להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2)
-
@יוסי-מחשבים אהההה, כי הוא לא חוסם ביומטרי...
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.4.1) (כולל הגנת FRP!):
@יוסי-מחשבים אהההה, כי הוא לא חוסם ביומטרי...
וזה כל הקטע, שגם אם אני עוצר לפני הביומטרי קבלתי סיסמה, כי חייבים להגדיר סיסמה לפני הביומטרי...
-
מה יהיה בעדכון הבא בעז"ה (אני פשוט עובד עליו הרבה בגלל בעיות טכניות...
-
עדכון אוטומטי
-
אפשרות להחלפת צד למתגים של החסימה שיופיעו בימין, ואפשרות להחלפתם בתיבות סימון
-
אפשרות לנעילת הגדרות (נסיוני)
@iosi-poli יש אפשרות כלשהי לחסום את ההגדרות של הווייז
יש הרבה גמחים של ווייז והם לא אוהבים שאנשים משנים את ההגדרות (אדם אחד מחליט להגדיר כבישי אגרה וכל הבאים אחריו צריכים לשלם...).
השאלה היא האם זה בכלל קשור למה שפיתחת. -
-
@iosi-poli יש אפשרות כלשהי לחסום את ההגדרות של הווייז
יש הרבה גמחים של ווייז והם לא אוהבים שאנשים משנים את ההגדרות (אדם אחד מחליט להגדיר כבישי אגרה וכל הבאים אחריו צריכים לשלם...).
השאלה היא האם זה בכלל קשור למה שפיתחת.@יוסי-מחשבים אני יגיד לך את האמת - אני יכול להאזין לאקטיביטים וברגע שהם נפתחים - להקריס את הוייז...
אבל 2 דברים:
א. זה מסובך לי ולא שווה את הזמן אם זה רק להגדרות של וויז.
ב. זה לא יעבוד ככנראה כמו שצריך על כל וויד, בגלל שיש הבדלים בין הגרסאות והאקטיביטים וכו'
למסקנה: לא שווה להשקיע על זה את הזמן... -
@יוסי-מחשבים אני יגיד לך את האמת - אני יכול להאזין לאקטיביטים וברגע שהם נפתחים - להקריס את הוייז...
אבל 2 דברים:
א. זה מסובך לי ולא שווה את הזמן אם זה רק להגדרות של וויז.
ב. זה לא יעבוד ככנראה כמו שצריך על כל וויד, בגלל שיש הבדלים בין הגרסאות והאקטיביטים וכו'
למסקנה: לא שווה להשקיע על זה את הזמן...@iosi-poli השאלה אם יש איזו דרך לבדוק קבוע מה ההוסטים הבעייתיים בוויז ובכל אפליקציה בסיסית, ולתת למשתמש הפשוט דרך לחסום אותם בכוחות עצמו.
כי לי למשל זו בעיה ממש גדולה בגמ"ח וויז שלי. -
@iosi-poli השאלה אם יש איזו דרך לבדוק קבוע מה ההוסטים הבעייתיים בוויז ובכל אפליקציה בסיסית, ולתת למשתמש הפשוט דרך לחסום אותם בכוחות עצמו.
כי לי למשל זו בעיה ממש גדולה בגמ"ח וויז שלי.@שאול-208 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.4.1) (כולל הגנת FRP!):
@iosi-poli השאלה אם יש איזו דרך לבדוק קבוע מה ההוסטים הבעייתיים בוויז ובכל אפליקציה בסיסית, ולתת למשתמש הפשוט דרך לחסום אותם בכוחות עצמו.
כי לי למשל זו בעיה ממש גדולה בגמ"ח וויז שלי.יש ערוך של אפרים ד
-
@שאול-208 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.4.1) (כולל הגנת FRP!):
כי לי למשל זו בעיה ממש גדולה בגמ"ח וויז שלי.יש ערוך של אפרים ד
@למה-באתי כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.4.1) (כולל הגנת FRP!):
יש ערוך של אפרים ד
לא עבד למכשיר שלי,
@נחמן-פלח כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.4.1) (כולל הגנת FRP!):
הקלטת תעבורה
בכל עדכון גירסה לפנות לעזרת הציבור כאן?
@נחמן-פלח כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.4.1) (כולל הגנת FRP!):
זה מובנה בנטגאןרד
צריך הסבר ברור לזה ולשימוש בזה.
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.4.1) (כולל הגנת FRP!):
לגבי וויז ספציפית - אפשר פשוט לערוך אותו.
זה לא כזה פשוט למשתמש הפשוט...
לגבי כל השאר - בעבודה לגבי הוסטים
אלוף, מחכים.
-
אלוף, מחכים.
-
אלוף, מחכים.
-
@שאול-208 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.4.1) (כולל הגנת FRP!):
כשתגלה איך זה יקח לך פחות מ2 דקות
-
@נחמן-פלח דווקא שרפתי על זה היום למעלה מחצי שעה רק ללמוד מה התוכנות הנצרכות במחשב,
איך לקרוא את ההוסטים הבעייתים ואיך לחסום אותם (בשתי תוכנות נפרדות) -
@iosi-poli האמת, לא ידעתי על זה..
הפרויקט שלו היה מאוד לא ברור למי שלא חי את הנושא לעומקו, ולא היה הסבר מופשט לציבור הפשוט.. -
@iosi-poli האמת, לא ידעתי על זה..
הפרויקט שלו היה מאוד לא ברור למי שלא חי את הנושא לעומקו, ולא היה הסבר מופשט לציבור הפשוט.. -
@נחמן-פלח דווקא שרפתי על זה היום למעלה מחצי שעה רק ללמוד מה התוכנות הנצרכות במחשב,
איך לקרוא את ההוסטים הבעייתים ואיך לחסום אותם (בשתי תוכנות נפרדות) -
@שאול-208 זה מאוד פשוט אני אסביר בקצרה
תפעיל הקלטת אקטיבטי (יש בmt manger)
כנס לדפדפן המובנה תעתיק את האטיקבטי הנוכיח
לך לקובץ מיינפסט תמצא שמה את השורה עם האקטיבטי שהעתקת תמחק אותה וכל פעם שתנסה להגיע לדפדפן הוייז יקרוס -
@נחמן-פלח שמת לב שכל שורה צריכה ביאור? למי שלא מבין בזה כמוני..
זה שיש לי קצת מוניטין לא אומר שאני מבין גם בנושאים האלו...