להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.7) (קוד פתוח)
-
@שמואל5 אוקי, אם תוכל להביא לי שני דברים:
גרסת אנדרואיד, ודגם מכשיר.
לאחר מכן אבדוק את זה לעומק יותר.
@iosi-poli אנדרואיד 10, רדמי 7
אשריך על העבודת קודש הזאת! ועוד בחינם! -
אשריך על העבודת קודש הזאת! ועוד בחינם! -
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.6) (קוד פתוח):
אפשרות לחסימת תעבורה לחלוטין על אפליקציות ספציפיות בלבד, שאם למשל יש אפליקצייה של סייר קבצים עם פרסומות, אני עושה עליה חסימת תעבורה, ואז הסייר עובד בלי פרסומות.
זה טיפה מסובך לי, אני יבדוק.
ברשותך אני יביע את דעתי וכמובן אתה תעשה מה שאתה חושב שהכי טוב.
לגבי ביטול אינטרנט מאפליקציות ספציפיות זה שדרוג ענק וחשוב מאוד ששווה להשקיע עליו
(היום למשל הביאו לי טאבלט לחסימה עם מלא משחקים ורצו להשאיר וויז מייל ובנקים, אבל בגלל שחששתי שבאחד המשחקים יהיה דפדפן פנימי נאלצתי להשים קיידרואיד ולוותר על בנקים, אם היה לי אופציה בSecureGuard לבטל אינטרנט מאפליקציות ספציפיות בייתי מבטל לכל המשחקים ומוסיף בנקים)@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.6) (קוד פתוח):
וכן צריך בנפרד לעשות שמירה גם על החסימות וגם על השבתת אפליקציות, אולי אפשר לעשות את האישור על שניהם יחד, אפשר לעשות כמו הרעיון של קיידרואיד, שיש רשימה של חסימות, ובאחד מהרשימה יש סוויצ' השבת אפליקציות, ונפתח לשונית של בחירת אפליקציות להשבתה.
זה עניין של הגנה, אבל אתה צודק.
אבל אני לא אוהב בקיידרואיד שאתה יכול להכנס להגדרות, זה מחליש את ה"מראה".
אבל לגבי השמירה אתה צודק אני יהפוך את זה מאסטר בוטון, שיהיה אחראי על השמירה של הכל.
(שזה יהיה מסובך...)
לגבי זה אומנם זה יהיה נחמד אבל זה ממש לא קריטי ולכן אם זה מסובך לדעתי לא צריך להשקיע על זה
@YOLEVI כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.6) (קוד פתוח):
לגבי זה אומנם זה יהיה נחמד אבל זה ממש לא קריטי ולכן אם זה מסובך לדעתי לא צריך להשקיע על זה
וזהו, החלטתי שזה גם יותר נוח לי מבחינת ניראות, ויתר נוח מבחינת קידוד
אז לא, זה לא יגיע כנראה אף פעם לאפליקציה!מה שכן לא החלטתי עדין זה האם להסיר את הסיסמה בשביל לגשת להגדרות.
אני צריך את הדעה שלכם בנושא!
תגיבו למטה, אם אתם בעד או נגד.
כל אחד מוזמן להשפיע.
-
@YOLEVI כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.6) (קוד פתוח):
אז לא, זה לא יגיע כנראה אף פעם לאפליקציה!מה שכן לא החלטתי עדין זה האם להסיר את הסיסמה בשביל לגשת להגדרות.
כל אחד מוזמן להשפיע.
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.6) (קוד פתוח):
מה שכן לא החלטתי עדין זה האם להסיר את הסיסמה בשביל לגשת להגדרות.
כלומר שגישה להגדרות תהיה ללא סיסמה ורק שמירת ההגדרות תחייב סיסמה?
אני נגד (הנראות של האפליקציה הרבה יותר יפה ככה שלא כל אחד יכול לנבור בתוך כל ההגדרות, ובתכלס מה מדובר כאן על עוד פעם אחת לעשות סיסמה זה לא כזה נורא)
מצב קיוסק לא באמת כזה נצרך כי אפשר להשבית את כל היישומים שאתה לא רוצה אז זה בעצם כמו קיוסק
אם תוכל לבדוק כמה זה מסובך לעשות רשימת אפליקציות שלהם ספציפית לא תהיה גישה לרשת, זה יהיה ממש מושלם
תודה רבה רבה
אפליקציה ברמה גבוהה שמאוד נצרכת
-
@1020 אני לא הזכרתי שיש הגנת FRP בכוונה, אבל נתתי לאנשי שיודעים מה הם עושים, לשים הגנת FRP בעצמם.
@1020 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.6) (קוד פתוח):
אז בעצם אם יש לי את הסיסמה של החשבון גוגל הראשון שהוכנס, אני יכול לעשות איפוס קשיח?
בהחלט.
ברשותך אני יביע את דעתי וכמובן אתה תעשה מה שאתה חושב שהכי טוב.
לגבי ביטול אינטרנט מאפליקציות ספציפיות זה שדרוג ענק וחשוב מאוד ששווה להשקיע עליו
(היום למשל הביאו לי טאבלט לחסימה עם מלא משחקים ורצו להשאיר וויז מייל ובנקים, אבל בגלל שחששתי שבאחד המשחקים יהיה דפדפן פנימי נאלצתי להשים קיידרואיד ולוותר על בנקים, אם היה לי אופציה בSecureGuard לבטל אינטרנט מאפליקציות ספציפיות בייתי מבטל לכל המשחקים ומוסיף בנקים)אני יכול לנסות להשקיע על זה זמן, אבל תבינו שזה יבוא על חשבון תכונות אחרות שאני 100% יכול לעשות.
אני יכול לנסות להשקיע על זה זמן, אבל תבינו שזה יבוא על חשבון תכונות אחרות שאני 100% יכול לעשות.
אני חושב לענ"ד שזה עדיף על תכונות אחרות, השאלה היא גם איזה תכונות אחרות?
-
אשריך על העבודת קודש הזאת! ועוד בחינם!@שמואל5 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.6) (קוד פתוח):
אנדרואיד 10, רדמי 7
אויש, שיאומי בעייתי.
בעידכון הבא בעז"ה אני יפרסם קוד QR, שיפתור את הבעיה הזאת.
על poco ניסיתי להתקין גם עם הqr את קיידרואיד ולא נתן, שיאומי ממש בעייתי
-
@iosi-poli לא עובד. בתוכנה כתוב שנתנו הרשאות בהצלחה וגם ב adb נראה שעבד, אבל האפליקציה עדיין לא מזהה את זה שיש לה הרשאות. יצאתי מהחשבון גוגל וגם נסיתי אחרי נתינת ההרשאות להפעי אצ הטלפון מחדש ולא עזר
@RearmostPant23 אולי יש לך עוד משתמש כי גם ב-2 משתמשים זה עושה בעיות
מה שקרה לי בקיידרואיד -
כל אחד מוזמן להשפיע.
אני חושב שצריך סיסמא לכניסה להגדרות ויציאה שומרת אוטומטית ללא קוד.
-
@iosi-poli ג"א חושב שהרבה יותר יפה שההגדרות לא יוצגו לפני הזנת הסיסמא.
ייש"כ עצום! זה אפליקציה ממש מטורפת! -
-
עדכון: גרסה 0.3.7
-
נוסף פילטר "אפליקציות מסך הבית" במסך חסימת אפליקציות.
-
נוסף חיפוש לאפליקציות במסך "חסימת אפליקציות" ובמסך "אפליקציות חסומות".
-
נוסף כפתור לראיית הסיסמה המוקלדת בכל שדות הסיסמה.
-
מעכשיו, ברגע שמסירים את ההגנה, כל ההגנות מתכבות באופן אוטומטי, והאפליקציות חוזרות, בלי צורך לעשות כלום!
-
האפליקציה עוצבה מחדש!
תיקוני באגים:
קריסה בעת שמירת ההגדרות, במצבים מסוימים.
אשמח לקבל פידבק!
(יום שישי, אני ממש לחוץ ואני אפיילו לא יכול ליצור צילומי מסך מחוסר זמן....)
@YOLEVI חיכית לעדכון כזה, לא?
@שמואל5 , בכל מקרה הQR לא יעבוד ספציפית לך, אז אני לא בלחץ לשחרר אותו, וגם אין לי זמן היום
-
-
עדכון: גרסה 0.3.7
-
נוסף פילטר "אפליקציות מסך הבית" במסך חסימת אפליקציות.
-
נוסף חיפוש לאפליקציות במסך "חסימת אפליקציות" ובמסך "אפליקציות חסומות".
-
נוסף כפתור לראיית הסיסמה המוקלדת בכל שדות הסיסמה.
-
מעכשיו, ברגע שמסירים את ההגנה, כל ההגנות מתכבות באופן אוטומטי, והאפליקציות חוזרות, בלי צורך לעשות כלום!
-
האפליקציה עוצבה מחדש!
תיקוני באגים:
קריסה בעת שמירת ההגדרות, במצבים מסוימים.
אשמח לקבל פידבק!
(יום שישי, אני ממש לחוץ ואני אפיילו לא יכול ליצור צילומי מסך מחוסר זמן....)
@YOLEVI חיכית לעדכון כזה, לא?
@שמואל5 , בכל מקרה הQR לא יעבוד ספציפית לך, אז אני לא בלחץ לשחרר אותו, וגם אין לי זמן היום
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.7) (קוד פתוח):
ישר כח!!!
הסרתי את החסימה בגרסה הקודמת וכל האפליקציות נשארו מושבתות והייתי צריך לעשות איפוס -
-
@iosi-poli תודה רבה על העבודת קודש הזאת!!
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.5) (קוד פתוח):
העידכונים הבאים שבעז"ה הולכים להופיע באפליקציה בזמן הקרוב:
תיקון הבאגים הבאים:
קריסה בעת הוספת אפליקציה לרשימת אפליקציות חסומות (כשיש שם משהו)תוקן בגרסה שאני עובד עליהאין עוד באגים שאני יודע עליהם
אתה יודע על באג? אשמח לדעת על כך!
(לא אשמח לדעת שיש באג, אבל אשמח שאם הוא קיים הוא יתוקן
)
הוספת הפיצ'רים הבאים:
(מסודר לפי עדיפות, הכי למעלה = אני יעבוד עליו ראשון)-
חסימת שיחות נכנסות, ע"י התקנת האפליקציה של @מישהו12 .
-
הוספת חסימת סוגי איפוסים שונים כמו: איפוס היעדפות אפליקציה, איפוס הגדרות רשת, וכו' (יש עוד משהו??)
-
הוספת מצב קיוסק, (העידכון הזה יקח זמן רב, ותצפו שזה יתעכב.).
יש לכם עוד שיפורים ובקשות לפיצ'רים?
תשתפו אותי!
אם אפשר גם לעשות את האפליקציה במצב של ווידגט ושיהיה אפשרות לסימן-מים של כשרות...
@דובי-ג כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.7) (קוד פתוח):
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.5) (קוד פתוח):
העידכונים הבאים שבעז"ה הולכים להופיע באפליקציה בזמן הקרוב:
תיקון הבאגים הבאים:
קריסה בעת הוספת אפליקציה לרשימת אפליקציות חסומות (כשיש שם משהו)תוקן בגרסה שאני עובד עליהאין עוד באגים שאני יודע עליהם
אתה יודע על באג? אשמח לדעת על כך!
(לא אשמח לדעת שיש באג, אבל אשמח שאם הוא קיים הוא יתוקן
)
הוספת הפיצ'רים הבאים:
(מסודר לפי עדיפות, הכי למעלה = אני יעבוד עליו ראשון)-
חסימת שיחות נכנסות, ע"י התקנת האפליקציה של @מישהו12 .
-
הוספת חסימת סוגי איפוסים שונים כמו: איפוס היעדפות אפליקציה, איפוס הגדרות רשת, וכו' (יש עוד משהו??)
-
הוספת מצב קיוסק, (העידכון הזה יקח זמן רב, ותצפו שזה יתעכב.).
יש לכם עוד שיפורים ובקשות לפיצ'רים?
תשתפו אותי!
אם אפשר גם לעשות את האפליקציה במצב של ווידגט ושיהיה אפשרות לסימן-מים של כשרות...
@iosi-poli
יש סיכוי? -
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.7) (קוד פתוח):
@מיישה לא, בעיית אבטחה לשיגור אקטיביטים!
לא מבין מה אתה אומר, ולעשות שמירה גם לאפליקציות חסומות וגם לחסימת תכונות יחד?
אין מילים לתאר את ההערכה, החסימה שלך פועלת היטב על למעלה מ15 מערכות בצורה חלקה!!
-
רק לא היבנתי כל כך איך עושים את החסימה, אולי @iosi-poli תוכל להסביר לפשוטי העם כמוני בפוסט הראשי יותר בפשטות?
תודה רבה! -
רק לא היבנתי כל כך איך עושים את החסימה, אולי @iosi-poli תוכל להסביר לפשוטי העם כמוני בפוסט הראשי יותר בפשטות?
תודה רבה!@שלמה-רביב כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.7) (קוד פתוח):
תודה רבה!יש תוכנה..
תפעיל מצב מפתחים תאשר ניפוי באגים ואז תתקין את האפליקציה ואז תפעיל את התוכנה לשליחת הרשאות ADB..אגב, ויש את כל ההסברים בפוסט הראשון
ראיתי שפירסמת שאתה מכשיר נגני M36 בלי טיפה אחת של לגלוג איך אתה לא יודע לעשות את זה
-
@שלמה-רביב כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.7) (קוד פתוח):
תודה רבה!יש תוכנה..
תפעיל מצב מפתחים תאשר ניפוי באגים ואז תתקין את האפליקציה ואז תפעיל את התוכנה לשליחת הרשאות ADB..אגב, ויש את כל ההסברים בפוסט הראשון
ראיתי שפירסמת שאתה מכשיר נגני M36 בלי טיפה אחת של לגלוג איך אתה לא יודע לעשות את זה
@למה-באתי כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.7) (קוד פתוח):
@שלמה-רביב כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.7) (קוד פתוח):
תודה רבה!יש תוכנה..
ראיתי שפירסמת דאת המכשיר נגני M36 בלי טיפה אחת של לגלוג איך אתה לא יודע לעשות את זה
מה זה פירסמתי דאת? המדריך למלה לא היה כל כך מסודר אז שאלתי...
תודה על ההסבר מה הקשר זה 2 מדריכים אחרים לחלוטין...