להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (Abloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.5)
-
לאחר שעתיים עבודה..
תמונות פרופיל חסומות..
(כמובן שניתן לחסום ברמת שרת (נראה לי ש@אפרים-ד עשה ככה) אבל אני מעדיף ככה זה יותר נוח לי בעין..)@iosi-poli לא יהיה תמונות בתיקיות אחסון של וואצאפ?
-
@iosi-poli לא יהיה תמונות בתיקיות אחסון של וואצאפ?
@חיים100 ישיש שתי סוגי חסימות בעז"ה:
חסימת ברמת הURL (כמו אצל @אפרים-ד אם אני לא טועה)
חסימה ברמת המכשיר שלאט תתן להגדיל את התמונה בכלל.
אני הייתי אישית (אם כי אין לי טלפון משליאז אני לא כ"כ יכול להגיד
) הייתי משתמש בשניה.חסימת הווטצאפ תהייה מאוד מפורטת לרמה של איזה מסך בא לך לחסום אתה יכול לחסום או איזה מילה בא לך לחסום אתה יכול בעז"ה.
-
@חיים100 ישיש שתי סוגי חסימות בעז"ה:
חסימת ברמת הURL (כמו אצל @אפרים-ד אם אני לא טועה)
חסימה ברמת המכשיר שלאט תתן להגדיל את התמונה בכלל.
אני הייתי אישית (אם כי אין לי טלפון משליאז אני לא כ"כ יכול להגיד
) הייתי משתמש בשניה.חסימת הווטצאפ תהייה מאוד מפורטת לרמה של איזה מסך בא לך לחסום אתה יכול לחסום או איזה מילה בא לך לחסום אתה יכול בעז"ה.
@iosi-poli אם זה דרך נגישות וכו' תשים לב לכל העקיפות שאפשר לעשות כמו להחליף שפה וכו'
-
@iosi-poli אם זה דרך נגישות וכו' תשים לב לכל העקיפות שאפשר לעשות כמו להחליף שפה וכו'
@שניאור-שמח אני עושה את זה דרך אקטיביטים אי אפשר לעבוד עלי

לגבי המילים אתה צודק, אבל זה עניין של המשתמש. -

לגבי המילים אתה צודק, אבל זה עניין של המשתמש.@iosi-poli אלוף אתה!
-

לגבי המילים אתה צודק, אבל זה עניין של המשתמש.@iosi-poli אני גם עשיתי אפשרות בנגישות לפי אכטיויטי ו id.
(חוץ מהאפשרות לvpn במסלול מולטימדיה שאז זה רק טקסט ותמונות מטושטשת ברמת ה vpn) -
@iosi-poli אני גם עשיתי אפשרות בנגישות לפי אכטיויטי ו id.
(חוץ מהאפשרות לvpn במסלול מולטימדיה שאז זה רק טקסט ותמונות מטושטשת ברמת ה vpn) -
יש אפליקציה שקורים לו developer assistant ששם אני רואה על המסך מה כל דבר ואיפה.
וחוץ מזה יש לי אפליקציה שבניתי בשבילי שמקליט לי את כל מה שיש במסך עם נגישות לקובץ לוג....
Developer Assistant_1.4.2.ap
logcuract.zip
-
@דוד-המלך-3 @iosi-poli ניסיתי לברר ולכאורא רק חסימות MDM נתמכות גם בפתיחת פרופיל חדש אבל אפשר לתת לAblok עצמה אופציה לפתוח משתמש חדש ולהחיל את כל ההגדרות שכבר הגדירו במשתמש הראשי ואם זה באמת אפשרי ו@iosi-poli יהיה לו זמן לפתח את זה נשמח מאד כולנו
-
וחוץ מזה יש לי אפליקציה שבניתי בשבילי שמקליט לי את כל מה שיש במסך עם נגישות לקובץ לוג....
logcuract.zip
-
logcuract.zip
-
ערכתי שם והעלתי לך עכשיו את האפליקציה של הלוג והקוד מקור שתוכל להוציא לוג יותר מדויק לפי מה שתצטרך... כי הלוג שם לא הכי מסודר....
-
ערכתי שם והעלתי לך עכשיו את האפליקציה של הלוג והקוד מקור שתוכל להוציא לוג יותר מדויק לפי מה שתצטרך... כי הלוג שם לא הכי מסודר....
-
@iosi-poli רק שיהיה אפשרות לכל מי שרוצה לקבל באופן חינמי ויפה באפליקציה עם קומפוז וכו' את כל מה שצריך לחסימת מכשיר!!!
בהצלחה! -
-
-