להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.3.4) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח)
-
@אפרים-ד כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.3.4) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
@מנדי יש מכשירים שיעבוד רק עם ברקוד במכשיר מאופס.. בכל אופן תוכל לנסות להשבית עם רוט את האפליקציות עם החשבונות
מה הכונה ברקוד? כי לאפס את המכשיר עשיתי ולא עזר,
להשבית את האפליקציות, הכוונה לכל אפליקציות גוגל? -
@מנדי תכנס בהגדרות ותחפש חשבונות ותראה למי שיש חשבון ותשבית אותו אני מתכוון יותר לחשבונות של אפליקציות של סמסונג וכמובן גם גוגל
-
אחרי חפירות והרבה נסיונות, הבעיה אצלי היא שהטאבלט שלי סמסונג, והבעיה כנראה קשורה ל- KNOX של סמסונג, ראיתי באשכול של קיידרואיד שאין לזה פתרון,
@מנדי כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.3.4) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
אחרי חפירות והרבה נסיונות, הבעיה אצלי היא שהטאבלט שלי סמסונג, והבעיה כנראה קשורה ל- KNOX של סמסונג, ראיתי באשכול של קיידרואיד שאין לזה פתרון,
יש לזה פתרון והוא קצת מסובך אבל אני אנסה להסביר הרעיון הוא שמוסיפים עוד חשבון של משהו אחר ואז בתוכנה של קיידרואיד היא מזהה את החשבון הנוסף ומסירים אותו ומתקינים מיד בלי לנתק את המכשיר את הקיידרואיד וזה עובד
מקווה שהסברתי מספיק ברור... -
@מנדי כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.3.4) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
יש לזה פתרון והוא קצת מסובך אבל אני אנסה להסביר הרעיון הוא שמוסיפים עוד חשבון של משהו אחר ואז בתוכנה של קיידרואיד היא מזהה את החשבון הנוסף ומסירים אותו ומתקינים מיד בלי לנתק את המכשיר את הקיידרואיד וזה עובד
מקווה שהסברתי מספיק ברור...@DYDY6137 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.3.4) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
מקווה שהסברתי מספיק ברור...ניסיתי, וכאן זה לא עוזר,
-