להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (Abloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.5)
-
נו ומה הבעיה שההגנה עובדת כמצופה?
זה מצויןןןןן
רק אם יש דרך להציל את המכשיר שעשינו עליו ניסוי זה סתם איזה נגן שקנינו אותו במיוחד לניסוי הזה מעלי אקספרס
והבעיה שאם אחד הבחורים יעשה את זה על המכשיר יותר יקר שנקנה, ככה הוא יהרוס מכשיר ולבא עליו בתלונה אי אפשר כי סוכ״ס הוא עושה איתנו חסד שהוא בכלל הלך לאסוף -
רק אם יש דרך להציל את המכשיר שעשינו עליו ניסוי זה סתם איזה נגן שקנינו אותו במיוחד לניסוי הזה מעלי אקספרס
אם אני מבין נכון זה עכשיו נעול לחשבון הגוגל של המפתח,
א"כ פנה למייל תמיכה לעיל.כה הוא יהרוס מכשיר
תכניס frp משלך וזה יהיה נעול לחשבון גוגל ההוא בלבד במקום לחשבון המפתח,
וכך במידה והוא יאפס תוכל פשוט להכנס לחשבון גוגל ולפתוח את המכשיר.@cfopuser אם זה על המייל של המנהל - מדוע זה לא מציג לי את האפשרות להכנס למייל מסוים בכלל, ורק ברגע שאני לוחץ ע"ז זה מחזיר את הפלאפון למצב הפתיחה?
-
@iosi-poli יש ברקוד להתקנת האפליקציה עוד מהפעלת המכשיר?
@K.O.G עוד מעט יהיה - אבל גם עוד מעט לא יצטרכו .
בחודש הקרוב אני מקווה בעז"ה להעלות את אייבלוק לגוגל פליי, והיא תסתמך ברובה על נגישות.
ולכן, אני מבקש בזאת:למי שיש מכשיר כלשהו, (סמסונג ודומיו כי יש לי כמה שיאומי ורדמי בבית) שרוצה שיהיה לו תמיכה בשירותי נגישות - שישלח לי מייל, ויתאם איתי, ובעז"ה נתאים את זה גם לו.
-
בחודש הקרוב אני מקווה בעז"ה להעלות את אייבלוק לגוגל פליי, והיא תסתמך ברובה על נגישות.
ולכן, אני מבקש בזאת:למי שיש מכשיר כלשהו, (סמסונג ודומיו כי יש לי כמה שיאומי ורדמי בבית) שרוצה שיהיה לו תמיכה בשירותי נגישות - שישלח לי מייל, ויתאם איתי, ובעז"ה נתאים את זה גם לו.
@iosi-poli ואיך האפליקציה תקבל פקודת adb?
-
@iosi-poli ואיך האפליקציה תקבל פקודת adb?
@אביגדור-ברמן היא לא תצטרך..
אבל יהיה אפשרות הקשחה כמובן, וזה יהיה יותר ממומלץ
-
לא עברתי על כל השרשור...
יש באיי בלוק או אמור להיות באיי בלוק אפשרת חסימה אינטרנט לאפליקציות?
לדוגמא אני רוצה שיהיה לי את הגלריה של גוגל אבל שלא יהיה לגלריה אפשרות להתחבר לאינטרנט
ולעומת זאת אני כן רוצה אינטרנט בשביל המקלדת גוגל וכד'
תודה
(המקלדת והגלריה זה רק דוגמא...) -
לא עברתי על כל השרשור...
יש באיי בלוק או אמור להיות באיי בלוק אפשרת חסימה אינטרנט לאפליקציות?
לדוגמא אני רוצה שיהיה לי את הגלריה של גוגל אבל שלא יהיה לגלריה אפשרות להתחבר לאינטרנט
ולעומת זאת אני כן רוצה אינטרנט בשביל המקלדת גוגל וכד'
תודה
(המקלדת והגלריה זה רק דוגמא...)@סטלה-דקדושה כן חומת אש גרסה 0.5.1.
תגדיר את האפליקציות לפני שאתה מפעיל את הVPN. -
@iosi-poli מה המייל ?
-
@סטלה-דקדושה כן חומת אש גרסה 0.5.1.
תגדיר את האפליקציות לפני שאתה מפעיל את הVPN.@iosi-poli איפה אני מוצא את זה בהגדרות
לא מוצא מקום שכתוב חומת אש -
@iosi-poli איפה אני מוצא את זה בהגדרות
לא מוצא מקום שכתוב חומת אש@סטלה-דקדושה למטה באיזור של אפשרויות הסרה לאייבלוק
(יש לך את הגירסא המעודכנת?!) -
@iosi-poli מה המייל ?
-
@סטלה-דקדושה למטה באיזור של אפשרויות הסרה לאייבלוק
(יש לך את הגירסא המעודכנת?!)@elch
מצאתי את החומת אש
אבל איפה אני בוחר איזה אפליקציות לחסום מהרשת ואיזה להשאיר ברשת?
לך יש גרסה אחרת?

-
-
מי שיש מכשיר כלשהו, (סמסונג ודומיו כי יש לי כמה שיאומי ורדמי בבית) שרוצה שיהיה לו תמיכה בשירותי נגישות - שישלח לי מייל, ויתאם איתי, ובעז"ה נתאים את זה גם לו.
מה הנגישות תוסיף לחסימה?
-
@elch
מצאתי את החומת אש
לך יש גרסה אחרת?

@סטלה-דקדושה תיכנס לתוך האופצייה של חומת אש לאפליקציות שם יש לך אופצייה לבחור איזה אפליקציות לא יהיה להם גישה לאינטרנט לאחר מכן תלחץ על הכפתור שמפעיל את חומת האש
(שוב זה נימצא למטה תגלול כמעט עד הסוף) -
@elch
מצאתי את החומת אש
לך יש גרסה אחרת?

@סטלה-דקדושה ||זה לא המסך של החומת אש כן?!||
-
@סטלה-דקדושה ||זה לא המסך של החומת אש כן?!||
@elch איפה יש APK של אייבלוק שיעדכן את האייבלוק עם חומת אש?
תודה -
י ישראלש התייחס לנושא זה
-
@iosi-poli לא רוצה לאכזב אותך אבל הוספת נגישות בצורה אגרסיבית משמעותה כמעט 100 אחוז שגוגל לא יאשרו את האפליקציה בחנות שלהם הם מאוד קשוחים בנושא הנגישות...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות