להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.7) (קוד פתוח)
-
@RearmostPant23 תפתח אותה, ותבין.
אני בכל מקרה מתכוון לשפר אותה בהרבה בעז"ה
@iosi-poli אתה מתכוון לומר שלא חייב שיהיה מכשיר חדש או אחרי איפוס?
-
@iosi-poli אתה מתכוון לומר שלא חייב שיהיה מכשיר חדש או אחרי איפוס?
@RearmostPant23 כן.
-
@iosi-poli אז אני יכול לצאת מחשבון בגוגל שלי להתקין את האפליקציה לתת את ההרשאות וזה יעבור?
-
@iosi-poli אז אני יכול לצאת מחשבון בגוגל שלי להתקין את האפליקציה לתת את ההרשאות וזה יעבור?
@RearmostPant23 כן.
-
@iosi-poli לא עובד. בתוכנה כתוב שנתנו הרשאות בהצלחה וגם ב adb נראה שעבד, אבל האפליקציה עדיין לא מזהה את זה שיש לה הרשאות. יצאתי מהחשבון גוגל וגם נסיתי אחרי נתינת ההרשאות להפעי אצ הטלפון מחדש ולא עזר
-
@iosi-poli לא עובד. בתוכנה כתוב שנתנו הרשאות בהצלחה וגם ב adb נראה שעבד, אבל האפליקציה עדיין לא מזהה את זה שיש לה הרשאות. יצאתי מהחשבון גוגל וגם נסיתי אחרי נתינת ההרשאות להפעי אצ הטלפון מחדש ולא עזר
@RearmostPant23 טלפון, לוגקאט, גרסת אנדרואיד.
-
@RearmostPant23 טלפון, לוגקאט, גרסת אנדרואיד.
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.6) (קוד פתוח):
לוגקאט
מה זה? אנדרואי 11 טלפון שיומי F21 pro
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.6) (קוד פתוח):
לוגקאט
מה זה? אנדרואי 11 טלפון שיומי F21 pro
@RearmostPant23 יש בעיות איתו, תתייעץ עם המומחים, אין לי תשובה ברורה.
-
@iosi-poli אבל בטלפון אחר עם אותה גירסה בדיוק רק אחרי איפוס(מייד אחרי הצריבה) כן עובד
-
@iosi-poli אבל בטלפון אחר עם אותה גירסה בדיוק רק אחרי איפוס(מייד אחרי הצריבה) כן עובד
@RearmostPant23 אז כנראה כן צריך איפוס ספציפית בטלפון הזה, אבל לא בכל טלפון צריך ואת זה אני יודע ב100%
-
יש בעיות איתו, תתייעץ עם המומחים, אין לי תשובה ברורה.
מי למשל נקרה מומחה?
-
יש בעיות איתו, תתייעץ עם המומחים, אין לי תשובה ברורה.
מי למשל נקרה מומחה?
-
@RearmostPant23 אז כנראה כן צריך איפוס ספציפית בטלפון הזה, אבל לא בכל טלפון צריך ואת זה אני יודע ב100%
@iosi-poli
עוד 4 דברים חשובים:- גם בכניסה להגדרות, וגם בשמירה, צריך להכניס קוד, לענ"ד מספיק באחד מהם בלבד (למשל קוד בכניסה, ולחיצה על חזור שומרת אוטומטית)
- וכן צריך בנפרד לעשות שמירה גם על החסימות וגם על השבתת אפליקציות, אולי אפשר לעשות את האישור על שניהם יחד, אפשר לעשות כמו הרעיון של קיידרואיד, שיש רשימה של חסימות, ובאחד מהרשימה יש סוויצ' השבת אפליקציות, ונפתח לשונית של בחירת אפליקציות להשבתה.
ספויילר
- עניין עיצובי, לשנות את האייקונים לשורות, זה יותר קל לקריאה, וכן לסדר לפי עניינים, כגון ענייני אפליקציות יחד, ווויפי ונקודה חמה יחד, וכן הלאה.
- אפשרות לחסימת תעבורה לחלוטין על אפליקציות ספציפיות בלבד, שאם למשל יש אפליקצייה של סייר קבצים עם פרסומות, אני עושה עליה חסימת תעבורה, ואז הסייר עובד בלי פרסומות.
עבודה מדהימה!!
-
יועיל מאוד לדעתי להוסיף פיצ'ר חדש של לחצן הצג סיסמה תוך כדי הקלדה
באג שנתקלתי עכשיו שלא היה ניתן להסיר את האפליקצייה עד שלא ביטלתי קודם את כל החסימות שלה(יתכן שזה רק במכשיר מסויים או בגלל הגדרה מסוימת)
וגם הייתי שמח לשדרוג קטן שבסינון אפליקציות להשבתה יהיה גם סינון שיציג גם אפליקציות מערכת אבל לא את כל היישומים ותהליכי מערכת שחלקם קריטיים אפילו שהם לא הליבה (בקיצור שיציג רק את האפליקציות עצמם כמו בקיידרואיד) -
באג שנתקלתי עכשיו שלא היה ניתן להסיר את האפליקצייה עד שלא ביטלתי קודם את כל החסימות שלה(יתכן שזה רק במכשיר מסויים או בגלל הגדרה מסוימת)
וגם הייתי שמח לשדרוג קטן שבסינון אפליקציות להשבתה יהיה גם סינון שיציג גם אפליקציות מערכת אבל לא את כל היישומים ותהליכי מערכת שחלקם קריטיים אפילו שהם לא הליבה (בקיצור שיציג רק את האפליקציות עצמם כמו בקיידרואיד)@מיכאלוש כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.6) (קוד פתוח):
גם אני חשבתי על זה.
@מיכאלוש כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.6) (קוד פתוח):
אצלך ספציפית, אצלי זה במטל את כל מה שהחסימה עושה (כולל הסתרת אפליקציות באננדרואיד גבוה).
@מיכאלוש כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.6) (קוד פתוח):
וגם הייתי שמח לשדרוג קטן שבסינון אפליקציות להשבתה יהיה גם סינון שיציג גם אפליקציות מערכת אבל לא את כל היישומים ותהליכי מערכת שחלקם קריטיים אפילו שהם לא הליבה (בקיצור שיציג רק את האפליקציות עצמם כמו בקיידרואיד)
לא הצלחתי לעשות אתת זה כמו שצריך - אבל אני יוסיף חיפוש בעז"ה.
-
@iosi-poli
עוד 4 דברים חשובים:- גם בכניסה להגדרות, וגם בשמירה, צריך להכניס קוד, לענ"ד מספיק באחד מהם בלבד (למשל קוד בכניסה, ולחיצה על חזור שומרת אוטומטית)
- וכן צריך בנפרד לעשות שמירה גם על החסימות וגם על השבתת אפליקציות, אולי אפשר לעשות את האישור על שניהם יחד, אפשר לעשות כמו הרעיון של קיידרואיד, שיש רשימה של חסימות, ובאחד מהרשימה יש סוויצ' השבת אפליקציות, ונפתח לשונית של בחירת אפליקציות להשבתה.
ספויילר
- עניין עיצובי, לשנות את האייקונים לשורות, זה יותר קל לקריאה, וכן לסדר לפי עניינים, כגון ענייני אפליקציות יחד, ווויפי ונקודה חמה יחד, וכן הלאה.
- אפשרות לחסימת תעבורה לחלוטין על אפליקציות ספציפיות בלבד, שאם למשל יש אפליקצייה של סייר קבצים עם פרסומות, אני עושה עליה חסימת תעבורה, ואז הסייר עובד בלי פרסומות.
עבודה מדהימה!!
@מיישה כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.6) (קוד פתוח):
עניין עיצובי, לשנות את האייקונים לשורות, זה יותר קל לקריאה, וכן לסדר לפי עניינים, כגון ענייני אפליקציות יחד, ווויפי ונקודה חמה יחד, וכן הלאה.
זה אחד מהדברים שכתבתי למעלה שאני עובד עליהם, וכנראה זה יכלול גם קטגוריות, ועוד טיפה שטויות
@מיישה כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM (בטא 0.3.6) (קוד פתוח):
אפשרות לחסימת תעבורה לחלוטין על אפליקציות ספציפיות בלבד, שאם למשל יש אפליקצייה של סייר קבצים עם פרסומות, אני עושה עליה חסימת תעבורה, ואז הסייר עובד בלי פרסומות.
זה טיפה מסובך לי, אני יבדוק.
וכן צריך בנפרד לעשות שמירה גם על החסימות וגם על השבתת אפליקציות, אולי אפשר לעשות את האישור על שניהם יחד, אפשר לעשות כמו הרעיון של קיידרואיד, שיש רשימה של חסימות, ובאחד מהרשימה יש סוויצ' השבת אפליקציות, ונפתח לשונית של בחירת אפליקציות להשבתה.
זה עניין של הגנה, אבל אתה צודק.
אבל אני לא אוהב בקיידרואיד שאתה יכול להכנס להגדרות, זה מחליש את ה"מראה".
אבל לגבי השמירה אתה צודק אני יהפוך את זה מאסטר בוטון, שיהיה אחראי על השמירה של הכל.
(שזה יהיה מסובך...)
-
גם אני חשבתי על זה.
אצלך ספציפית, אצלי זה במטל את כל מה שהחסימה עושה (כולל הסתרת אפליקציות באננדרואיד גבוה).
וגם הייתי שמח לשדרוג קטן שבסינון אפליקציות להשבתה יהיה גם סינון שיציג גם אפליקציות מערכת אבל לא את כל היישומים ותהליכי מערכת שחלקם קריטיים אפילו שהם לא הליבה (בקיצור שיציג רק את האפליקציות עצמם כמו בקיידרואיד)
זה סינון לפי מה שיש במסך הבית..
אתה יכול לראות בקוד של האפליקציה שלי בגיטהוב... https://mitmachim.top/topic/86143/המלצה-סינון-חדש-על-בסיס-רשימה-לבנה-של-אתרים-בדיקה
-
זה סינון לפי מה שיש במסך הבית..
אתה יכול לראות בקוד של האפליקציה שלי בגיטהוב... https://mitmachim.top/topic/86143/המלצה-סינון-חדש-על-בסיס-רשימה-לבנה-של-אתרים-בדיקה
-
-
חברה, למי שלא מסתר עם האפליקציה שלי, או שרוצה את הפיצ'רים המגניבים שיש ל @אפרים-ד ,
מוזמן להוריד את האפליקציה שלו!
https://mitmachim.top/post/993235