להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5)
-
@cfopuser כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5):
@יוסי-מחשבים או בזה https://mitmachim.top/topic/86870/להורדה-תוכנת-התקנה-ל-a-bloq
שיערתי שבזה זה הסתבך לו...
-
מישהו יכול לענות לי הורדתי את התוכנה שנותנת הרשאות איפסתי את הטלפון ועכשיו אני על מסך ההתחלה מה עושים?
איך אני יוריד את הAPK אם עדיין אני בגדרה? -
מישהו יכול לענות לי הורדתי את התוכנה שנותנת הרשאות איפסתי את הטלפון ועכשיו אני על מסך ההתחלה מה עושים?
איך אני יוריד את הAPK אם עדיין אני בגדרה?@הרב-של-השכונה אתה לא צריך לכאורה (בחלק מהמכשיררים כן צריך)
פשוט תגדיר את המכשיר ולאחר מכן תתקין עם תוכנת ההתקנה. -
@הרב-של-השכונה אתה לא צריך לכאורה (בחלק מהמכשיררים כן צריך)
פשוט תגדיר את המכשיר ולאחר מכן תתקין עם תוכנת ההתקנה.@iosi-poli הא אז לא כמו שחשבתי להגדיר להוריד ואז לחבר לתוכנה נכון?
-
@איש-אחד-7 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5):
@cfopuser בשלב הסופי של ההתקנה
תכניס את האפליקציה למכשיר ותתקין ואז תשתמש בתוכנה הבאה לנתינת הרשאות:
secureguardinstaller.exe -
איך אני יוריד את הAPK אם עדיין אני בגדרה?@iosi-poli אם רוצים להתקין ישר אחרי איפוס על ידי פרופיל עבודה צריך קוד qr בשביל זה נחכה למישהו (האמממ) שיעשה את זה
הייתי מכין לך אבל צריך את הchecksum בשביל זה
-
@איש-אחד-7 מידע נוסף ואז הפעל בכול מקרה
-
@iosi-poli אם רוצים להתקין ישר אחרי איפוס על ידי פרופיל עבודה צריך קוד qr בשביל זה נחכה למישהו (האמממ) שיעשה את זה
-
@iosi-poli אם רוצים להתקין ישר אחרי איפוס על ידי פרופיל עבודה צריך קוד qr בשביל זה נחכה למישהו (האמממ) שיעשה את זה
@cfopuser מה זה משנה אם אחרי איפוס או לא תכלס במכשיר אחרי ההגדרה אז אני יוריד את הAPK בלי להכניס עדיין חשבון בכרום ואז אחבר לתוכנה ואתקין מה הבעיה?
{גם ככה אין לי מצלמה ואני לא מעוניין בQR למרות שזה לא משנה} -
@cfopuser מה זה משנה אם אחרי איפוס או לא תכלס במכשיר אחרי ההגדרה אז אני יוריד את הAPK בלי להכניס עדיין חשבון בכרום ואז אחבר לתוכנה ואתקין מה הבעיה?
{גם ככה אין לי מצלמה ואני לא מעוניין בQR למרות שזה לא משנה}@הרב-של-השכונה יש מכשירים שצריך וזה פשוט דרך אחרת להתקין ללא צורך במחשב או במכשיר אחר
בתכלס חבר תמכשיר למחשב תפעיל תתוכנה ותעקוב אחרי ההוראות
-
@איש-אחד-7 'מידע נוסף' - 'הפעל בכל זאת'
-
{גם ככה אין לי מצלמה ואני לא מעוניין בQR למרות שזה לא משנה}@הרב-של-השכונה אין דבר כזה, אתה לא יכול להפעיל את הטלפון בלי חשבון גוגל, ואחרי שתכניס חשבון כבר לא תוכל להתקין את האפליקציה....
אין מה לעשות רק לעבוד עם קוד QR -
@הרב-של-השכונה אין דבר כזה, אתה לא יכול להפעיל את הטלפון בלי חשבון גוגל, ואחרי שתכניס חשבון כבר לא תוכל להתקין את האפליקציה....
אין מה לעשות רק לעבוד עם קוד QR@הלמדן-הטכנאי הכול תלוי בדגם ובחברה לכן לחלק צריך קוד qr ולחלק מספיק להסיר את החשבון ידנית
-
@cfopuser הכנתי קוד QR למי שמעוניין, אך לא בדקתי אותו, מוזמנים לבדוק.
הקוד הוא לגירסא 0.4.2 המתוקנת.
-
-
@הלמדן-הטכנאי למה לא ל0.4.5?
-
@cfopuser זה אמור לעבוד, רק שאני לא יכתוב את זה בביטחון כל עוד לא בדקתי.
-
@cfopuser זה אמור לעבוד, רק שאני לא יכתוב את זה בביטחון כל עוד לא בדקתי.
@הלמדן-הטכנאי איך חישבת?
-
@הלמדן-הטכנאי למה לא ל0.4.5?
@iosi-poli
כי את האמת עשיתי את זה לפני שיצא 0.4.5אני יכול לעשות גם על זה כשיהיה לי קצת זמן
-
@iosi-poli
כי את האמת עשיתי את זה לפני שיצא 0.4.5אני יכול לעשות גם על זה כשיהיה לי קצת זמן
@הלמדן-הטכנאי אתה חייב למה שיש בגיטהאב כי אתה הרי מוריד מהגיטהאב...