להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5) (Prebuild: 0.4.5.3)
-
@iosi-poli
מישהו ביקש ממני להשאיר לו מייל בלבד.יש איך לסגור את הדפדפן הפנימי?
לחסום WebView?מצב קיוסק עובד כעת בסדר ויעזור לזה?
תודה!
@MAKRO כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5) (Prebuild: 0.4.5.3):
@iosi-poli
מישהו ביקש ממני להשאיר לו מייל בלבד.למה לא תשתמש בקיידרואיד?
-
@MAKRO כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5) (Prebuild: 0.4.5.3):
@iosi-poli
מישהו ביקש ממני להשאיר לו מייל בלבד.למה לא תשתמש בקיידרואיד?
@שניאור-שמח כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5) (Prebuild: 0.4.5.3):
למה לא תשתמש בקיידרואיד?
כבר עובד תקין לגמרי?
ואיך מבחינת זלילת סוללה? כי אייבלוק לא לוקח כלום מהסוללה בלי VPN -
@iosi-poli לא. Qin f21 pro עם dumbdroid (אנדרואיד 14)
-
@שניאור-שמח כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5) (Prebuild: 0.4.5.3):
למה לא תשתמש בקיידרואיד?
כבר עובד תקין לגמרי?
ואיך מבחינת זלילת סוללה? כי אייבלוק לא לוקח כלום מהסוללה בלי VPN@MAKRO כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5) (Prebuild: 0.4.5.3):
למה לא תשתמש בקיידרואיד?
כבר עובד תקין לגמרי?
עדיין גרסת בטא, אבל עובד תקין
ואיך מבחינת זלילת סוללה? כי אייבלוק לא לוקח כלום מהסוללה בלי VPN
לא לוקח הרבה
-
למה לא תשתמש בקיידרואיד?
כבר עובד תקין לגמרי?
עדיין גרסת בטא, אבל עובד תקין
ואיך מבחינת זלילת סוללה? כי אייבלוק לא לוקח כלום מהסוללה בלי VPN
לא לוקח הרבה
@שניאור-שמח תודה!
זכור לי משהו שהפריע לי, שבכל הדלקה של המכשיר היה צריך לאשר את קיידרואיד או משהו כזה, וגם במסך הנעילה זה מופיע, ועוד סוג כאלה דברים שאני לא זוכר עכשיו. יודע אם העניינים הללו גם בסדר? -
@שניאור-שמח תודה!
זכור לי משהו שהפריע לי, שבכל הדלקה של המכשיר היה צריך לאשר את קיידרואיד או משהו כזה, וגם במסך הנעילה זה מופיע, ועוד סוג כאלה דברים שאני לא זוכר עכשיו. יודע אם העניינים הללו גם בסדר? -
שלום לכל האלופים
אשמח לדעת האם יש אפשרות לחסום את האיפוס שניתן לאפס ע"י לחצני הווליום בינתיים כל מה שניסיתי לא צלח אשמח שמישהו יסביר לי תודה משהו כמו זה???@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5) (Prebuild: 0.4.5.3):
הגנת FRP.
מונע איפוס קשיח למכשיר.
-
לא כל כך הצלחתי להסתדר עם הNetGuard...?
באפשרויות VPN יש 4 כפתורים- חסימת אינטרנט VPN
- חסימת הגדרות VPN
- התקן והגן על NETGUARD
- כפה את NETGUARD....
הסיסמה על NETGUARD עובדת מצוין, אבל כשאני מפעיל את הכפתורים 2,3,4 אני לא יכול מתוך האפל' של NETGUARD להפעיל את הVPN לעבור למצב ON, זה לא נותן
מצד שני אם אני מבטל את אפשרות 2 ומפעיל רק את 3 ו4 אז אני יכול להפעיל את הVPN אבל אז אני גם יכול לבטל אותו...? אפילו שאפשרות 4 דולקת אני פשוט נכנס להגדרות ומבטל או מוחק את הפרופיל..?
חוץ מזה יש עוד שאלה, האם אפשר לחסום את האפשרות של מיטוב הסוללה/הגבלות שימוש ברקע?
-
לא כל כך הצלחתי להסתדר עם הNetGuard...?
באפשרויות VPN יש 4 כפתורים- חסימת אינטרנט VPN
- חסימת הגדרות VPN
- התקן והגן על NETGUARD
- כפה את NETGUARD....
הסיסמה על NETGUARD עובדת מצוין, אבל כשאני מפעיל את הכפתורים 2,3,4 אני לא יכול מתוך האפל' של NETGUARD להפעיל את הVPN לעבור למצב ON, זה לא נותן
מצד שני אם אני מבטל את אפשרות 2 ומפעיל רק את 3 ו4 אז אני יכול להפעיל את הVPN אבל אז אני גם יכול לבטל אותו...? אפילו שאפשרות 4 דולקת אני פשוט נכנס להגדרות ומבטל או מוחק את הפרופיל..?
חוץ מזה יש עוד שאלה, האם אפשר לחסום את האפשרות של מיטוב הסוללה/הגבלות שימוש ברקע?
@Sci לפי מה שאני הבנתי
המצב כרגע הוא בערך כזה
נטגרד לא חוסם כמו שצריך
ולכן גם לא ימשיכו לתקן ולסדר את הבעיות שלו - וישנם המון
@iosi-poli מכניס את החסימה של אפליקציות לאינטרנט לתוך האייבלוק
וזה יהיה בעזרת השם בעדכון הבא
שיצא כשיהיה מוכן
אם אתה רוצה אתה יכול להתקין את הגרסת ניסיון ששם כבר יש את זה
על אחריותך