להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2)
-
@mefateach כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
@elie1105 לא קשור!!
ולמה אתה אומר שזה לא קשור ?
-
@elie1105 כי זה לא עובד על אקטיביטי (כנראה host או משהו דומה) או עריכה של האפליקציה או רוט
@mefateach כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
@elie1105 כי זה לא עובד על אקטיביטי (כנראה host או משהו דומה)
https://github.com/kdroidFilter/KDroidDatabase/blob/17659996843c8fe5ced22039a6bec2d54f8a7eba/app-policies/communication/com.whatsapp.json#L69
ומה אתה מבין מזה ?
חוץ מזה ש @לא-מתייאש כתב הרבה פעמים שהוא לא עובד עם עריכות אפליקציות או רוט. -
אם מישהו יודע תכל'ס איך לדעת איזה חלון בדיוק נמצא על המסך, גם מכניסה ממאין אקטיביטי וכו' , בלי לגמור את הסוללה בחמש דקות (לקרא את כל הטקסט על המסך עם נגישות
) - אני אשמח לדעת.
@iosi-poli יש 1 נגישות 2 גישה לנתוני שימוש.
בהצלחה -
@iosi-poli הייתי שמח אם במצב קיוסק איכשהו תהיה גישה לחבר בלוטוס למרות שלא תהיה גישה להגדרות, (הגדרת מכשיר חדש נמצאת בתוך ההגדרות)
תודה!@שאול-208 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
@iosi-poli הייתי שמח אם במצב קיוסק איכשהו תהיה גישה לחבר בלוטוס למרות שלא תהיה גישה להגדרות, (הגדרת מכשיר חדש נמצאת בתוך ההגדרות)
תודה!זה מעולה למולטימדיות
-
@iosi-poli יש 1 נגישות 2 גישה לנתוני שימוש.
בהצלחה -
אם מישהו יודע תכל'ס איך לדעת איזה חלון בדיוק נמצא על המסך, גם מכניסה ממאין אקטיביטי וכו' , בלי לגמור את הסוללה בחמש דקות (לקרא את כל הטקסט על המסך עם נגישות
) - אני אשמח לדעת.
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
אם מישהו יודע תכל'ס איך לדעת איזה חלון בדיוק נמצא על המסך, גם מכניסה ממאין אקטיביטי וכו' , בלי לגמור את הסוללה בחמש דקות (לקרא את כל הטקסט על המסך עם נגישות ) - אני אשמח לדעת.
יש ב mt manager עם הרשאת נגישות אולי תבדוק איך זה עובד