להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.9) (Open source)
-
תודה רבה
נראה שזה עובד טוב
אבקש שתוסיף אופציה בחסימת ווייפי שיהיה אפשרות לבחור לאיזה ווייפי להתחבר(כמובן ללא אפשרות להגדיר חיבור חדש)
זה יכול להיות שימושי לדוגמא במערכת מולטימדיה לבחור האם להתחבר למצלמת דרך או לנטסטיק.מקווה שמובן
@בני2 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.7) (קוד פתוח):
אבקש שתוסיף אופציה בחסימת ווייפי שיהיה אפשרות לבחור לאיזה ווייפי להתחבר(כמובן ללא אפשרות להגדיר חיבור חדש)
זה יכול להיות שימושי לדוגמא במערכת מולטימדיה לבחור האם להתחבר למצלמת דרך או לנטסטיק.זה כבר קיים.
אתה צריך בזמן ההגדרה של האפליקציה להיות מחובר לרשת שהינך מעוניין שהיא תתחבר גם בעתיד, וככה היא תשאר מחוברת, גם אם תכבה ותדליק את המכשיר.
צורת הפעולה היא שזה בעצם 'נועל' את הוייפיי על אותו המצב, שזה אומר שגם אי אפשר לכבות אותו. נפק"מ לסוללה וכדו'. [לי אישית זה לא מפריע]. -
אוקי, אני רוצה לעשות תיאום ציפיות קצר:
מה אתם מצפים שיהיה בעדכון הבא?פשוט תכתבו את כל מה שכתבתם בשרשור באריכות והסכמתי לו...
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.7) (קוד פתוח):
מה אתם מצפים שיהיה בעדכון הבא?פשוט תכתבו את כל מה שכתבתם בשרשור באריכות והסכמתי לו...
קיוסק. אינטרנט רק על אפליקציות מסוימות.
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.7) (קוד פתוח):
קיוסק. אינטרנט רק על אפליקציות מסוימות.
@למה-באתי כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.7) (קוד פתוח):
קיוסק
לא הסכמתי לזה, אמרתי שזה יבוא בעדכונים הבאים.
@למה-באתי כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.7) (קוד פתוח):
אינטרנט רק על אפליקציות מסוימות.
יבוא.
-
קיוסק
לא הסכמתי לזה, אמרתי שזה יבוא בעדכונים הבאים.
אינטרנט רק על אפליקציות מסוימות.
יבוא.
@iosi-poli זה אומר רשימה לבנה?
תודה. -
@iosi-poli זה אומר רשימה לבנה?
תודה. -
@דאבל כן. כל מה שיש בנטגארד. (מוזמן לחפש באינטרנט נטגארד)
ווידגט?
-
חסימת אינטרנט לפי אפליקציה, סימן מים ואל תשכח לנוח קצת בין גירסה לגירסה
-
חסימת אינטרנט לפי אפליקציה, סימן מים ואל תשכח לנוח קצת בין גירסה לגירסה
-
-
אוקי, אז הנה מה שיהיה בעז"ה ב0.3.8:
-
תמיכה מלאה בNet Guard, על כל תכונותיו.
-
העלאה של הפרויקט לגיטהאב (יקח איזה יום עד שכל הפרויקט יהיה בגיטהאב)
@iosi-poli
מחכים בקוצר רוח,
זה מקפצה אדירה... -
-
-
-
-
-
אמרת שאתה מפסיק עם מתמחים עד שאתה מסיים את החסימה
זה ADHD אמיתי
-
-
@iosi-poli אם אני שם את החסימה שלך יש לי סמל כשרות כמו של הדרן וכל זה?
אם לא אולי תעשה את מה ש @מזכירותי הביא?
תודה@שלמה-רביב ממש לא, סימן מים יהיה בגרסה 0.3.9.
-
לא יודע מה איתכם..
אבל אני חושב ככה..
מכיוון שזה נהיה כבר חסימה ממש גדולה ורחבה שכבר מתחילים לעשות לה לוגואים ותמונות רקע כשרות וכו וכו ואפילו אם יהיה בהמשך סימן מים אז עוד חודשיים היא תכנס יותר חזק למגזר ואז יתחילו ביקורות וכו וכו שרק מי שיש לו את החסימה הזאת זה כשר ועוד ועוד..
אבל ברגע שזה קוד פתוח אז עוד שנה וחצי שהמשגיחים יתחילו להסכים רק עם הסינון הזה וכו אז יגיע איזה חכמולוג קטן ויסיר את כל ההגנות וישאיר רק את הרקע היפה ואת החלון שנראה כאילו יש את כל החסימות והסינונים וסימן מים וכו.. ורח"ל שלא נגיע לידי טרייף..אולי פשוט להפסיק לעשות את ה בקוד פתוח?
-
לא יודע מה איתכם..
אבל אני חושב ככה..
מכיוון שזה נהיה כבר חסימה ממש גדולה ורחבה שכבר מתחילים לעשות לה לוגואים ותמונות רקע כשרות וכו וכו ואפילו אם יהיה בהמשך סימן מים אז עוד חודשיים היא תכנס יותר חזק למגזר ואז יתחילו ביקורות וכו וכו שרק מי שיש לו את החסימה הזאת זה כשר ועוד ועוד..
אבל ברגע שזה קוד פתוח אז עוד שנה וחצי שהמשגיחים יתחילו להסכים רק עם הסינון הזה וכו אז יגיע איזה חכמולוג קטן ויסיר את כל ההגנות וישאיר רק את הרקע היפה ואת החלון שנראה כאילו יש את כל החסימות והסינונים וסימן מים וכו.. ורח"ל שלא נגיע לידי טרייף..אולי פשוט להפסיק לעשות את ה בקוד פתוח?
-
@למה-באתי מסכים.
אני מוכן לשלב לוגיקה שתהפוך את הוספת סימן מים ושינווי לוגו לבדיחה בקוד המקור, ולעשות מדריך.
חוץ מזה, כל אחד יעשה כרצונו.
מה אומרים?ולא, זה לעולם לא יפסיק להיות קוד פתוח.
@למה-באתי מסכים.
אני מוכן לשלב לוגיקה שתהפוך את הוספת סימן מים ושינווי לוגו לבדיחה בקוד המקור, ולעשות מדריך.
חוץ מזה, כל אחד יעשה כרצונו.
מה אומרים?אני מאד רוצה וחושב שיהיה ממש טוב
ולא, זה לעולם לא יפסיק להיות קוד פתוח.
-
לא יודע מה איתכם..
אבל אני חושב ככה..
אולי פשוט להפסיק לעשות את ה בקוד פתוח?
קוד פתוח זה חשוב מאד
אישית אני מסתכל על זה ככלי למי שרוצה שליטה והגבלה מלאים של המכשיר שלו ו/או של ילדיו וכדו'
ברור לכל בר דעת שאם רוצים להפוך את זה מחסימה להכשר צריך לעבור לפלפטפורמה סגורה עם אפשרות לאכיפה מסודרת אחרת רק הזקנואבל צריך לשים לב להבדל בין חסימה להכשר פלטפורמה כזו הנותנת לך שליטה מלאה בפיצ'רים ובחסימה יכולה להיות אחלה חסימה בפרט עם אתה נותן למישהו אחר את הסיסמה אבל לא יכולה להוות הכשר בשום צורה כשבשתי הקלקות וסיסמה אפשר להעיף הכל לפך.
@iosi-poli אני עוקב אחרי השרשור מיום היווצרו ולא יצא לי להביע עדיין את ההתפעלות מדובר בפרויקט ענק שאפו!
בתור vibecoding זו אליפות להוציא דבר יחסית מושלם ועשית את זה ביג טיים -
אולי פשוט להפסיק לעשות את ה בקוד פתוח?
קוד פתוח זה חשוב מאד
אישית אני מסתכל על זה ככלי למי שרוצה שליטה והגבלה מלאים של המכשיר שלו ו/או של ילדיו וכדו'
ברור לכל בר דעת שאם רוצים להפוך את זה מחסימה להכשר צריך לעבור לפלפטפורמה סגורה עם אפשרות לאכיפה מסודרת אחרת רק הזקנואבל צריך לשים לב להבדל בין חסימה להכשר פלטפורמה כזו הנותנת לך שליטה מלאה בפיצ'רים ובחסימה יכולה להיות אחלה חסימה בפרט עם אתה נותן למישהו אחר את הסיסמה אבל לא יכולה להוות הכשר בשום צורה כשבשתי הקלקות וסיסמה אפשר להעיף הכל לפך.
@iosi-poli אני עוקב אחרי השרשור מיום היווצרו ולא יצא לי להביע עדיין את ההתפעלות מדובר בפרויקט ענק שאפו!
בתור vibecoding זו אליפות להוציא דבר יחסית מושלם ועשית את זה ביג טיים