להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.9) (Open source)
-
@iosi-poli התקנת עם אפליקציה
-
@קרט לא.
אני עם רימון על הרשת כבר שנים, וחיברתי עליה הרבה מכשירי אנדרואיד (וגם IOS), אני יודע מה זה רימון על הרשת וריומן על המכשיר (לי אישית יש על המחשב הנייד רימון)
מאוד מוזר לי מה שאתם אומרים.@iosi-poli
שאתה מחבר אנדרואיד על רשת של רימון, אתה מקבל סינון גם באתרים מאובטחים?
לרימון ברשת יש מסלול שבברירת מחדל זה ללא סינון ורק אם מתקינים את התוכנההשלהם זה מסננן -
@iosi-poli
שאתה מחבר אנדרואיד על רשת של רימון, אתה מקבל סינון גם באתרים מאובטחים?
לרימון ברשת יש מסלול שבברירת מחדל זה ללא סינון ורק אם מתקינים את התוכנההשלהם זה מסננן -
@iosi-poli
לא התכוונתי למה שסיננו לך בפועל,
תסתכל כאן יש להם בסינון על רשת 2 מסלוללים מותאם אישית וגלישה במכשיר מוגן, בראשון אתה מגדיר לכל מכשיר רמת סינון שונה, ואם לא התקנת את התוכנה אתה מקבל סינון מינמלי בלבד שלא מצריך תעודת אבטחה, ובשניה אתה מקבל את אותה רמת הגנה לכל נמכשירים -
אז במתכונת החדשה, זה מה שמגיע בעז"ה ל0.4.0:
-
FRP מותאם אישית, עם אפשרות לכנסת USERID מהמשתמש.
-
תיקון עניין הסיסמה (חסימת שיגור אקטיביטים, סגירת האפליקציה ביציאה, ביטול סיסמה לשמירה)
-
כמה תיקונים לקונפליקטים (אפליקציות צד שלישי לא מותקנות כשהתקנות חסומות, ועוד כמה שלא עולים לי כרגע בראש)
-
קטגוריות לחסימות
-
-
@iosi-poli
תסתכל כאן יש להם בסינון על רשת 2 מסלוללים מותאם אישית וגלישה במכשיר מוגן, בראשון אתה מגדיר לכל מכשיר רמת סינון שונה, ואם לא התקנת את התוכנה אתה מקבל סינון מינמלי בלבד שלא מצריך תעודת אבטחה, ובשניה אתה מקבל את אותה רמת הגנה לכל נמכשירים -
@iosi-poli
תסתכל כאן יש להם בסינון על רשת 2 מסלוללים מותאם אישית וגלישה במכשיר מוגן, בראשון אתה מגדיר לכל מכשיר רמת סינון שונה, ואם לא התקנת את התוכנה אתה מקבל סינון מינמלי בלבד שלא מצריך תעודת אבטחה, ובשניה אתה מקבל את אותה רמת הגנה לכל נמכשיריםהנה מה שג'ימיני ענה לי לתעודת אבטחה
הפתרון המלא לאפליקציית אנדרואיד בקוטלין
השיטה נקראת Network Security Configuration (הגדרות אבטחת רשת). היא מאפשרת לך להגדיר בצורה נקייה ובטוחה על אילו תעודות CA (רשויות אישורים) האפליקציה שלך תסמוך, בנוסף לאלו שהמערכת סומכת עליהן כברירת מחדל.שלב 1: השגת תעודת האבטחה (פעולה חד-פעמית עבורך כמפתח)
התחבר לרשת נטפרי.
הורד את קובץ התעודה מהקישור: http://netfree.link/netfree-ca.crt
שנה את שם הקובץ לשם פשוט באנגלית, למשל netfree_ca.crt.
שלב 2: הוספת התעודה לפרויקט האנדרואיד שלך
ב-Android Studio, פתח את תצוגת הפרויקט (Project).
נווט אל התיקייה app/src/main/res.
לחץ עליה קליק ימני ובחר New -> Directory. תן לתיקייה החדשה את השם raw.
גרור את קובץ התעודה netfree_ca.crt שהורדת אל תוך התיקייה החדשה res/raw.
שלב 3: יצירת קובץ הגדרות האבטחה
נווט שוב אל התיקייה app/src/main/res.
לחץ עליה קליק ימני ובחר New -> Directory. תן לתיקייה החדשה את השם xml.
לחץ קליק ימני על תיקיית xml החדשה ובחר New -> XML Resource File.
תן לקובץ את השם network_security_config.xml ולחץ על OK.
הדבק את התוכן הבא לתוך הקובץ החדש שיצרת:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <network-security-config> <base-config> <trust-anchors> <certificates src="system" /> <certificates src="@raw/netfree_ca" /> </trust-anchors> </base-config> </network-security-config>
שלב 4: קישור קובץ ההגדרות לאפליקציה
פתח את הקובץ app/src/main/AndroidManifest.xml.
בתוך תג ה-<application>, הוסף את המאפיין android:networkSecurityConfig:
<application android:icon="@mipmap/ic_launcher" android:label="@string/app_name" ... android:networkSecurityConfig="@xml/network_security_config"> <activity ...> ... </activity> </application>
-
הנה מה שג'ימיני ענה לי לתעודת אבטחה
הפתרון המלא לאפליקציית אנדרואיד בקוטלין
השיטה נקראת Network Security Configuration (הגדרות אבטחת רשת). היא מאפשרת לך להגדיר בצורה נקייה ובטוחה על אילו תעודות CA (רשויות אישורים) האפליקציה שלך תסמוך, בנוסף לאלו שהמערכת סומכת עליהן כברירת מחדל.שלב 1: השגת תעודת האבטחה (פעולה חד-פעמית עבורך כמפתח)
התחבר לרשת נטפרי.
הורד את קובץ התעודה מהקישור: http://netfree.link/netfree-ca.crt
שנה את שם הקובץ לשם פשוט באנגלית, למשל netfree_ca.crt.
שלב 2: הוספת התעודה לפרויקט האנדרואיד שלך
ב-Android Studio, פתח את תצוגת הפרויקט (Project).
נווט אל התיקייה app/src/main/res.
לחץ עליה קליק ימני ובחר New -> Directory. תן לתיקייה החדשה את השם raw.
גרור את קובץ התעודה netfree_ca.crt שהורדת אל תוך התיקייה החדשה res/raw.
שלב 3: יצירת קובץ הגדרות האבטחה
נווט שוב אל התיקייה app/src/main/res.
לחץ עליה קליק ימני ובחר New -> Directory. תן לתיקייה החדשה את השם xml.
לחץ קליק ימני על תיקיית xml החדשה ובחר New -> XML Resource File.
תן לקובץ את השם network_security_config.xml ולחץ על OK.
הדבק את התוכן הבא לתוך הקובץ החדש שיצרת:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <network-security-config> <base-config> <trust-anchors> <certificates src="system" /> <certificates src="@raw/netfree_ca" /> </trust-anchors> </base-config> </network-security-config>
שלב 4: קישור קובץ ההגדרות לאפליקציה
פתח את הקובץ app/src/main/AndroidManifest.xml.
בתוך תג ה-<application>, הוסף את המאפיין android:networkSecurityConfig:
<application android:icon="@mipmap/ic_launcher" android:label="@string/app_name" ... android:networkSecurityConfig="@xml/network_security_config"> <activity ...> ... </activity> </application>
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.9) (Open source):
@אפרים-ד פשוט פקודת אנינסטול בADB
פקודה רגילה מסירה דוויס אוונר??
מנסיון זה לא מסיר ממש מוזר -
אוקי, אני יוצר שרשור עדכונים לSecureGuard, כי נמאס לי ממה שהולך כאן...
https://mitmachim.top/post/997934 -
https://mitmachim.top/post/997934@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.9) (Open source):
https://mitmachim.top/post/997934אולי תעלה שם את כל הגרסאות, שאם למישהו לא יעבוד גרסה חדשה יוכל להשתמש בגרסאות קודמות...
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.9) (Open source):
https://mitmachim.top/post/997934אולי תעלה שם את כל הגרסאות, שאם למישהו לא יעבוד גרסה חדשה יוכל להשתמש בגרסאות קודמות...
-
-
@מיישה אין לי כח להעלות את כל הקודמות, אבל מעכשיו אני יעלה לשם
אתם גם יכולים לשמור את הקישורים, הם נשארים פעילים!@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.9) (Open source):
אין לי כח להעלות את כל הקודמות, אבל מעכשיו אני יעלה לשם
אתם גם יכולים לשמור את הקישורים, הם נשארים פעילים!תוכל לעלות פוסט עם רשימת הגירסאות- וכל גירסא תהיה קישור לשרשור פה - לפוסט הרלוונטי
-
אין לי כח להעלות את כל הקודמות, אבל מעכשיו אני יעלה לשם
אתם גם יכולים לשמור את הקישורים, הם נשארים פעילים!תוכל לעלות פוסט עם רשימת הגירסאות- וכל גירסא תהיה קישור לשרשור פה - לפוסט הרלוונטי
@יאיר-דניאל פשוט מאוד - כל גרסה שאני יעלה יהיה לה שם קישור- וכאן הקישור יהיה העדכני ביותר בלבד
-
@יאיר-דניאל פשוט מאוד - כל גרסה שאני יעלה יהיה לה שם קישור- וכאן הקישור יהיה העדכני ביותר בלבד
@iosi-poli כוונתי הייתה למה שכתב:
@מיישה כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.9) (Open source):
אולי תעלה שם את כל הגרסאות, שאם למישהו לא יעבוד גרסה חדשה יוכל להשתמש בגרסאות קודמות...
שאולי תכתוב עוד פוסט בשרשור החדש, עם כל הקישורים לגירסאות שעשית עד כה.
-
לגבי עניין תעודות האבטחה של נטפרי ואתרוג/רימון
אני תמיד מתקין אישור CA לכל רשת,
לפני שהתקנתי אישור CA במכשיר לא היה לי את ההודעה הזו (נראה לי..)
ואחרי שהתקנתי תעודת אבטחה של נטפרי התחיל להיות לי המסך הזה
בכל מקרה זה קצת בעייתי כי צריך אישור CA מותאם לכל סוגי הספקים,
כידוע, כל התקנת CA תעבוד רק אם תעודת האבטחה הורדה מאותה הרשת שבה גולשים כעת. -
כידוע, כל התקנת CA תעבוד רק אם תעודת האבטחה הורדה מאותה הרשת שבה גולשים כעת.@שאול-208 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.9) (Open source):
נראה לחי הוא חושב שהIT התקין, אז הוא פשוט מקפיץ בלי לבדוק...
@שאול-208 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.9) (Open source):
כידוע, כל התקנת CA תעבוד רק אם תעודת האבטחה הורדה מאותה הרשת שבה גולשים כעת.
אני יכול לעשות שירות שמתקין בשביל כל רשת שאתה נמצא בה באופן אוטומטי, אבל זה יהיה חור בראש רציני
-
כידוע, כל התקנת CA תעבוד רק אם תעודת האבטחה הורדה מאותה הרשת שבה גולשים כעת.