להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2)
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
@YOLEVI לא אם הכפתור שמוביל לשם חסום...
אגב איך חסום?
Mdm או נגישות? -
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
@YOLEVI לא קיים - אני מעיף אותו מהapk של פנגו גאון
לא הבנתי
אתה עורך את פנגו ואת וויז או חוסם גישה דרך האפליקציה שלך -
@YOLEVI לא קיים - אני מעיף אותו מהapk של פנגו גאון
לא הבנתי
אתה עורך את פנגו ואת וויז או חוסם גישה דרך האפליקציה שלך -
@iosi-poli
איזה ישיבה אתה??
אני יסדר לך פטור עד שהאפליקציה תהיה גמורה -
@iosi-poli
איזה ישיבה אתה??
אני יסדר לך פטור עד שהאפליקציה תהיה גמורה -
@iosi-poli אפשר קישור לאפליקציה גירסא 0.3.7
-
מישהו יכול לשלוח קישור או apk להורדת האפליקציה הכי מעודכנת (או ההכי נוחה למשתמש בלי באגים וכמה שיותר אבטחה..) אשמח תודה
-
@למה-באתי כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
@YOLEVI כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
שים לב שעדכון וויז ופנגו מגוגל פליי זה פירצה חמורה מאוד כי בשניהם יש דפדפן פנימי !!!
לענ"ד עדיף ללא עדכון שלהם (ואז יוכלו להתקין מראש גירסה ערוכה ללא דפדפן) וגם ככה לא דחוף לעדכן אותם הם עובדים בכלבגרדנט החדש יש חסימ הוסטים וזה לא אמור להיות הבעייה
זה כבר פעיל?
חוץ מזה בפנגו זה בעיה כי מה תחסום? את האתר של פנגו? גם האפליקציה לא תעבוד@YOLEVI כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
חוץ מזה בפנגו זה בעיה כי מה תחסום? את האתר של פנגו? גם האפליקציה לא תעבוד
זה ממש לא נכון!
פנגו עובד מצוין גם כשחסמת את האתר של פנגו -
@cfopuser כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
@פיהוק תמחק את האפליקצייה בטלפון ואז תתקין מחדש דרך התוכנה
ללא הועיל
מה יכולה להיות הבעיה?
אין לי את האפשרות לחסום אפילקציות מסוימות.