להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.7) (קוד פתוח)
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.7) (קוד פתוח):
מתקין מסודר לחסימה (התחלתי עכשיו)
מה הכוונה? לעדכון?
@YOLEVI כמו בקיידרואיד, למען האנשים הפשוטים.
מצחיק, אני גם יוצר אותו בקומפוס מולטיפלטפורם, מה שלא-מתייאש יצר דרכו נראה לי
-
@iosi-poli ידוע לך אם אני יכול לפתוח שני משתמשים ולהתקין על כל אחד מהם בנפרד את SecureGuard?
פשוט אני רוצה שלחלק מהאפליקציות לא תהיה גישה לאינטרנט אז אני ישים אותם במשתמש נפרד שבו אני יגדיר שאין אינטרנט כלל, עד שיצא העדכון המיוחל כמובן -
@iosi-poli ידוע לך אם אני יכול לפתוח שני משתמשים ולהתקין על כל אחד מהם בנפרד את SecureGuard?
פשוט אני רוצה שלחלק מהאפליקציות לא תהיה גישה לאינטרנט אז אני ישים אותם במשתמש נפרד שבו אני יגדיר שאין אינטרנט כלל, עד שיצא העדכון המיוחל כמובן@YOLEVI יעבוד ברמת הרעיון, בגלל שחלק מהחסימות הם ברמת משתמש, ובאמת יעבדו!, אבל, חלקם גם לא, והם ברמת המכשיר כולו, וזה לא יעזור לך לכאורה.
ורוב החסימות המשמעותיות הם ברמת מכשיר.
אתה יכול לראות בקוד המקור.
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.7) (קוד פתוח):
חכו איזה חודש, ויהיה לכם מצב קיוסק עם חסימת אינטרנט לאפליקציות
באמת התרגלנו לכל יום עדכון...מה עם החסימת אינטרנט לפי אפליקציות? יש סיכוי לכמה ימים?
@YOLEVI כלול בנטגארד
-
@iosi-poli השבתתי דברים קלאסיים בהגדרות, וכעת לא מופיעה לי המקלדת... אלא רק זיהוי דיבור של גוגל,
אני מקווה שאצליח להתגבר על זה באמצעות הכתבה איפשהו של הסיסמא ואז העתקה, אבל השאלה היא איזו הגדרה מכבה את זה. -
@iosi-poli השבתתי דברים קלאסיים בהגדרות, וכעת לא מופיעה לי המקלדת... אלא רק זיהוי דיבור של גוגל,
אני מקווה שאצליח להתגבר על זה באמצעות הכתבה איפשהו של הסיסמא ואז העתקה, אבל השאלה היא איזו הגדרה מכבה את זה.@שאול-208 מוזמן לגלות...
תמיד תוכל לערוך בקלות בקוד המקור, ולהתאים לעצמך.
(פתרון לבעיה הספציפית שלך: אפליקצית מקלדת אחרת) -
@שאול-208 מוזמן לגלות...
תמיד תוכל לערוך בקלות בקוד המקור, ולהתאים לעצמך.
(פתרון לבעיה הספציפית שלך: אפליקצית מקלדת אחרת)@iosi-poli תודה, השבתתי אפליקציה שנקראת GBOARD וכעת החזרתי אותה, למייעשה הפתרון שמצאתי היה לשנות שם לאיזה קובץ דרך המחשב ואז להעתיק ולהדביק..
-
@iosi-poli תודה, השבתתי אפליקציה שנקראת GBOARD וכעת החזרתי אותה, למייעשה הפתרון שמצאתי היה לשנות שם לאיזה קובץ דרך המחשב ואז להעתיק ולהדביק..
@שאול-208 ג'י בארד זה אפליקצית המקלדת של אנדרואיד...
דיי מובן התוצאה -
@iosi-poli נו מה לעשות... ככה זה כשמשביתים ללא מחשבה..
אגב, מה יקרה אם אני משבית את SecureGuard:
לא שאני הולך לעשות את זה.. -
@iosi-poli נו מה לעשות... ככה זה כשמשביתים ללא מחשבה..
אגב, מה יקרה אם אני משבית את SecureGuard:
לא שאני הולך לעשות את זה..@שאול-208 חה, זה משהו שאני חייב להעיף וזה יותר מידי פשוט, אבל אין לי זמן לזה!!!
זה פשוט שורה אחת של קוד, עם לא יותר מ30 תווים...
אני ישתדל להכניס את זה בעידכון קורב (למחוק אותה מהרשימה, למי שלא הבין...)
ולא יקרה כלום כנראה, האפליקציה תקרוס, כי אי אפשר להשבית אותה כי היא דוויס אוונר, או שיקרה משהו קטסטרופלי אחר, אין לי מושג... -
@iosi-poli האם ישנה כרגע אפשרות שבכניסה ל SecureGuard יבקש ישר סיסמא ולא יראה את כל מה שחסום?
חיפשתי ולא ראיתי משהו כזה כרגע,
המטרה שלי היא שכשאני מביא מכשיר לבן אדם (גמ"ח וויז) אין לו מול העיניים כלום, פשוט כלום, לא בעמוד הבית ולא בגלריה, מבחינתי שאפילו לא יהיה לו גישה להגדרות (אבל אני חושש להשבית את הגדרות לך תדע מה ידפק הפעם... -
@iosi-poli האם ישנה כרגע אפשרות שבכניסה ל SecureGuard יבקש ישר סיסמא ולא יראה את כל מה שחסום?
חיפשתי ולא ראיתי משהו כזה כרגע,
המטרה שלי היא שכשאני מביא מכשיר לבן אדם (גמ"ח וויז) אין לו מול העיניים כלום, פשוט כלום, לא בעמוד הבית ולא בגלריה, מבחינתי שאפילו לא יהיה לו גישה להגדרות (אבל אני חושש להשבית את הגדרות לך תדע מה ידפק הפעם...@שאול-208 חשבתי על זה, אני איישם את מתישהו.
בעקירון אפשר לשנות את זה בקודהמקור ע"י הוספת קריאה לפסוורד מנג'ר במאיין אקטיביטי -
@YOLEVI כלול בנטגארד
כמובן
הוא אשר אמרתי עד העדכון הבא -
@YOLEVI כלול בנטגארד
כמובן
הוא אשר אמרתי עד העדכון הבא@YOLEVI לא יקרה כלום עד העידכון של נטגארד נקודה.
-
@שאול-208 חשבתי על זה, אני איישם את מתישהו.
בעקירון אפשר לשנות את זה בקודהמקור ע"י הוספת קריאה לפסוורד מנג'ר במאיין אקטיביטי@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.7) (קוד פתוח):
הוספת קריאה לספוורד מנג'ר במאיין אקטיביטי
לא למדתי סינית... אבל אני שמח שיש כאן מומחים לשפות..
-
@YOLEVI לא יקרה כלום עד העידכון של נטגארד נקודה.
עליו אני מדבר נו
נהיה פה שיח חרשים נראה לי, אנחנו לא על אותו גל
אבל בכל מקרה מחכים בסבלנות
-
הוספת קריאה לספוורד מנג'ר במאיין אקטיביטי
לא למדתי סינית... אבל אני שמח שיש כאן מומחים לשפות..
@שאול-208
, אם היית קצת מתעסק עם אפליקציות עם סיסמה היית מבין...
-
@iosi-poli אגב למה איו גיטהאב לפרוייקט יותר נוח להשתמש בגיט כדי לערוך את הפרוייקט וכו'
גם אנשים יוכלו לעזור ככהלדוג' לעשות שינוי לפאסוורד מנג'ר
-
@iosi-poli אגב למה איו גיטהאב לפרוייקט יותר נוח להשתמש בגיט כדי לערוך את הפרוייקט וכו'
גם אנשים יוכלו לעזור ככהלדוג' לעשות שינוי לפאסוורד מנג'ר
@cfopuser בעידכון הבא יהיה, כי אני חייב בגלל נטגארד והרשיון המציק.