להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5)
-
@iosi-poli לי לא עובד
-
@iosi-poli לי לא עובד
@מרדכי-קאר מה הוא כותב?
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
בעיקרון הבאג של המולטימדיה תוקן.
אין לי דרך באמת לדעת, אבל זה נראה ככה.מי האמיץ שיעיז לנסות?!!!!!!!!!!!!!!
כמובן תודה על העדכון!!!!!!!!!!!!בעז"ה בעדכון הבא יהיה המון שיפורים ותיקוני באגים,
סליחה על השאלה החופרת... אתה מתכוון להוציא את זה בזמן הקרוב או שאתה יוצא להפסקה לכבוד תחילת הזמן?.......
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
כמובן תודה על העדכון!!!!!!!!!!!!בעז"ה בעדכון הבא יהיה המון שיפורים ותיקוני באגים,
סליחה על השאלה החופרת... אתה מתכוון להוציא את זה בזמן הקרוב או שאתה יוצא להפסקה לכבוד תחילת הזמן?.......
@נחום-גמזו כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
אני יוצא להפסקה, ואני יעבוד על זה ב"רקע", ומתי שהוא אני ישחרר את זה. -
@iosi-poli לי לא עובד העדכון זה מראה כך:
יש מצב שאתה מעלה את זה בזיפ? -
@iosi-poli לי לא עובד העדכון זה מראה כך:
יש מצב שאתה מעלה את זה בזיפ?@קראנץ-ונילה יש לך הגנה או משהו
תוריד מכאן - https://github.com/sesese1234/SecureGuardMDM/raw/refs/heads/main/app/release/Abloq-release.apk -
@iosi-poli גם לי לא עובד זה עושה בבה
-
@iosi-poli גם לי לא עובד זה עושה בבה
-
@מרדכי-קאר מה הוא כותב?
@iosi-poli
הוא טען והפס טעינה כל הזמן הגיע ל80 והתחיל מהתחלה.בכל מקרה התקנתי עכשיו על מכשיר A10 אנדרואיד 11 וחסמתי כל מיני אפשרויות ואפליקציות
אחרי הפעלה מחדש האנדרואיד לא עלה
נהיה מסך עם רקוברי, מי שהמכשיר היה אצלו ניסה לעשות איפוס למכשיר ואז המכשיר נדלק על מצב בטוח והוא דורש את חשבון הגוגל שהיה מחובר בהתחלה
הבעיה שזה מכשיר שהגיע מאח של דוד של מישהו עלום, בקיצור אין איך להשיג את החשבון...
אשמח מאוד לעזרה -
@iosi-poli
הוא טען והפס טעינה כל הזמן הגיע ל80 והתחיל מהתחלה.בכל מקרה התקנתי עכשיו על מכשיר A10 אנדרואיד 11 וחסמתי כל מיני אפשרויות ואפליקציות
נהיה מסך עם רקוברי, מי שהמכשיר היה אצלו ניסה לעשות איפוס למכשיר ואז המכשיר נדלק על מצב בטוח והוא דורש את חשבון הגוגל שהיה מחובר בהתחלה
הבעיה שזה מכשיר שהגיע מאח של דוד של מישהו עלום, בקיצור אין איך להשיג את החשבון...
אשמח מאוד לעזרה@מרדכי-קאר אויש...
איך אני משיג אותך?
תנסה לעקוף עם SAMFW.
ומה הדלקת בדיוק?@מרדכי-קאר כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5):
הוא טען והפס טעינה כל הזמן הגיע ל80 והתחיל מהתחלה.
בעיית אינטרנט כלשהי כנראה
-
@iosi-poli
אשמח מאוד לעזרה -
@ישראליי @iosi-poli
או בעבריתהפעלת ADB... נכשלה
גרסת סמסונג זו אינה נתמכת. נסה לשדרג לאחור, להשתמש בשיטת אבטחה חדשה
או השתמש בשיטה בתשלום (כפתור אדום למטה)
יש למישהו רעיון אחר?@מרדכי-קאר תפתח נושא חדש ואני ישתדל לעזור.
זה אמור להיות "עקיפת FRP בA10" או משהו בשביל שיוכלו לעזור לך
-
@ישראליי @iosi-poli
או בעבריתהפעלת ADB... נכשלה
גרסת סמסונג זו אינה נתמכת. נסה לשדרג לאחור, להשתמש בשיטת אבטחה חדשה
או השתמש בשיטה בתשלום (כפתור אדום למטה)
יש למישהו רעיון אחר? -
@iosi-poli
אלוף אתה
התקנתי עכשיו על המכשיר העשירי כבר וזה אנדרואיד 6 שהיה נתקע לי בהתחלה וקורס ועכשיו אחרי העדכון עובד חלק
בנוסף אשמח אם יהיה אפשרות שהסיסמה ברירת מחדל תהיה רק מספרים ומי שיירצה יוכל לעשות סיסמה מורכבת גם מאותיות ככה זה יותר נוח להקליד כמו שיש בקיידרואיד
תודה אלוף! -
@iosi-poli
אלוף אתה
התקנתי עכשיו על המכשיר העשירי כבר וזה אנדרואיד 6 שהיה נתקע לי בהתחלה וקורס ועכשיו אחרי העדכון עובד חלק
בנוסף אשמח אם יהיה אפשרות שהסיסמה ברירת מחדל תהיה רק מספרים ומי שיירצה יוכל לעשות סיסמה מורכבת גם מאותיות ככה זה יותר נוח להקליד כמו שיש בקיידרואיד
תודה אלוף!@DYDY6137 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5):
זה עניין של נוחות ואני לא מתפקס בנוחות עכשיו.
כרגע אני מתפקס בלהעיף את כל הבאגים.
אני יעשה את זה כשיהיה לי קצת "אוויר", ושכל הבאגים ירדו בעז"ה.